Zase neúspěšný nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
tak to neví určitě…
každé dítko je na tohle jiné…
a někdy to fakt chvíli trvá.. náš Vojta začal až asi tři měsíce po druhém roce… a nehody byly časté… až pak najednou ze dne na den pochopil! jen to chce prostě svůj čas! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kazde dite ma svuj cas … starsi byla v pohode ale mladsi pochopil vse az v 2,5letech … proste na to nebyl pripraveny … pak ze dne na den si krasne rika, sam si dojde takze za mne radim nechat to bych a klidne dat zase plenu, ma spoustu casu …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buť v klidu, osobně znám klučíky, co se to naučili až ve třech letech. Rodiče dělali co mohly… stejně to nepomohlo. V tomto případě je lepší netlačit na pilu. Pokud z toho pláče, ví, že zklamal maminku… a to je na tom nejblbější… může si přestat věřit… dávala bych mu plenkové kalhotky a zároveň pomalu trénovala nočník.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja vim,ze jsem udelala chybu,vykrikla jsem na nej ze cura a on se asi lekl,jenze pocural koberec a perinu,co byla na koberci,kdyz jsem prevlikala postel.Pak chvilku plakal ale pak 2× si toho ani nevsiml ze se vycural,az jsem ho vzala do naruce tak jsem ucitila mokro ![]()
- Citovat
- Upravit
Re:
napadlo mě, jestli už to tedy nesměrovat přímo na záchod.
My jsme u malého nočník uplně vynechali, koupili jsme redukci a neustále význam záchodu zdůrazňovali a říkali mu o něm a když si začal říkat, tak šup rovnou na záchod. Přijde mi to jednodušší než na nočník…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Re:
napadlo mě, jestli už to tedy nesměrovat přímo na záchod.
My jsme u malého nočník uplně vynechali, koupili jsme redukci a neustále význam záchodu zdůrazňovali a říkali mu o něm a když si začal říkat, tak šup rovnou na záchod. Přijde mi to jednodušší než na nočník…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smutná píše:
Maminky prcek se mi dnes uz potreti vycural do slipu a do puncosek.poprve to teklo na koberec tak zacal plakat,ale 2× mi o tom ani nerekl,a zustal v tom.Je mozne,ze jeste porad nevi,ze se mu chce curat,ze to na nej jde?Ze mi nic nerekl?Budou mu 2 roky (21m) Nekdy se chyti mezi nozicky a kdyz to vidim tak ho dam na nocnik a nekdy se i vycura.Ale s tema slipama jsem ho nevidela to delat a stejne je pocurany
Nebuď smutná
. Každé prtě má svůj čas, kdy to pochopí. Někdo dřív, někdo později. Druhá dcera se mi odplenkovala o Vánocích - to jí bylo 20 měsíců. První se odplenkovala ve 22 měsících. Synovec se skoro odplenkoval až ve třech letech, ale kakal do plíny do svých čtyř let. Takže ono je to u každého fakt individuální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dalimil píše:
napadlo mě, jestli už to tedy nesměrovat přímo na záchod.My jsme u malého nočník uplně vynechali, koupili jsme redukci a neustále význam záchodu zdůrazňovali a říkali mu o něm a když si začal říkat, tak šup rovnou na záchod. Přijde mi to jednodušší než na nočník…
Ano,záchod by byl asi jednodušší,ale bohužel ho máme na verandě a tam je permanentně zima,takže vůbec nechci at tam zatim chodi,navic je tam spina a skladiste vseho mozneho.mam ho vetsinou nahulateho nebo dnes jsem zkusila ty slipy takze pres verandu zatim ne.v lete treba jo,ale to fakt bude muset byt aspon 25st.Takze zatim to resime nocnikem
- Citovat
- Upravit
Neblázni, naší Terezce je taky 21 měsíců, na nočník ji posadím sem tam aby věděla co to je, sem tam se do něj vyčurá. Když ji nechám bez plíny tak si někdy řekne, ale většinou se prochčije tak, že vidím že vůbec neví o tom že čurá, takže času na nočník habakuk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co zkusit jen holý zadek a návleky na nožky? KLuk si neřiká, když ho posadím, vyčurá se. POkud je bez plenky v návlecích, udělá malou loužičku, zastaví to a na nočník je to z holým zadkem rychlejší. Čím dál víc se ta loužička zmenšije. Často už jen pár kapek.
V teplákách nebo v plence to pouští komplet.
Jinak 21 měsíců - myslím, že si to opravdu nemusí uvědomovat a hlavně ovládat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak shodou okolností se mi včera poprvé malá vyčůrala do nočníku..( 22m)..ale sama si řekla čččč a já jí tam dala.Ještě neproběhlo žádné svlékání ani vysazování..Pozoruji na ní, že si to moc neuvědomuje, ještě jí nechám pár dní jen když si řekne a pak začneme teprve trénovat..
Nech to chvilku být a pak zase začněte..Možná je ted trochu vystreslý..
času dost..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych to nechala být.
Náš má čerstvě dva roky a o nočníku se nám leda tak zdá.
Neřeším ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,já mám taky podobné trable,malému se na nočníku nelíbí,spíš ho tam jen posadím,aby si zvykl,a nic neudělá.Kolem sebe mám samý maminy,co už jsou bez nočníku,a my jsme na začátku,a vůbec nevím,jak to zvládnu ![]()
Zatím má plenky,bez nic ho nemůžu nechat ani náhodou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lizbeth píše:
Tak shodou okolností se mi včera poprvé malá vyčůrala do nočníku..( 22m)..ale sama si řekla čččč a já jí tam dala.Ještě neproběhlo žádné svlékání ani vysazování..Pozoruji na ní, že si to moc neuvědomuje, ještě jí nechám pár dní jen když si řekne a pak začneme teprve trénovat..
Nech to chvilku být a pak zase začněte..Možná je ted trochu vystreslý..času dost..
Vůbec jsi nevysazovala?U nás je to tak,že si malej musí na všechno zvyknout,jako na houpačku,že chodí sám,apod.
A dá se nějak naučit to,že si řekne?
Mě je taky jasné,že neví,o co jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky prcek se mi dnes uz potreti vycural do slipu a do puncosek.poprve to teklo na koberec tak zacal plakat,ale 2× mi o tom ani nerekl,a zustal v tom.Je mozne,ze jeste porad nevi,ze se mu chce curat,ze to na nej jde?Ze mi nic nerekl?Budou mu 2 roky (21m) Nekdy se chyti mezi nozicky a kdyz to vidim tak ho dam na nocnik a nekdy se i vycura.Ale s tema slipama jsem ho nevidela to delat a stejne je pocurany