Jaký nočník koupit?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Yamyna píše:
@Temaho hehe, jsem přesně věděla, že někdo pošle Ikea
Jo, ten je super, ale nejsme z prahy, ani z Brna, z Pardubic a tady není a kvůli nočníku jet min. 100km![]()
Jasně, chápu, ale i tak se dá sehnat celkem slušně. Třeba stupínek já kupovala v KIKu asi za 80,– a je taky dobrej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mafina5 píše:
A hlavně napoužitelná. Jestli tomu rozumím, tak schpůdek jde použít jen když nemáš sestavený nočník? No tak to je tedy opravdu velká výhoda… Máš nočník plnej a první co musíš udělat tak ho vysypat a vymýt, abys ho mohla otočit a postavit na něj dítě a teprve teď mu umýt ruce, které už má deset minut v puse. No to je tedy fakt objev
Jinak souhlas s Tomaho…
Proč nepoužitelná? Teď vypadám jako dealer této značky ![]()
Stupínek bych samozřejmě používala zvlášť, a ne bezprostředně po použití nočníku (to si myslím, že není ani potřeba
)..a třeba až když nočník nebude potřebovat vůbec a bude si chtít jako velká holka sama vyčistit zuby u umyvadla… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stupínek z IKEA a nočník Curver - velký, hladký, oblý, stabilní, nepřečůratelný, lehký, levný. IKEA nočník je podle mě dost mrňavý a poměrně ostrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alpaka píše:
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php
EEEE?
Odkaz na co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yamyna ono to nějak blbne
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
jinak zadej do vyhledávače MMB stupínek, do značka Ikea
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No podle mě je vhodné dítě hned od začátku učit, že se po použití nočníku myjí ruce, takže za mě je třeba mít nočník i stupínek neustále
A protože my si samozřejmě čistíme zuby i myjeme ruce poměrně často, tak stupínek potřebujeme mít neustále u umyvadla a na záchod to dítko chodí také dost často. Takže kdybych měla neustále rozdělávat nočník a stupínek, tak by mě asi omyli. Ale každej asi máme jiné nároky na hygienu dětí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě, ve věku, kdy si dítě myje ruce a čistí samo zuby, už nočník dávno nepotřebuje…
Ale každé dítě je jiné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych brala vše samostatné. Přesně jak píše @Mafina5, vedu dítě už od prvních pokusů na nočníku k mytí rukou po jeho použití. Takže teď lítá do koupelny, vyleze na stupínek a čeká než mu pustím vodu, to samé před jídlem a po příchodu domů. Zuby si čistí hodně krát za den sám (já mu je pak jenom dočistím), ale k tomu zatím umyvadlo nepotřebuje.
- Citovat
- Upravit
Souhlasím, že vě věku, kdy si dítě samo čistí zuby nočník už nepotřebuje. uvádí se obvykle 6-7 let. Dítě si ale chce obvykle nejdřív zuby jako čistit sám, pak dočistit maminkou.
Stupínek se v nočníkovém věku využije hodně - kouká na něm z okna, pomáhá na něm vařit, střídá nočník se záchodem ( na kadění)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ručičky zatím utíráme do ubrousků, a teprve tento týden začala chodit, takže najedeme na nějaký „režim“…kdy už může být soběstačná ![]()
Zuby čistíme tak, že mi sebere kartáček a žužlá ho, pak jí je „násilím“ dočistím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V 6-7 letech?
![]()
Tak to znám asi geniální děti ve 3-4 letech, kdy si dokázaly čistit stejně tak dobře zuby, jako se najíst lžící…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yamyna píše:
V 6-7 letech?![]()
![]()
Tak to znám asi geniální děti ve 3-4 letech, kdy si dokázaly čistit stejně tak dobře zuby, jako se najíst lžící…
je to doporučení dentistů, správnou techniku vedení pohybů dítě obvykle dříve nezvládá..
ale gratuluji k šikovným dětem. podle mě to správně neumím ani já.
Příspěvek upraven 14.06.12 v 08:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alpaka Není k čemu gratulovat…nejsou to moje děti ![]()
Já jen, že jsem celou dobu psala o něčem jiném a asi jsme se nepochopily ![]()
Psala jsem o jisté samostatnosti, kdy je dítě si schopné čistit zoubky, tzn. stát na stupínku u umyvadla a „šmrdlit“
.pustit si vodu atd..
Jako dokonale to nemusí zvládnout ani patnáctiletý dítě, ale to už je o něčem jiném.. ![]()
Moje dcera je ještě malinká a jsem ráda, že se zatím udrží na nohou..
Každopádně chci kupovat všechny tři věci a i jsem psala, že je zřejmě pořídím zvlášť, ale že třeba ten stupínek může používat i tehdy, kdy už nebude potřebovat nočník…
Toho se týká i tato diskuze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit