Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den prosim ma někdo zkušenost z hospitalizaci v Motole z dítětem na ORL? Ceka nas to příští týden a chtela bych vice info…jak to tam běží kolik dní jste tam byli atd
Ja vim jen ze mame nastup v nedely druhej den by mel byt výkon a další den domu…
Byla jsem tam v roce 2017 s 13mesicni dcerou. Akutne - vdechla arasid, kdyz mi v nestrezene chvili sebrala Studentskou pecet. Starsi dcera zacala v jine mistnoti hrozne plakat, tak jsem sla za ni, cokoladu jsem dala vysoko, ale mala si prisunula zidli.
Zdravotnici se chovali prijemne, az na doktora, ktery ji odstranoval arasid z plice. Byl neprijemny, zdalo se, ze me ma za nezodpovednou matku. Ostatni byli mili. Mely jsme tam zustat 2 noci, ale dcera snesla narkozu tak skvele, ze nas pustili hned rano po zakroku.
Jediny problem bylo spani. Jak je v Motole bezne, rodic spi na rozkladacim kresle. Nejak mi zapomneli pujcit prosteradlo a prikryvku, takze jsem na tom kresle lezela s zaroven s dcerou a byly jsme prikyte detskou prikryvkou. Coz pro me v 33. tt nebylo moc prijemne. Ale to byla moje chyba, ze jsem se neozvala. A hlavne slo o pomoc diteti, coz udelali perfektne.
Jinak tam byl hezky detsky koutek.
@Janča6 jasneee chápu..no ty rozkladaci křesla jsou hrozně!!! Jen na ocnim nejsou tam často jezdime…mam normalne postel na který semnou spi i dcerka..
@Miskaa91 píše:
@Janča6 jasneee chápu..no ty rozkladaci křesla jsou hrozně!!! Jen na ocnim nejsou tam často jezdime…mam normalne postel na který semnou spi i dcerka..
Tak to je na ocnim super
Ale ja chapu, ze na jinych oddelenich nemaji kam dat normalni postele. Jako kdybych se mohla poradne prikryt a nemusela se celou noc lepit k te kozence, tak by to bylo lepsi ![]()
Manzel byl s tou samou dcerou letos na jare 10 noci na ortopedii a to kreslo mu prislo v pohode ![]()
Tak asi záleží na jaky vykon jdete
. S dcerou jsem tam byla 3× behem 5ti týdnů. Poprvé 3 dny, pak 4 dny a pak myslím že týden. Už mi to splývá
. Dcera byla na magnetické rezonanci pak na operaci lymfatických uzlin a potřetí na reoperaci. Bylo to v roc 2018
@Pidulka1991 my jdem na trhani nosni mandlicky, dr. Rikal ze neděle nastup pondeli výkon a utery domu…ale ted koukam do papiru a je ram 30.10 nastup 1.11 výkon tak si říkám zda se nespletl pac co by sme tam delaly zbytečně 2dny
v pondeli budu volat
@Miskaa91 to spíš bude překlep
… My jsme teda byli v jiné nemocnici na mandli nosní a ráno nastup pak na sál a večer domů… Jinak v motole jsou nevýhodné ty křesla a když nemáš vyloženě mimčo, tak na oběd musíš do jiné budovy, ale je tam lednička tak si možná neco koupit ať nikam nemusíš
… Byla tam hernicka, takže se i zabavíte