Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Máte zkušenost s Sebamed Dětský masážní šampon?
Přidejte zkušenost s Sebamed Dětský ma...Žádný jen že olejíček je více mastný než krém je to jen o pocit já třeba nemůžu používat žádný olejíček nevyhovuje mi to tak používám jen pletová mléka ![]()
Mno já bych řekla, že olej je olej (oil) a mlíko je mlíko(lotion), ne? Koupila bych mlíko. Nebo ten extrajemný krém, on se sice hůř roztírá, ale přišel mi nejlepší, co jsme zatím měli.
Já právě doma už ten olejíček mám,dárek,tak jestli má cenu kupovat ještě to mléko
Tak vyzkoušej olej a uvidíš, přinejhorším koupíš po porodu, stejně určitě do lékárny pro něco půjdeš…
já si koupila olejíček na masáže, ale je to jedno čím miminko promažeš
ahoj, tak já mám doma i olejíček i mlíko, a používám oboje na střídačku, toho oleje dám občas pár kapek i vany a klárka po něm krásně jemnou kůžičku, ale jinak odpoved uz tady padla olej je olej a mlíko je mlíko
ten olejíček se pomaleji vstřebává takže malá je chvilku "mastná, a to mlíčko používám na promazání a hned vstřebaný hned
Ahoj maminky,prosím vás jaký je rozdíl mezi olejíčkem sebamed a tělovým mlékem?Já si myslím že je to to samé,ale projistotu se ptám na váš názor,aby mi něco doma nechybělo