Dětský olej sebamed

rozmary
15.9.10 17:16

dě+tský olej sebamed

Ahoj maminky,prosím vás jaký je rozdíl mezi olejíčkem sebamed a tělovým mlékem?Já si myslím že je to to samé,ale projistotu se ptám na váš názor,aby mi něco doma nechybělo :wink:

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Sebamed Dětský masážní šampon?

Přidejte zkušenost s Sebamed Dětský ma...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
15.9.10 17:33

Žádný jen že olejíček je více mastný než krém je to jen o pocit já třeba nemůžu používat žádný olejíček nevyhovuje mi to tak používám jen pletová mléka :-)

• Citovat
  • Upravit
24798
15.9.10 18:08

Mno já bych řekla, že olej je olej (oil) a mlíko je mlíko(lotion), ne? Koupila bych mlíko. Nebo ten extrajemný krém, on se sice hůř roztírá, ale přišel mi nejlepší, co jsme zatím měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.9.10 19:40

Já právě doma už ten olejíček mám,dárek,tak jestli má cenu kupovat ještě to mléko

• Citovat
  • Upravit
24798
15.9.10 19:52

Tak vyzkoušej olej a uvidíš, přinejhorším koupíš po porodu, stejně určitě do lékárny pro něco půjdeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.10 20:01

já si koupila olejíček na masáže, ale je to jedno čím miminko promažeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
15.9.10 20:52

ahoj, tak já mám doma i olejíček i mlíko, a používám oboje na střídačku, toho oleje dám občas pár kapek i vany a klárka po něm krásně jemnou kůžičku, ale jinak odpoved uz tady padla olej je olej a mlíko je mlíko

ten olejíček se pomaleji vstřebává takže malá je chvilku "mastná, a to mlíčko používám na promazání a hned vstřebaný hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí