Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s těmito 2 pracími prášky. Který z nich je lepší? Nebo dejte tipy na nějaké jiné prášky, které se vám osvědčily.
já teda používám oba, k tomu někdy palmex, bonux - spokojenost se všemi. No teď víc ten ariel, ale zrovna ty dva mi přijdou nastejno.
Mě se osvědčil Ariel ty kapsle prádlo nádherně voní a je fakt vyprané ![]()
Ame píše:
testy vždycky vyhrával persil
v d-testu tuším že vyhrál formil z lidlu
, chválu jsem na něj slyšela, ale osobně nevyzkoušela a ani zkoušet nebudu, nějak výše zmíněný obchod nemusím..
Střídám Persil i Ariel a myslím, že trochu líp pere Ariel. Jo a používám oba ve formě gelu.
R.
Používám Persil gel
(Výjmečně Ariel,když dojde presil a je na akci Ariel) Bonux a Lanza u mě už nikdy
Jěště Tide pere dobře.Kapsle jsem jěště nezkoušela,ale chystám se ![]()
Já používám oba, rozdíl nějak nevidím, akorát opravář praček mi říkal, že Persil dost pění, ať to moc nepřeháním
Používám oba podle toho, který byl v době nákupu v akci. Začala jsem prát při nižší teplotě (40 barevné a 50 bílé) a oba perou dobře (Lanza a Lovela nevyprala pořádně ani při 60 st.). Ve formulacích sensitive je nejmíň barevných částí (voňka s barvivem na nosiči), moje holky jsou schopné vysypat si hromádku Arielu na dlaždičky (skladuju vždy tak půl pytle v nerezovém odpadkovém koši s vloženým plastovým kyblíkem) a třídit podle tvaru a barvy jako holoubkové v Popelce.
Peru v persilu i arielu.
Neperou stejne, nekdy se mi zda ze persil pere lepe a nekdy ze ariel- nevim cim to.
Jinak bacha na gely- zanaseji pracku, pracka tuchne a pradlo zesmradne i cerstve vyprane. Zrovna nedavno jsem o tom cetla na emiminu, nebo BC- to uz nevim
Upřednostnuji persil gel.. Ariel mám občas, ale od té doby co jsem ho v těhoteství nemohla „ani cítit“ ( moc voněl) jsem si ho nekoupila..
My měli persil jednou a vůbec nám nepral.Takže jsme zůstali u arielu.
A teď nějakou dobu kupujeme formil z lidlu a ariel mountain spring a prostě je smíchám dohromady-formil moc nevoní a ariel moc.perou bezva oba na 30 i 40.
Já používám Persil v gelový formě a ještě se mi určitě osvědčily ty gelový kapsle od Arielu, ale ty zase vyjdou docela draho, protože u nás se pere docela často, používám je na hodně špinavý prádlo, protože jsou 2× koncentrovaný.
Používám spíš Persil gel, Ariel mi přijde,že tak dobře nevypere. A vůbec nejlepší je Persil z Německa,když byla možnost,nechali jsem si dovážet, voní krásně a dýl ,než ten náš a vypere taky líp.
A otázka. Od kdy gely zanáší pračku? U nás tohle dělal prášek(nemluvě o Arielu,kterej dělal i skvrny jak od sava na prádle),pračka vypadala hrozně,my lejeme gely do těch dávkovačů,co jsou nahoře na balení a dáváme spolu s prádlem do bubnu a pračka je po 3 letech pořád jako nová-zásobník.
ahoj ja jsem spokojena s ariel kapslemi, pouzivam ho jen na bile.. na barevne rex, bonux gel nebo cokoliv levnejsiho v gelu.. a na cerne wolite…