Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,
tak by mě zajímalo, jestli některá třeba pravidelně navštěvujete kosmetičku… Já jsem u kosmetičky nikdy nebyla, vždycky jsem si všechno s xichtíkem dělala sama… Známá mi říkala, že to jejich čistění docela bolí
tak nevim nevim ![]()
Jaké máte zkušenosti? Případně jak se samy „opečováváte“ ? ![]()
Ahoj, určitě to čištění bolí, ale pak masáž obličeje a následná péče je k nezaplacení. Co jsem doma na mateřský, tak bohužel nechodím, ale ted jdou už obě dcery do školky, tak zase musím začít chodit a strašně se na to těším… plánuju chodit zase 1× měsíčně. Jen musím najít dobrou kosmetičku.
já byla u kosmetičky jednou, a odcházela jsem z rudým obličejen mírně opuchlým, už je to dlouho co jsem tam byla, ale že by to bylo něco bez se čeho se neobjedu to není, jak říkáš ty pěči o obličej zvládnu sama ![]()
Jako rudá a opuchlá jsem byla vždycky, ale jen ten den, takže zásadně jsem chodila odpoledne po práci a pak rovnou domů, žádný plánování kafíčka, vínečka atd. To až druhý den.
Samozřejmě že se o sebe taky dokážu postarat sama, ale prostě mám ráda ten pocit, že můžu vypnout a nechat se opečovávat. Těším se, až zase budu mít čas
teda já nikdy od kosmetičky opuchlá ani červená neodcházela, a to mám dodnes problémy s akné. mám super kosmetičku, která pracuje s přírodní kosmetikou, krásně mi pleť vyčistí a pak ta masáž a maska je něco úžasného. a při odchodu není na pleti jediný červený flíček. kosmetička, od které bych odcházela opuchlá, by mě už víckrát neuviděla…
Chodím pravidelně, čištění je nepříjemný ale jak už bylo tady psané tak tá masáž pak
![]()
já jsem se kosmetičkou vyučila takže samoobsluha
až na tu masáž tu obstarává manžel ![]()
Já jsem taky kosmetička a samozřejmě kovářova kobyla chodí bosa…
Jasně čištění si udělám sama ale ostatní ani náhodou,není na to teda ani čas ![]()
Kam chodite v |Praze (4) na kosmetiku? Nikdy jsem tam nebyla a po porodu mam plet jako pubertak, musim s tim neco udelat. Kozarka, u ktere jsem byla parkrat pred lety na chemickem peelingu mi aktivne zkousela cistit pory mechanicky a myslela jsem, ze chcipnu bolesti, to je normalni? Dela se to mechanicky vytentockovanim kazdeho toho poru? To musi byt priserny, ja brecela jako zelva a to jsem porod celkem prezila a nejsem nejak extra precitlivela ![]()
Mechanický čištění někoho bolí(mě taky)
Dělá se to buď ručně nebo takovou kovovou tyčkou s očkem. Pokud chceš vyčistit bezbolestně, najdi si salon, kde používají ultrazvukovou špachtli.
Krásně vyčistí a nahradí i peeling.
Ahaaa,. dekuji a nejaky konkretni salon by mi nikdo neporadil?
http://www.salony-krasy.cz/…etika-danao/ třeba tady…ale nebyla jsem tam,jsem z druhýho konce Prahy ![]()