Kosmetička

79
14.8.10 21:51

Kosmetička

Ahoj holky,

tak by mě zajímalo, jestli některá třeba pravidelně navštěvujete kosmetičku… Já jsem u kosmetičky nikdy nebyla, vždycky jsem si všechno s xichtíkem dělala sama… Známá mi říkala, že to jejich čistění docela bolí :-D tak nevim nevim :lol:
Jaké máte zkušenosti? Případně jak se samy „opečováváte“ ? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jjelena
14.8.10 22:08

Ahoj, určitě to čištění bolí, ale pak masáž obličeje a následná péče je k nezaplacení. Co jsem doma na mateřský, tak bohužel nechodím, ale ted jdou už obě dcery do školky, tak zase musím začít chodit a strašně se na to těším… plánuju chodit zase 1× měsíčně. Jen musím najít dobrou kosmetičku.

• Citovat
  • Upravit
10052
14.8.10 22:08

já byla u kosmetičky jednou, a odcházela jsem z rudým obličejen mírně opuchlým, už je to dlouho co jsem tam byla, ale že by to bylo něco bez se čeho se neobjedu to není, jak říkáš ty pěči o obličej zvládnu sama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
14.8.10 22:18

Jako rudá a opuchlá jsem byla vždycky, ale jen ten den, takže zásadně jsem chodila odpoledne po práci a pak rovnou domů, žádný plánování kafíčka, vínečka atd. To až druhý den.

Samozřejmě že se o sebe taky dokážu postarat sama, ale prostě mám ráda ten pocit, že můžu vypnout a nechat se opečovávat. Těším se, až zase budu mít čas

• Citovat
  • Upravit
21602
14.8.10 22:22

teda já nikdy od kosmetičky opuchlá ani červená neodcházela, a to mám dodnes problémy s akné. mám super kosmetičku, která pracuje s přírodní kosmetikou, krásně mi pleť vyčistí a pak ta masáž a maska je něco úžasného. a při odchodu není na pleti jediný červený flíček. kosmetička, od které bych odcházela opuchlá, by mě už víckrát neuviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.4.12 12:41

Chodím pravidelně, čištění je nepříjemný ale jak už bylo tady psané tak tá masáž pak :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
9.4.12 20:34

já jsem se kosmetičkou vyučila takže samoobsluha :D až na tu masáž tu obstarává manžel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
10.4.12 07:36

Já jsem taky kosmetička a samozřejmě kovářova kobyla chodí bosa…
Jasně čištění si udělám sama ale ostatní ani náhodou,není na to teda ani čas :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
18.6.12 15:42

Kam chodite v |Praze (4) na kosmetiku? Nikdy jsem tam nebyla a po porodu mam plet jako pubertak, musim s tim neco udelat. Kozarka, u ktere jsem byla parkrat pred lety na chemickem peelingu mi aktivne zkousela cistit pory mechanicky a myslela jsem, ze chcipnu bolesti, to je normalni? Dela se to mechanicky vytentockovanim kazdeho toho poru? To musi byt priserny, ja brecela jako zelva a to jsem porod celkem prezila a nejsem nejak extra precitlivela 8o

• Citovat
  • Upravit
6836
18.6.12 17:44

Mechanický čištění někoho bolí(mě taky) :D Dělá se to buď ručně nebo takovou kovovou tyčkou s očkem. Pokud chceš vyčistit bezbolestně, najdi si salon, kde používají ultrazvukovou špachtli. :palec: Krásně vyčistí a nahradí i peeling.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
18.6.12 19:04

Ahaaa,. dekuji a nejaky konkretni salon by mi nikdo neporadil?

• Citovat
  • Upravit
6836
18.6.12 19:16

http://www.salony-krasy.cz/…etika-danao/ třeba tady…ale nebyla jsem tam,jsem z druhýho konce Prahy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
18.6.12 19:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
18.6.12 19:58

Dekuji

• Citovat