Persil vs. Ariel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
27.8.10 06:03

Já používám Persil a jsem spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.10 08:16

Gely obsahují totéž co prášky, jen v rozpuštěné formě a jsou dražší. Že by měly poškozovat pračku nevím, rozpustnost by měla být srovnatelná s prášky (gel je vlastně roztok zahuštěný solí a tenzidem). Ale určitě o něco víc chutnají bakterkám, takže když se někde v pračce zachytí a nevypláchnou tak se začnou rozkládata smrdět. Prášek dávám do zásuvky nahoře, zabráním tak lokálnímu zesvětlení. A dávám ho tak polovinu doporučeného množství, když je jo špinavé tak 2/3. A kapsle? To je zase šmé na zákazníka (je to jen gel nadávkovaný do rozpustného obalu), pere to to „líp“, protože nejde zmenšit dávku a hlavně proto, „že to za ty prachy prostě musí prát líp“. Nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
27.8.10 08:31

když jsem mluvila s opravářem a ptala se ho jestli jádrové mýdlo na praní do pračky ano nebo ne řekl ,že ne že hodně pění a ničí nějaký součástky v pračce,že se má používat prášek na praní a ještě prý lepší gel.Jinak já mám radši v gelu persil než ariel.U persilu není tak výrazná vůně a líp pere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.11.10 19:21

Ahojky holky, tak já používám Ariel gel a poslední dobou mi připadá, že vůbec nic nevypere! Peru na 40 a i když přidávám Vanish gel, tak mám na oblečení po malých fleky, vůbec to nechápu :cry: Právě včera jsem četla někde podobnou diskuzi a jednoznačně vyhrál Persil (většinou také gel) nebo také chválili žlučové mýdlo z DMka. No teď nejspíš i já přejdu z Arielu na Persil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hulina
4.5.11 15:37

K pracím práškům už léta si míchám prášek sams doma.Dělám to tak,že koupím persil a bonux,vezmu kyblík a otevřu obě balení,jedna odměrka persilu,jedna bonuxu a můžu říct,že mi sousedky záviděly jak mám krásně vypráno,pak jsem jim to poradila a říkaly že míchají i rex s tidem a taky super......prostě na 4O to vypere ještě líp,než na 6O :-D

• Citovat
  • Upravit
10054
4.5.11 20:47

Poslední měsíc peru v prášku od Eurony (njn už jsem se stala i prodejcem) a nedám na něj dopustit. Navíc mám dobrý pocit, že dělám i něco pro přírodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.5.11 22:11

Já používám persil, když jsem prala v arielu, naskákaly mi po těle červené fleky. Ale obojí pere dobře:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Bláhová
19.8.12 08:25

Já peru také s gely a slečna má pravdu, že pračka páchne. Říkala jsem si, čím to je.

• Citovat
  • Upravit
77
20.8.12 14:42

Já preferuji Persil, někde jsem jednou slyšela, že Ariel je jenom horší Persil. Asi je to blbost, ale jsem an to tak nějak zvyklá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.8.12 14:54

Já peru v Arielu, používám ho ve formě gelu a nemůžu si ho vynachválit! Na druhou stranu je pravda, že jsem Persil nikdy nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
20.8.12 15:08

Persil gel :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
22.8.12 21:32

Persil gel také :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.8.12 20:07

Občas je koupím, ale taky se mi osvědčil Denk Mit z DM, a nebo Formil z Lidlu-požívám jen tekuté nebo kapsle Lanza a Ariel.

• Citovat
  • Upravit
Jatmz
22.9.12 11:33

Ariel vs Persil
Lenor vs Silan
P&G vs Henkel
USA vs Nemecko

Žeby Nemci predávali svoj nepodareny Persil Američanom a tí ho potom prebalovali do Arielu? :)… je to nastejto, v reklamach sa predbiehaju jeden pred druhým že sú lepší. Kupujem ten ktorý je práve v akcii.
A nikdy nebudete mat 2× úplne rovnako zasvinene pradlo, preto aj mne sa niekedy zdá že raz perie lepšie jeden inokedy druhý

• Citovat
  • Upravit
8921
5.3.16 21:05

Prala jsem v Persilu, v gelech z DMka a teď se mi dostaly do ruky kapsle od Arielu. S praním jsem zatím spokojená, měla jsem dost utahané karate gi a po vyprání je jako nové. S Persilem jsem u bílého prádla měla bohužel zkušenost se zašednutím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí