KOUPÁNÍ

26.8.10 13:02

KOUPÁNÍ

AHOJ HOLKY,
ZAJÍMÁ MĚ JAK ČASTO KOUPETE MIMINKA. NAŠÍ NIKČE JE 7 MĚSÍCŮ. MÁ SE KOUPAT DENNĚ,NEBO TŘEBA JEN OBDEN? VŠUDE ČTU NĚCO JINÉHO :nevim:
DÍKY ZA VAŠE RADY :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65365
26.8.10 13:05

Ahojík…
já koupala matese od narození denně…
teda pokud nebyl nemocný,nebo se to nestihlo..
ale máme to jako rituál…vkoupat,najíst a spinkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
26.8.10 13:07

ahoj, ja teda koupu kazdy den, je to takovy nas vecerni ritual, vykoupat, masaz, najist,precist pohadku, zaspivat a spat:) Gitka uz je na to zvykla.. jinak obden myju myci emulzi,jeden den jen voda a pak namazu olejickem tak nejak to stridam:)… je to asi na kazde mamine jak si to udela:) ale mam z toho lepsi pocit kdyz je vykoupana:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.8.10 13:09

Jak píší holky, koupeme každý den od narození, je tak už naučený, že po koupání dostane mléko a jde se spát. Nekoupali jsme jen po očkování, jenom jsem ho otřela mimo místo vpichu mokrou žínkou.

• Citovat
  • Upravit
14335
26.8.10 13:09

tak názory jsou opravdu různé, takže si myslím, že i teď ti každá maminka napíše něco jiného.
Já jsem malého, pokud byl miminko koupala - na doporučení dětské dokrotky, každý druhý den.Hlavičku dvakrát do týdne.
Sestřenice koupe každý den, má svoji hlavu, ale já bych nekoupala, pak zase mastit a dokola.
Když byl malý větší a prostě běhal a padal na zem, tak už každý den a teď podle okolností obden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.8.10 13:10
:mavam:

Taky koupeme každý den. Myslím, že pokud ještě neleze, tak by mohlo koupání obden stačit. Ale jestli ti už „vymetá“ každý kout, tak bych určitě koupala každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
26.8.10 13:10

Já koupala Matyho od narození obden, až co je větší, tak koupeme - nebo spíš sprchujeme - denně (teda taky v závislosti na počasí a dalších faktorech). Berušku koupu zatím taky obden.

• Citovat
  • Upravit
neczuz
26.8.10 13:12

koupu denně už od narození kvuli rituálu, myslím, že od narození to není nutné. ale v 7mi měsících už dítě lecosc vymete, je určitě zapatlané od příkrmů… tak bych už denně koupuala i kvuli očistě.

• Citovat
  • Upravit
16291
26.8.10 13:13

Dokud nelezl tak jsme koupali ob den až dva (citlivá pokožka s exemy) a teď dle potřeby… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
26.8.10 13:13

Ahoj, taky koupeme každý den od narození :wink: Pokud není problém, že by se mělo mimčo koupat na doporučení lékaře např. kvůli ekzému ob den, koupala bych každý den. Já teda krátce ošplouchnu i při nemoci, pokud jsou horečky, tak se pak dětem jedině uleví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.10 13:23

DĚKUJU MOC ZA VAŠE ZKUŠENOSTI :wink: JÁ SE PO TOM ZAČALA PÍDIT,PROTOŽE MI MÁ KAMARÁDKA ŘEKLA ŽE KOUPÁNÍ DENNĚ FAKT NÉÉ A ŽE JSEM JAKO DIVNÁ ŽE KOUPU DENNĚ.. JAKO NOVOROZENCE JSEM NEKOUPALA KAŽDÝ DEN,ALE OD LÉTA,KDY SE ZAČALA MALÁ VÍC POTIT JSME KOUPAT DENNĚ ZAČALI..A TAKY TO MÁME JAKO RITUÁL :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.8.10 13:24

Denně, ale že by to bylo pravidlo, přes které nejede vlak, tak to ne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
26.8.10 13:40

kdyz na to zbyde cas a podle ruznych okolnosti, obcas denne, obcas dvakrat tydne a vetsinou ne kvuli umyti, ale abysme se nejak zabavili, kdykoliv v ramci dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
26.8.10 14:07

Tak my koupali obden, akorát teda v těch velkých vedrech, kdy byl spocený někdy byl mokrý až byl na ždímání, tak denně. Teď jsme se vrátili opět ke koupání obden a když ho každý večer převlíkám do pyžamka, tak mimo koupání otírám vlhčenými ubrousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.8.10 14:23

Já koupu ob den,už v porodnici mi říkali,že je to lepší…a taky jsem to často četla.Koukám ale,co vás tu koupe každý den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí