Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ja mam avene asi za 600kc a je super, krasne drzi. Nemusi se mazat furt dokola.
Ja pouzivam daylong, zijeme u more a nemame s nim jediny problem a to natiram jen jednou nez odchazim k vode, ani u vody uz nater neopakuji ![]()
Ahoj pro sebe mám daylong, tak jsem ho koupila i pro Simču daylong kids, ale osypala se po něm:-( Baby verze jí nevadila, ale 30 mi přišla k moři málo. Takže jsme jí koupili biodermu a u moře obstál na jedničku. Jen mi štvalo to mazání na pláži. Jak byla celá od písku, tak to moc nešlo. Na to je super právě daylong. Nechápu, jak to D-test testoval, že dopadnul tak blbě, protože já ho mám fakt ozkoušený několikrát u moře. Vždycky mažu jen jednou denně a co ho mám, tak jsem se zatím ani jednou nespálila
Letos jsem používala 50, kterou jsme koupila původně pro malou a bohužel jsem jako sýr:-(, skoro vůbec jsem se neopálila, takže fakt funguje
Před tím jsme kupovali hodně ten z DM a pokaždý jsme byli oba s manželem spálený, i když jsme mazali hodně často. Jediné negativum toho daylongu je, že ne každý ho snese, ale to je u všech krémů s chemickým filtrem, tak radím předem vyzkoušet.
Maminky, můžete mi poradit, jaký opalovací krém koupit pro dvouleté děti? Za tři týdny jedeme do Turecka a nemůžu se rozhodnout… Faktor určitě min. 50. Děkuji ![]()
Loni dělali v dTestu výzkum a nejlépe vyšel Sundance z DM, pak nějakej z Rossmanna (jejich privátní značka, název nevím, nechodím do Rossmanna) a Cien z Lidlu.
![]()
Já hledala recenze od maminek na netu a hodně dobře hodnotily výrobky z DM, tak teď jsem malé koupila opalovák, spray, faktor 50 a pletový krém, taky 50
… Cenově super, dobře se roztírají, příjemně voní a malá se neosypala ![]()
@katerinkaaa mam daylong 30 pro děti vyšší faktor je zbytečný. A daylong sice propadl v dtestu, ale je lety extremníma zkušenostmi na plachetnici otestovaný
Taky doporučují Sundance kids 50 z DM, používám na obě děti a zatím se nespalili
.
@katerinkaaa já teda raději ten Cien z Lidlu, jako ochrana stejnej jako ten z Dm, ale ten z Dm dělá fleky, malej měl vloni strašně zničenejch triček co nešli vyprat.
Mám Ladival 50 a jsem spokojená, malá má sklony k ekzému takže mi ho poradili v lekárně.
Taky máme Ladival. Loni vyšel i dobře v testech, ale dělá fleky na oblečení ![]()
Díky holky.
Fleky moc nechci.
No ale asi není krém, který by byl ve všem super, co?
Nevíte kdy se bude ten cien z lidlu prodávat? Myslím, že ho na prodejnách ještě nemají.
Já te´d pro 13měsíčního synka koupila od La roche posay 50faktor prý je to jediný krém pro děti od šesti měsíců, že v ostatních jsou nějaké ty organické filtry, tzn. chemické a tady jsou minerální. že prý všechny ostatní krémy jsou pro děti až od tří let.No je pravda že na starší dceru jsem od roka tenkrát používala ten Daylong a v pohodě. člověk aby se v tom vyznal ![]()
Psala jsem dotaz na Lidl a bylo mi odpovězeno, že opalovací přípravky budou v nabídce od poloviny června…tak musíme sledovat letáky ![]()