Dětský opalovací krém

42
12.4.11 13:42

Dětský opalovací krém

Ahoj, můžete mi napsat Vaše zkušenosti s opalovacími krémy? Malé budou dva roky, když byla malá, tak jsme používali Ladival, jako ochrana byl skvělý, ale barvil nám oblečení na žluto, což mi dost vadí. Co Daylong? Píší, že je voděodolný, ale v testu v televizi říkali, že ta voděodolnost není nic moc. Díky J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
486
12.4.11 13:48

Ahojky :-) S tím Daylongem jsem to četla, ale bohužel až poté, co jsem si ho koupila :mrgreen: Každopádně co se ochrany pokožky týká, tak dopadl výborně. Jen ta voděodolnost není taková, jakou referují. Takže na běžné „nošení“ dávám malému ten Daylong, no a na cachtání ve vodě pro něj používám dětský Garnier Ambre Solaire, který mmch dopadl v testech také výborně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
12.4.11 13:50

ahoj,tak s těmi zkušenost nemám,my máme od Garnier Ambre Solair Kids a je super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
12.4.11 13:50

Ambre Solair. U nás numero uno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81531
12.4.11 14:16

Myslím, že i Ambre vyšlo nejlíp v D-testu. Velmi dobře dopadl i krém z DM. Daylong dopadl špatně, právě kvuli nízké odolnosti vůči vodě a otěru.
Já měla i Ambre i DM. Ten z DM byl supr hlavně kvuli ceně. Jen se hůř smýval - výhoda přes den ale večer to byl problém. Ambre bylo v tomto ohledu lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
12.4.11 14:53

Daylong jsme pouzibali posledni 2 roky a super, i v Tunisu na 100% obstal, nebarvi.. malej ma atopak a reakce zadna… fakt spokojenost letos jdeme do Sebamedu SPF 50 - jedeme do Turecka, Bryle slunecni ma Chicco :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
12.4.11 14:53

My jsme spokojeni s opalovákem od CLARINS.....
vyzkoušen máme i od DAYLONGU a nemůžu si stěžovat ani na krém od VICHY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.4.11 15:05

Všem díky za odpovědi, už mám jasno. J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
12.4.11 15:30

holky a ten ambro solairs maji i v DM? nemohla jsem ho tam dnes najit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
12.4.11 16:46

Nám teda Daylong dělal žlutý flíčky na oblečení, ale podotýkám, že nevím, jestli mám zmáklou techniku mazání - mažu až oblečené děti - takže je to spíš tím, že jsem natřela krém na triko než že by namazané dítě obarvilo triko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
12.4.11 17:14
Monjie píše:

pokud chces koupit vic veci kouni na net ja koupila pro sebe Garn A mbre Soil spf 15 olej za tusim 120Kc - maji ted na opalovaky v inet lekarnach slevy a nebo vyhodny baleni 1 +1 a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
12.4.11 17:23

Já teda mimčo ještě nemám,ale chtěla jsem koupit ten Daylong.Díky za radu a radši koupím ten od Garnier.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
12.4.11 17:24
Monjie píše:

Mají ho i v Tescu a nevím jestli na něho není zrovna akce.Ale nejsme si jistá,abych nelhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
12.4.11 19:51

Já hlasuji pro Daylong. Test mě překvapil, mně vždycky vydrží i po koupání a když jsem ho z malé drhla večer po celém dni tak mi přišlo, že nmoc lehce to nejde. Ale já ho mám ráda hlavně i pro sebe. Mám sluneční alergii a díky Daylongu si můžu užít i dovolenou u moře bez jedniných problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
12.4.11 20:17
columbia píše:
Já hlasuji pro Daylong. Test mě překvapil, mně vždycky vydrží i po koupání a když jsem ho z malé drhla večer po celém dni tak mi přišlo, že nmoc lehce to nejde. Ale já ho mám ráda hlavně i pro sebe. Mám sluneční alergii a díky Daylongu si můžu užít i dovolenou u moře bez jedniných problémů.

Ja taky.. hlvne Baby verze ma mineralni filtry a myslim ze u malych deti je na ty chemicke sragory casu vzdycky dost :roll:
Oni ty testy :jazyk: nekdy jsou dost divne nastaveny, v lekarne by nemel byt problem ziskat vzorek.. a posoudit sam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí