Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojik všem,
mám maličký problém. Zkoušela jsem s manžel tento počítač než ho dáme dcerce. A najednou se stišila hlasitost a já ani manžel nevíme kde jí zesílit. Poradíte někdo jak hlasitost zase zvýšit?
Díky za rady Petra
Dobrý den, četla jsem váš dotaz jeto už dlouho,ale my máme opačný problém ztišit počítač megabyte jeto dárek a jsem z toho neštastná. Děkuji za odpověd.
@martina212 píše:
Dobrý den, četla jsem váš dotaz jeto už dlouho,ale my máme opačný problém ztišit počítač megabyte jeto dárek a jsem z toho neštastná. Děkuji za odpověd.
Taky mame,jeste ze to maleho zatim moc nebavi,je to o nervy. Taky bych potrebovala ubrat hlas,kdyby na to nekdo dosel,prosim o radu jeste driv,nez to maleho zacne bavit a ja pujdu koupit spunty do usi ![]()
Informovala jsem prodejce a ten mě napsal ,že dětsky počítač nejde ztlumit. Dali jsme s manželem přes repráček, ktery je dole na levo takovou izolaci hodně seto ztlumilo. Jeto dárek myslym si ,že byto měla vydět nějaká inspekce . Tak uvidíme co bude dál.
Dobrý den, dostali jsme počítač bez návodu z bazárku nemáte někdo prosím? pokud ano pošlete mi ho na mejl pohanka@centrum.cz když přidáte adresu pošlu odměnu děkuji ![]()