Dětský počítač Megabyte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3384
23.8.09 10:45

Dětský počítač megabyte

Ahojik všem,

mám maličký problém. Zkoušela jsem s manžel tento počítač než ho dáme dcerce. A najednou se stišila hlasitost a já ani manžel nevíme kde jí zesílit. Poradíte někdo jak hlasitost zase zvýšit?
Díky za rady Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.6.12 20:50

Dotaz

Dobrý den, četla jsem váš dotaz jeto už dlouho,ale my máme opačný problém ztišit počítač megabyte jeto dárek a jsem z toho neštastná. Děkuji za odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
4.6.12 22:09
@martina212 píše:
Dobrý den, četla jsem váš dotaz jeto už dlouho,ale my máme opačný problém ztišit počítač megabyte jeto dárek a jsem z toho neštastná. Děkuji za odpověd.

Taky mame,jeste ze to maleho zatim moc nebavi,je to o nervy. Taky bych potrebovala ubrat hlas,kdyby na to nekdo dosel,prosim o radu jeste driv,nez to maleho zacne bavit a ja pujdu koupit spunty do usi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.12 20:27

Informovala jsem prodejce a ten mě napsal ,že dětsky počítač nejde ztlumit. Dali jsme s manželem přes repráček, ktery je dole na levo takovou izolaci hodně seto ztlumilo. Jeto dárek myslym si ,že byto měla vydět nějaká inspekce . Tak uvidíme co bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.11.14 18:39

návod na megabyte

Dobrý den, dostali jsme počítač bez návodu z bazárku nemáte někdo prosím? pokud ano pošlete mi ho na mejl pohanka@centrum.cz když přidáte adresu pošlu odměnu děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí