Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
přímo neporadím, ale ráda nakukuji sem do diskuze na living.cz
Mě se třeba hodně líbí místo sedačky a křesílek do pokojíčku buď dát polštáře na zem nebo ty kokosový Ikea kulatý výplety a nebo jak jsou ty textilní nebo semišový vaky na sezení. Ale praktický je z toho asi nejvíc ten kokos nebo banánová tráva.
Jestli není tvůj styl masiv, tak zkus www.alax.cz tam se mi moc líbí kolekce Domino, tak bych chtěla ladit pokojík já…
Udělali jsme to jako moji rodiče před lety. Začali jsme s tím co potřebuje půlroční dítě tj. postýlku, něco na odkládání věcí a spoustu prostoru na lezení. A pak pořizovali to další - skříňky, skříně, koše na hračky, další postýlku pro další dítě, stolečky se židličkami … Teď po rekonstrukci plánujeme obměnu vzhledem k věku, koupíme to co holky potřebují, většina bude z IKEA (jen pořádnou šatní skříň jsem tam nenašla).
U dětského nábytku mi stylová čistota a „sladěnost“ připadá neúčelná a poněkud snobská. A při naturelu mých dračic (2 a 4 roky) úplně OT.
Hlavně ať je to bezpečné a dá se to slušně udržovat.
Ahoj, pred 2 lety jsme to taky resili a nakonec vyresili tak, ze jsme koupili od Domestavu vyvysene jednoluzko a od Ikea skrin z masivu + pidi dreveny stolecek a dve zidlicky. K sobe to jde perfektne. Jinak v pokojicku zatim nema nic az na jednu ikeackou polici ,ktera ted pujde pryc. Ted co se narodil druhy, tak dokoupime z domestavu druhou postel a bud to dame do L nebo koupime zas vyvysene jednoluzko a pod tim jim obema udelame stoly do budoucna…zatim tam budou mit ty textilie, aby tam meli oba domecek na hrani. Kombinovat to budu s ramem trofast z Ikea, kde se daji dat ty barevne krabice a jinak tam neminim zatim davat vubec nic. Podle mne je zatim nejlepsi hlavne prostor na vsecky ty vlacky atd…
Mne prisly ty skrine a doplnky od Domestavu neprimerene financne a taky se mi ani nelibily…Na zem dam nejakou formu Fat Boy na sezeni a hlavne barevne koberce.
Az budou vetsi vymenimu jednu skrin za tu Ikeackou Pax se zatahovacima dverma, je to idealni. Ale to az za dlouho ![]()
Doted jsme meli na zdi krtecky a uz takovou blbost neudelam, nejak se mi to zacina hodne nelibit a tak to radeji barevne vymalujem a dame „jen“ nejake vtipne ramecky a teplomer a vesacky…At ten pokojik roste s nema a nemusi se kazde dva roky predelavat.
N.
Inspirace cerpam z Marianne bydleni .
Ahoj vsem, ozivuji diskuzi…jsem clovek co nema moc stesti kupovat veci levne, mam v sobe ten dar ze vzdy vyberu to nejdrazsi - to jen tak pro zasveceni.
jsem v situaci, kdy se budu asi stehovat - a budem zarizovat pokojik - dcera lehce pres 3 roky tam bude spolecne s chlapeckem 6 let (ten tam bude pravidelne ale jen obcas, pritel ho ma klasicky na vikend jednou za 14 dni)
jak by jste zarizovali pokojik v tehle situaci. a poradite nekdo truhlare ci firmu ktera vyrabi detske funkcni palandy, skrinky atd. moje mala zatim spis potrebuje prostor jen na hrani ale skolacek potrebuje stul atd - myslite ze sklopny je plne funkcni jako s nohama? a vubec poradite nekdo co a jak udelat? kdo ma deti podobnem jak to mate vyresene?
pokojik je to maly cca 4m na 5m
predem dekuji a preji hezky den
Máme ještě menší pokojíček, jsem tam s malou. Máme nabytek z XXXLUtz a jsem spokojená. Vysoká postel se skříní, pod ní stůl - ten jsme tedy odstranili a dali tam do L širokou postel. Rohová skříň, knihovnička, dvě komody ze zásuvkama. Stůl budeme řešit jen prknem pod okno. Hračky v krabicích. Na míru tě to podle mě vyjde daleko dráž. Zajímavě řešené palandy má třeba i Aldo nábytek a klasika je Domestav.
Ahoj planujeme zaridit detsky pokoj.Ted mame rocni dceru a na podzim pribyde dalsi ditko.Uz tydny porovnavam Domestav,Gazel nebo Sconto a Ikeu a nakonec se me nic z toho moc nelibi.Jen bych asi chtela tu vyvysenou postel s domeckem a v budoucnu asi dalsi uz nizkou.Skrinky a policky k nim me prijdou drahe a neni to moc muj vkus(masiv).Chtela bych poradit jak jinak se da zaridit detsky pokoj bez nejakych skrinek a tak.Nekdo tu psal o obyvaku,ze treba nemaj sedacku jen polstare,apod.Nemate nekdo napad nebo doma neco netradicniho?:))predem dekuji za rady,Alice