detsky pokoj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
29.5.09 13:11

detsky pokoj

Ahoj planujeme zaridit detsky pokoj.Ted mame rocni dceru a na podzim pribyde dalsi ditko.Uz tydny porovnavam Domestav,Gazel nebo Sconto a Ikeu a nakonec se me nic z toho moc nelibi.Jen bych asi chtela tu vyvysenou postel s domeckem a v budoucnu asi dalsi uz nizkou.Skrinky a policky k nim me prijdou drahe a neni to moc muj vkus(masiv).Chtela bych poradit jak jinak se da zaridit detsky pokoj bez nejakych skrinek a tak.Nekdo tu psal o obyvaku,ze treba nemaj sedacku jen polstare,apod.Nemate nekdo napad nebo doma neco netradicniho?:))predem dekuji za rady,Alice

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
29.5.09 14:14

přímo neporadím, ale ráda nakukuji sem do diskuze na living.cz

http://forum.living.cz/viewtopic.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
29.5.09 14:20

Mě se třeba hodně líbí místo sedačky a křesílek do pokojíčku buď dát polštáře na zem nebo ty kokosový Ikea kulatý výplety a nebo jak jsou ty textilní nebo semišový vaky na sezení. Ale praktický je z toho asi nejvíc ten kokos nebo banánová tráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
29.5.09 18:54

Jestli není tvůj styl masiv, tak zkus www.alax.cz tam se mi moc líbí kolekce Domino, tak bych chtěla ladit pokojík já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
29.5.09 22:20

Udělali jsme to jako moji rodiče před lety. Začali jsme s tím co potřebuje půlroční dítě tj. postýlku, něco na odkládání věcí a spoustu prostoru na lezení. A pak pořizovali to další - skříňky, skříně, koše na hračky, další postýlku pro další dítě, stolečky se židličkami … Teď po rekonstrukci plánujeme obměnu vzhledem k věku, koupíme to co holky potřebují, většina bude z IKEA (jen pořádnou šatní skříň jsem tam nenašla).
U dětského nábytku mi stylová čistota a „sladěnost“ připadá neúčelná a poněkud snobská. A při naturelu mých dračic (2 a 4 roky) úplně OT.
Hlavně ať je to bezpečné a dá se to slušně udržovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
30.5.09 10:51

Ahoj, pred 2 lety jsme to taky resili a nakonec vyresili tak, ze jsme koupili od Domestavu vyvysene jednoluzko a od Ikea skrin z masivu + pidi dreveny stolecek a dve zidlicky. K sobe to jde perfektne. Jinak v pokojicku zatim nema nic az na jednu ikeackou polici ,ktera ted pujde pryc. Ted co se narodil druhy, tak dokoupime z domestavu druhou postel a bud to dame do L nebo koupime zas vyvysene jednoluzko a pod tim jim obema udelame stoly do budoucna…zatim tam budou mit ty textilie, aby tam meli oba domecek na hrani. Kombinovat to budu s ramem trofast z Ikea, kde se daji dat ty barevne krabice a jinak tam neminim zatim davat vubec nic. Podle mne je zatim nejlepsi hlavne prostor na vsecky ty vlacky atd…
Mne prisly ty skrine a doplnky od Domestavu neprimerene financne a taky se mi ani nelibily…Na zem dam nejakou formu Fat Boy na sezeni a hlavne barevne koberce.

Az budou vetsi vymenimu jednu skrin za tu Ikeackou Pax se zatahovacima dverma, je to idealni. Ale to az za dlouho :)

Doted jsme meli na zdi krtecky a uz takovou blbost neudelam, nejak se mi to zacina hodne nelibit a tak to radeji barevne vymalujem a dame „jen“ nejake vtipne ramecky a teplomer a vesacky…At ten pokojik roste s nema a nemusi se kazde dva roky predelavat.

N.

Inspirace cerpam z Marianne bydleni .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
16.2.16 08:36

Ahoj vsem, ozivuji diskuzi…jsem clovek co nema moc stesti kupovat veci levne, mam v sobe ten dar ze vzdy vyberu to nejdrazsi - to jen tak pro zasveceni.
jsem v situaci, kdy se budu asi stehovat - a budem zarizovat pokojik - dcera lehce pres 3 roky tam bude spolecne s chlapeckem 6 let (ten tam bude pravidelne ale jen obcas, pritel ho ma klasicky na vikend jednou za 14 dni)
jak by jste zarizovali pokojik v tehle situaci. a poradite nekdo truhlare ci firmu ktera vyrabi detske funkcni palandy, skrinky atd. moje mala zatim spis potrebuje prostor jen na hrani ale skolacek potrebuje stul atd - myslite ze sklopny je plne funkcni jako s nohama? a vubec poradite nekdo co a jak udelat? kdo ma deti podobnem jak to mate vyresene?
pokojik je to maly cca 4m na 5m
predem dekuji a preji hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.2.16 08:45

Máme ještě menší pokojíček, jsem tam s malou. Máme nabytek z XXXLUtz a jsem spokojená. Vysoká postel se skříní, pod ní stůl - ten jsme tedy odstranili a dali tam do L širokou postel. Rohová skříň, knihovnička, dvě komody ze zásuvkama. Stůl budeme řešit jen prknem pod okno. Hračky v krabicích. Na míru tě to podle mě vyjde daleko dráž. Zajímavě řešené palandy má třeba i Aldo nábytek a klasika je Domestav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný