Dětský pokoj - výmalba a doplňky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3524
8.11.11 09:18

Dětský pokoj - pomoc

Ahoj holky,
malej bude mít v lednu rok, tak bysme mu chtěli začít zařizovat dětský pokoj a já si nějak nevím rady…

Místnost je docela velká, na stěně proti dveřím jsou dvě okna…
Nejdůležitější věcí, podle které se bude zařizovat je postel, chceme takovou tu ve tvaru červenýho auta, určitě víte kterou myslim…
No a já k tomu potřebuju vybrat barvu na zeď, nějak hezky vymalovat a třeba nějaký nálepky na zeď nebo obrázky, který nakreslim…záclonu nebo závěsy…koberec, nábytek, lust a doplňky…
Zase ale nechci, aby byly všude autíčka atd., to by bylo asi moc…a musim myslet na to, že jednou v tom pokoji budou možná dva…takže tak…

Neni to jednoduchý, tak kdyby jste měli někdo nějaký nápad tak sem s nim…popř.obrázek, to by bylo úplně super…Moc děkuju za pomoc :-D :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
8.11.11 09:21

Tak určitě bych vymalovala na žluto, to se k červený hodí a co se týče doplnků, možná bych je udělala jakoby věci z krajiny, kterou auto projíždí, takže nahoru můžeš udělat mrýčky, sluníčko atd. a všude kolem domečky, stromy zvířata. Je to takoyvý neutrální a mohlo by to bejt hezký :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
8.11.11 09:38

Ahojky urcite se koukni je tam 1000 obrazku a ja jsem z nich unesena treba pro nakou inspiraci to bude dobre :palec: http://www.obrazky.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
8.11.11 09:48

zalezi kolik do toho chcete investovat a co vse by tam melo byt, co mas pocit ze malyho bude bavit, co ma rad,..

ja sama za sebe bych nechala udelat nabytek na zakazku podle vlastniho navrhu, dle toho co ma malej rad a co uz ,,zvladne,,

• Citovat
  • Upravit
3524
9.11.11 09:38

Holky děkuju…

Baru na obrázky jsem koukala a hrozně se mi líbí ten žlutý s tou opicí a žirafou nebo co to je…ale nevím, jestli by se to hodilo k autu, nejspíš ne :nevim:

Lilišák malýmu bude teprve rok, takže nejde říct, že by měl něco rád a nebo že ho něco baví… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
9.11.11 10:48

no a nebo mne napadlo kup treba tapety nebo nake hezke nalepky a vis ze to muzes kdykoliv sundat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
9.11.11 21:08

Ty nálepky bych právě chtěla, jen nevím jaký, aby se to netřískalo s tím autem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
9.11.11 21:10

Dala bych nějaký neutrální, jak jsem psala, mráčky, sluníčko, nějaký rostliny nebo i domečky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
9.11.11 21:23

Ahoj, vymalovala bych asi taky na žluto a koberec bych dala dětskej se silnicí.. Tohle nevypadá vůbec špatně:
 http://www.google.cz/imgres?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
11.11.11 09:19

Děkuju :-)
Mě už taky tak nějak něco napadlo…vymalovat dvě stěny vedle sebe (dole zelená zvlněná, nahoře modrá),zelený koberec, ta postel bude modrá, do rohu přes obě zdi chci nakreslit takový hezký dětský strom (pod něj tu postel) a pak na ty zdi nalepit třeba krtečka v autě, a různý postavičky, ale aby to dávalo smysl, jako že tomu krtkovi zhora z padáku mává třeba pat a mat atd… no a pak takový ty hezký židličky a stoleček z ikei v modrým…a na ty bílý zdi skříň, poličky a obrázky…a nějaký hezký záclonky…ufff…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný