Play Doh - jak dostat z koberce?!

1079
7.11.11 18:41

Play Doh - jak dostat z koberce??!!!

Prosím o radu, jde nějak dostat zašlapaná modelína Play doh z koberce?? Máte někdo zkušenosti???!! Zatím to nechávám vytvrdnout a doufám, že to půjde nějak vydrolit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7678
7.11.11 18:46

Nech ji pořádně zaschnout,až je úplně vyschlá pak jde vykartáčovat a vysát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
7.11.11 18:51

Přesně jak píše Sabika, nechat zaschnut, což netrvá dlouho a pak to jde dolů dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
7.11.11 18:56

Díky zkusím to :palec: .Doufám, že to povolí. Zatím tam zůstvají barevné fleky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21651
7.11.11 20:01

nesmíš to drbat hned. nech to pořádně vytuhnout a pak to jde krásně dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7862
7.11.11 21:05

když se do toho koberce slušně zašlápne, tak pak jedině vystříhat :-/
Vy, co bez problémů vydrolujete, tak máte asi děti, které s vámi soucítí a málo zadupávají :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
7.11.11 23:22

No souhlasim, vetsina z koberce jde po zatvrdnuti vydrbat a vysat, ale blbe, blbe :lol: Neco musim uplne vyrvat… :mrgreen:
Poucena uz je s tim nechavam pracovat jen na stolecku nad plovouci podlahou, to jde krasne a nikde to neni zadupany :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
8.11.11 09:43

Chtěla jsem na vánoce koupit další kelímky ale po této zkušenosti asi ne.. :lol: . Modelína je absolutně všude!! :jazyk: Jdu drolit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Honza16
5.2.12 20:53

teď jsem sundaval modelínu z nové sedačky, vyzkoušel jsem sprej WD-40 a dělá to divy. Sedačka je jako nová ( skoro). Ale je to to nej´činější co šlo použít.

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. Kacenka
5.2.12 21:18

Co to je za spray???? Kde se dá koupit?!!
Naše Play doh se totiž nechce jen tak vzdát :-)

• Citovat
  • Upravit
Jan V.
6.2.12 00:05

Např. v OBI nebo Baumax a tak. Je to určené na mazání spojů, vytlačení vlhkosti a uvolnění starých maziv a tak. Mě to velmi pomohlo, škoda že jsem neudělal fotku. Stojí to kolem stovky. A já to používám snad na všechno co vrže a nehýbe se jak má. Opravdu výborná věcička.

• Citovat
  • Upravit
nepřih. Kacenka
6.2.12 07:37

A nenechává to mastné fleky??? POkud jsem dobře pochopila tak to je něco jako olej??!!! Na světlé látce to musí nechat flek ne???!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný