Dětský pokoj pro akrobaty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
18.8.12 13:44

Dětský pokoj pro akrobaty

Ahoj, máme živé děti, které v dětském pokoji neustále na něčem visí. Už máme houpačku a lanový žebřík. Nevíte o něčem dalším, co se dá zavěsit v pokojíčku, houpe se to a dá se na tom řádit? Děkuji moc. Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7840
18.8.12 13:52

Buď lanovou síť…(tu my zatím nemáme, bohužel v jakémkoli provedení to vychází min. 1400Kč/ m2)
nebo bych prostě kupila metrážově lana (tak 20 -30m, dělají různé hezké barvy) a prostě bych jim vyrobila prolejzačky z těch lan…inspirací může být jakékoli lanové centrum ;)
My jsme takhle z lan vyrobili hromadu atrakcí na zahradě, ta použití starých stromů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.8.12 14:50

Co ribstole, hrazdu mezi futra? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
18.8.12 17:31
@vulpes píše:
Buď lanovou síť…(tu my zatím nemáme, bohužel v jakémkoli provedení to vychází min. 1400Kč/ m2)
nebo bych prostě kupila metrážově lana (tak 20 -30m, dělají různé hezké barvy) a prostě bych jim vyrobila prolejzačky z těch lan…inspirací může být jakékoli lanové centrum ;)
My jsme takhle z lan vyrobili hromadu atrakcí na zahradě, ta použití starých stromů…

nechceš hodit foto pro inspiraci prosím:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
18.8.12 17:40

Vzhledem k našemu aktivci toto budeme brzy taky řešit - s pomocí kamaráda horolezce budeme na stěnu do bezpečné výšky upevňovat úchyty na umělou horolezeckou stěnu a pak od stropu zavěšovat různé prolejzačky a houpačky z provazů a dřeva, např. jsem teď v obchodě viděla takový jakýsi žebřík: dřívka složená do trojůhelníku tvořila vždycky jedno patro.. Těch pater bylo víc a každý trojůhelník byl jinak velký, spojené to bylo lanky a nahoře úchyt na zavěšení..
No a pak vymýšlíme „hrací“ postel - zatím jsem vymyslela takovou námořnickou loď se skluzavkou a prolejzačkami, ale přítel je vyučený truhlář, takže v tomto výhoda..

• Citovat
  • Upravit
13335
18.8.12 17:50

@Amber_1977 tak když něco najdeš tak vždy hoď foto, taky chci do pokoje něco vymyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
18.8.12 18:45

@nikita066 Když já to vymýšlím z hlavy, ale je fakt, že nějaká inspirace by se hodila.. Tak zapátrám..
Jinak ty úchyty prodávají v outdoor sportovních potřebách

• Citovat
  • Upravit
13335
18.8.12 18:51
@Amber_1977 píše:
@nikita066 Když já to vymýšlím z hlavy, ale je fakt, že nějaká inspirace by se hodila.. Tak zapátrám..
Jinak ty úchyty prodávají v outdoor sportovních potřebách

a to budeš dávat na normální stěnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
18.8.12 19:18
@nikita066 píše:
a to budeš dávat na normální stěnu?

Jasně, ale technicky, aby to nevypadalo, to bude řešit přítel, i se stropem - on ty zátěžový parametry tak nějak zná, tak si s tím bude muset poradit..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný