Výmalba interiéru

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15054
17.8.12 17:47

výmalba interiéru

:mavam: potřebovala bych prosím inspiraci pro výmalbu bytu, teď aktuálně pro pracovnu, ale mám špatnou představivost, proto bych prosila, kdo by byl ochotný a hodil sem i foto, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5352
17.8.12 18:38

No my pracovnu zrovna předěláváme, ale ne co do stylu (dělali jsme ji novou před 3 lety) ale z jednopracovny děláme dvojpracovnu, neb moje pracovna v dětském pokojíčku se z pochopitelných důvodů musí stěhovat. Pracovnu máme vymalovanou bíle a jednu stěnu stříbrně (šedá v lesklém základu). Podlaha je jakoby sukovaté dřevo přetřené laxně bílou barvou a nábytek je wenge v kombinaci s šedým kovem (Ikea), drobné doplňky a kobereček - červené. Doteď tam byla také sedačka rozkládací na spaní pro hosty (dřevěné konstrukce v barvě wenge + bílý potah sedáků z futonu). Ale ta už je u nových majitelů a místo ní půjde druhý stůl. Vyfocenou mám jen sedačku s část stěny na šanony, ale za tím je dobře vidět ta výmalba. Na druhé straně je už jen wenge stůl s šedou kovovou kontrukcí, šedá kovová šuplata, bílé kožené křesílko a nízký wenge stolek na tiskárnu. Nicméně nevím, jestli by se ti takové barvy stěn do toho dřevěného interiéru hodily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
17.8.12 18:44

Na netu jsem objevila tuto barevnou kombinaci, dvě zdi zelené a dvě zdi ta oranžová :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
17.8.12 19:00

@Mafina5 kombinace barev na fotce je úžasná, máme ji v obýváku :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
17.8.12 19:32

Nebo taková :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
17.8.12 20:25

K tomu dřevu by se mi apíš asi hodila ta zelená s oranžovou, ale zase aby to nepůsobilop jako dětská pracovna :-) Chce to decentně spíš jen jednu stěnu a na ní třeba nějaké oranžové svislé pruhy o šířce od 15 do 40 cm postupně se rozšiřující ale také jen v jedné části té zelené a zbytek bílý. Nám se osvědčilo mít vždy jen jednu, maximíálůně dvě stěny barevné a zbytek bílý a kolem barevných stěn také 5 cm široké bílé lemy jako třeba tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
17.8.12 20:31

To je asi o tom, co ti je blízký pocitově…kdysi jsem měla ráda žlutou a modrou. Teď máme byt béžovej, zelenkavej, hnědej…oranžová-zelená je pro mě jedovatá.

http://www.google.cz/search?…. r_gc. r_pw. r_qf.&biw=1366&bih=615&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=040uUN3nIsTusgaP2oGYAg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
17.8.12 23:05

Já bych pro PRACOVNU rozhodně volila více neutrální barvy…přece jenom je předně určená k práci a takto výrazné barvy jako na obrázcích jsou moc. Někdo může namítat, že nějakou tu barvu chce, ale bohatě stačí když se natře jedna max dvě stěny výrazně barevněji (ale agresivní barva jako oranžová apod. moc vhodná není). Navíc při dost složitém a členitém prostoru…ta šikmá střecha, shodiště. Moje rada tedy zní: vymalovat světlou barvou hlavně šikminy a případně jednu stěnu barevně. Barva nemusí být nutně světlá, klidně sytější a tmavší pro kontrast, ale výrazné barvy bych použila spíše na „doplňcích“. Hodně zdaru při tvoření ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
17.8.12 23:08

Teď jsem si všimla krásného obrazu na zdi…tak se v barevnosti dá odpíchnout od něj, jsou na něm odstíny, které by krásně pasovaly i k docela velkému množství dřeva v interiéru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
17.8.12 23:09

Tak já musím vysvětlit ten název pracovna :mrgreen: já tu mám sušák na prádlo a žehlící prkno a pak PC ale ne k práci, je to taková hluchá místnost kvůli tomu schodišti, nic jiného než na foto tu není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
17.8.12 23:18
@dzarunka píše:
Tak já musím vysvětlit ten název pracovna :mrgreen: já tu mám sušák na prádlo a žehlící prkno a pak PC ale ne k práci, je to taková hluchá místnost kvůli tomu schodišti, nic jiného než na foto tu není

aha, tak to je potom asi na osobních preferencích barev :D…ale strop bych udělala 100% bílý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
18.8.12 00:19
@Tanulkaa píše:
aha, tak to je potom asi na osobních preferencích barev :D…ale strop bych udělala 100% bílý ;)

strop je obloženej taky v dekoru dřeva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný