Myška v bytě

1483
16.8.12 21:50

Myška v bytě

Ahojte, nemáte někdo zkušenost s myškou v bytě v paneláku? Máme v kuchyni jednu (dvakrát spatřena) a nejde se ji zbavit. Já jsem z toho docela špatná…Nevím ani jak se do pátého patra dostala:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
16.8.12 21:51

Porid si kocku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chytne mysku a jeste te zahreje a uklidni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50188
16.8.12 21:52

Kupte si paštičku dejte do ní kousek sýra a přes noc bude chycená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.8.12 21:54

Ja radim pasticku a topinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
16.8.12 21:54

Děkuji, ale nechytla se ani na sýr, ani na špekáček ani na kůrku chleba…nic co jiného tam žrát nemá, vše je zajištěné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
16.8.12 21:55

My jsme chytli myšku na pastičku a kus sýra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130

@missmiri udajne dovedou vylezt normalne po zdi a do byytu vlezt takovou tou vetraci sachtou jak u ni bývá špajzka..ja na tom miste spajzu nemam tak jsem nechala i tu šachu zazdít :mrgreen:
no pasticku a cekat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
@beruska2× píše:
Porid si kocku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chytne mysku a jeste te zahreje a uklidni :mrgreen:

Nemám ráda kočky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
16.8.12 21:57

Aha tak to je asi pěkně mlsná myš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
16.8.12 21:57
@missmiri píše:
Nemám ráda kočky :-D

tak se nauc mit rada mysku :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
16.8.12 21:58

Tak tam nasypejte jed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
16.8.12 21:59

Ahoj, u nas se chytila na kus oprazeneho speku a salam.

• Citovat
  • Upravit
528

Jo máme ale ne s myškou ale s potkanama myslela jsem že mě odvezou taky jsme si původně mysleli že je to myš tak jsme nastražili pastičky vždy byly vyžrané a nic se nechytlo pak soused tvrdit že v jádru viděl potkana tak to můj chlap taky skoumal a opravdu nám běhal potkan pak se zístilo že není jeden bylo jich asi 6 no řešilo se to deratizačkou. když jsem šla na záchod tak jsem strachy málem brečela když mi malej na jednoho málem stoupl když sem ho odstrkovala tak jsem ho bouchla do hlavy o futra ale pořád lepší než aby ho kousl tak jako přítele který skončil v nemocnici. ještě tet mi stoho běhá mráz po zádech a mám pocit jako by to byl horor. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50188
@missmiri píše:
Děkuji, ale nechytla se ani na sýr, ani na špekáček ani na kůrku chleba…nic co jiného tam žrát nemá, vše je zajištěné.

Dejte tam jenom mini kousek, aby to nemohla ožrat a kupte nějakou citlivou pastičku :pankac: Jo a myši můžou vlézt do bytu třeba balkonem nebo otevřeným oknem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256

Tak já se jednu potvoru snažím chytit dva tydny, taky se potvora nechce nechat. :cert: :cert: :cert: Je tak drzá, že leze přímo přede mnou po radiátorový trubce 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný