Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Bibi82 píše:
@missmiri nene lezla tou dírou, jenže ta mrcha měla cestiček víc, ještě si prokousala díru z druhý strany, ve stěně mezi kuchyní a koupelnou (máme ještě starý umarkart. jádro) - tudy chodila rovnou do kuchyně
Leda jí ty cestičky zazdít a bude mít po šmejdění
![]()
No to už byla poslední možnost, ji v těch stoupačkách zazdít. Naštěstí se dřív otrávila ![]()
@MUFICE píše:
Leda jí ty cestičky zazdít a bude mít po šmejdění![]()
@girlie sage píše:
Tak pastička prazdná![]()
![]()
Přivázala jsi návnadu nití?
@janinkaz ne já mám tu mírumilovnou pastičku. Ještě jsem se tu večer smažila s topinkou ![]()
Tu klícku? Tak ten průlez zruš. Taky jsme ji měli a vylezla s návnadou ven. Dovnitř ať proleze a ven jí to ztěž drátkama. Snad mi rozumíš
@MUFICE To lozilo stoupačkama a my jsme na wc neměli pod dveřma práh a oni lozili všude sousedka našla jednoho v obejváku pod gaučem ![]()
@janinkaz jo chápu a zkusím. Mam pocit, že se sem nastěhovala jedna kurňa vyčůraná potvora.
@Bibi82 píše:
@missmiri nene lezla tou dírou, jenže ta mrcha měla cestiček víc, ještě si prokousala díru z druhý strany, ve stěně mezi kuchyní a koupelnou (máme ještě starý umarkart. jádro) - tudy chodila rovnou do kuchyně
No taky máme umakart, to se asi prokouše stejně tak jako tak. Navíc to není náš byt, tak nějaké větší úpravy dělat nehodlám. Ale když přišla jedna…kdoví kolik jich ještě přijít může. No, mám nalíčeny 3 pasti tam kudy jsem ji viděla chodit a když se nechytne tak ![]()
@missmiri hele to je běh na dlouhou trať.. já jí ty pastičky kladla tejden a dělala si ze mě akorát blázny ![]()
@Bibi82 píše:
@missmiri hele to je běh na dlouhou trať.. já jí ty pastičky kladla tejden a dělala si ze mě akorát blázny
Já se snažím 4 dny, včera večer se mi mrcha přešla kolem zdi pod nosem!!!
Tak ta je taky dobře oprsklá
Nezbývá než čekat, jestli se uráčí.. zkoušej různý návnady, třeba jí něco zavoní, evidentně hladem netrpí, potvora
@missmiri píše:
@missmiri píše:
Tak číhej, až zas půjde kolem, já jednu dostala papučí. ![]()