Myška v bytě

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4093
14.9.12 15:09

Tady furt nic… :nevim: ticho, nikde nic…jsem už fakt blázen… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3553
20.9.12 14:45

Taky máme jednu doma -minulou sobotu ráno jsem ji slyšela škrábat v
Okoji za skříní, večer jsme ji viděli proběhnout za sedačkou a zmizela v kuchyni.Pak se objevila pod linkou, na nastražené pastičky nereaguje. Včera večer ji zahlídl syn a dneska škrábal ve špajzíku. Koupila jsem ten myší domeček a budeme dál čekat. Jsem z ní úplně hotová, potvora mrňaváAž přijde manžel z práce, špajzku vyklidí, aby neměla nic k žrádlu. Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
20.9.12 17:31
@mapina píše:
Taky máme jednu doma -minulou sobotu ráno jsem ji slyšela škrábat v
Okoji za skříní, večer jsme ji viděli proběhnout za sedačkou a zmizela v kuchyni.Pak se objevila pod linkou, na nastražené pastičky nereaguje. Včera večer ji zahlídl syn a dneska škrábal ve špajzíku. Koupila jsem ten myší domeček a budeme dál čekat. Jsem z ní úplně hotová, potvora mrňaváAž přijde manžel z práce, špajzku vyklidí, aby neměla nic k žrádlu. Tak jsem zvědavá.

jj to je nejhorší to čekání, no u nás furt nic a ticho, kde je nevím, ale taky jsme ji nikdo nezahlídl, jen slyšeli…ale nikde nic už 3týden, tak nevím…jsem z toho fakt magor… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3553
20.9.12 19:10

@rošťanda -tak jam pred chvílí objevila chycenou v pastičce ve špajzce, chytla se na topinku, ale trvalo jí to 6dní. Doufám, že byla jen jedna a neobjeví se další :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3553
20.9.12 19:22

@rošťanda -tak jam pred chvílí objevila chycenou v pastičce ve špajzce, chytla se na topinku, ale trvalo jí to 6dní. Doufám, že byla jen jedna a neobjeví se další :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
20.9.12 23:03
@rošťanda píše:
jj to je nejhorší to čekání, no u nás furt nic a ticho, kde je nevím, ale taky jsme ji nikdo nezahlídl, jen slyšeli…ale nikde nic už 3týden, tak nevím…jsem z toho fakt magor… :oops:

Jestli vám někde nechcípla za nábytkem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
21.9.12 07:51
@mapina píše:
@rošťanda -tak jam pred chvílí objevila chycenou v pastičce ve špajzce, chytla se na topinku, ale trvalo jí to 6dní. Doufám, že byla jen jedna a neobjeví se další :zed:

Holky ta mrcha žije…slyšela jsem v 1h ráno šustění, ale ji jsem neviděla, už nevím na co ji chytit…já se dostanu do blázince, zkusím tu topinku a šunku…jako bydlí tu s náma už 3týdny :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3553
21.9.12 09:05

@rošťanda Tak držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
21.9.12 12:32
@rošťanda píše:
Holky ta mrcha žije…slyšela jsem v 1h ráno šustění, ale ji jsem neviděla, už nevím na co ji chytit…já se dostanu do blázince, zkusím tu topinku a šunku…jako bydlí tu s náma už 3týdny :,( :,(

Kupte tak 6 pastiček a dejte tam pidi kousek sýra. Pastičky musíte necpat podél zdi, vedle linky a podél nábytku, kde ta mrcha běhá a ona se chytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
23.9.12 19:51
@MUFICE píše:
Kupte tak 6 pastiček a dejte tam pidi kousek sýra. Pastičky musíte necpat podél zdi, vedle linky a podél nábytku, kde ta mrcha běhá a ona se chytne.

Máme 4 pastičky a furt nic a podél zdi… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
23.9.12 22:42
@rošťanda píše:
Máme 4 pastičky a furt nic a podél zdi… :,(

Ty jo, co je to za myš? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
25.9.12 10:54
@MUFICE píše:
Ty jo, co je to za myš? 8o :think:

No to nevím, jsem už zoufalá…brrr… :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
p.l21
19.10.12 12:20

myš v bytě

Ahojda i já jsem měla tu čest asi před dvěma dny se mě po zácloně promenádovala myš, myslela jsem si že mě omejou :cert: takže jsem se ji pokoušela chytit, marně a to bydlíme v paneláku v sedmém patře asi se sem dostala špajskou jsou tam větrací šachty tak hruza taky nevím co mám dělat mám desetiměsíční holčinu takže se bojím i v noci spát. No zatím jsme zkusili pasticky se sýrem a se salámem ale zatím bez uspěchu. Neporadíte někdo jak na ni??

• Citovat
  • Upravit
byron
19.10.12 12:25
@p.l21 píše:
Ahojda i já jsem měla tu čest asi před dvěma dny se mě po zácloně promenádovala myš, myslela jsem si že mě omejou :cert: takže jsem se ji pokoušela chytit, marně a to bydlíme v paneláku v sedmém patře asi se sem dostala špajskou jsou tam větrací šachty tak hruza taky nevím co mám dělat mám desetiměsíční holčinu takže se bojím i v noci spát. No zatím jsme zkusili pasticky se sýrem a se salámem ale zatím bez uspěchu. Neporadíte někdo jak na ni??

no my měli myš v pátým patře…jedině chytit, chytli jsme ji tak že jsme nani hodili koš na prádlo no to byla akce na celou noc. Snad se chytí do pasti. Není možný že uže je pryč?

• Citovat
  • Upravit
9454
19.10.12 12:30
@p.l21 píše:
Ahojda i já jsem měla tu čest asi před dvěma dny se mě po zácloně promenádovala myš, myslela jsem si že mě omejou :cert: takže jsem se ji pokoušela chytit, marně a to bydlíme v paneláku v sedmém patře asi se sem dostala špajskou jsou tam větrací šachty tak hruza taky nevím co mám dělat mám desetiměsíční holčinu takže se bojím i v noci spát. No zatím jsme zkusili pasticky se sýrem a se salámem ale zatím bez uspěchu. Neporadíte někdo jak na ni??

na syr a salam ludry nejdou :mrgreen: dej tam orech a uvidis tu rychlost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný