Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@brouček123 píše:
@MUFICE To asi nejá chodila na záchod jen v největší nouzi a když byl chlap doma jinak mě tam nedostal nikdo malej měl nočník
![]()
jo a ty ku… si nanosili do stupačky i lego svině z obejváku.
Kurňa, nestrašte mě!!!
@Karnatt píše:
Tak jedině hooodně moc pastiček
Jo, to pomáhá, my líčili vždycky aspon 4 a nejlépe podél zdí - za knihovnu, linku, za sedačku apod.
@eshta jo u nás stejný. Já na netu a přítel čučel na telku. Najednou začal ječet baterkuuuu je pod skříní, jednu skříň jsme odtahli a z pod druhý ji vyhnali. No já vyzbrojená utěrkou, pištěla jsem u toho jak blbka a stejně nám zdrhla
![]()
Tentokrát ani topinka nezabírá a to máme tu pastičku co je nezabije
Minule mi mrcha ožrala buchtu ![]()
Jo a pastičky rozmístit podél zdi a pak v tichosti čekat, jinak se bude bát.
Pokud víš, kde přesně je, dejte z každé strany jednu pastičku.
@Nelisa píše:
Jo a pastičky rozmístit podél zdi a pak v tichosti čekat, jinak se bude bát.Pokud víš, kde přesně je, dejte z každé strany jednu pastičku.
To určitě zabere, můžu potvrdit z vlastní zkušenosti ![]()
A víte co je nejhorší? Že manželovi je to fuk:(Akorát se mi směje, že vyšiluju:(
@missmiri píše:
Ahojte, nemáte někdo zkušenost s myškou v bytě v paneláku? Máme v kuchyni jednu (dvakrát spatřena) a nejde se ji zbavit. Já jsem z toho docela špatná…Nevím ani jak se do pátého patra dostala:(
Klasickou pastičku, kus vysočiny nebo oříšek. Ale cokoli tam dáš za nástrahu, tak nití přivaž. Ona s tím už nezdrhne ![]()
@missmiri píše:
Kurňa, nestrašte mě!!!
a já teď šla čůrat a byla jsem po. raná až za ušima
ta naše potvora asi totiž vylezla ze stoupaček z WC ![]()
@janinkaz píše:
Klasickou pastičku, kus vysočiny nebo oříšek. Ale cokoli tam dáš za nástrahu, tak nití přivaž. Ona s tím už nezdrhne
Ona mi s tím nezdrhá, vůbec se k pasti ani nepřiblíží:(
My měli myšku v bytě loni na podzim, trvalo to týden než jsme se jí zbavili. Chodila mi hodovat do špajzu, málem mě omyli, když jsem to zjistila..
Bydlela ve stoupačkách a odtamtud pořádala výpravy. Byla vyčůraná jak mraky, pastě vždycky ožrala (milovala tvrdý sýr, slanina jí nejela). Už jsem byla zoufalá, přestávala jsem věřit že se jí kdy zbavíme. Nakonec sežrala jed co jsme jí nasypali do těch stoupaček, blbka. Nakonec mi jí bylo líto ![]()
@missmiri píše:
To chce čas. Nastraž to na noc a uvidíš ráno ![]()
@missmiri píše:
Tak to musí být z něčeho nabaštěná, jinak by si pro dobrůtku přišla.
@janinkaz píše:
To chce čas. Nastraž to na noc a uvidíš ráno
Jo, u nás vždycky myš začala štrachat kolem 22h a jakmile jsme zalehli, tak se chytla do pastičky ![]()