Myška v bytě

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1483
16.8.12 22:07
@brouček123 píše:
@MUFICE To asi ne :mrgreen: já chodila na záchod jen v největší nouzi a když byl chlap doma jinak mě tam nedostal nikdo malej měl nočník :mrgreen: :mrgreen: jo a ty ku… si nanosili do stupačky i lego svině z obejváku. :mrgreen:

Kurňa, nestrašte mě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
16.8.12 22:08
@Karnatt píše:
Tak jedině hooodně moc pastiček

Jo, to pomáhá, my líčili vždycky aspon 4 a nejlépe podél zdí - za knihovnu, linku, za sedačku apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
@petrul píše:
To asi nebude diskuze pro majitelku potkanů :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256

@eshta jo u nás stejný. Já na netu a přítel čučel na telku. Najednou začal ječet baterkuuuu je pod skříní, jednu skříň jsme odtahli a z pod druhý ji vyhnali. No já vyzbrojená utěrkou, pištěla jsem u toho jak blbka a stejně nám zdrhla :cert: :cert:

Tentokrát ani topinka nezabírá a to máme tu pastičku co je nezabije :cert: Minule mi mrcha ožrala buchtu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.8.12 22:11

Jo a pastičky rozmístit podél zdi a pak v tichosti čekat, jinak se bude bát. :lol: Pokud víš, kde přesně je, dejte z každé strany jednu pastičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.8.12 22:11

Jj, kurka musi byt opecena a nejlepe mastna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
16.8.12 22:12
@Nelisa píše:
Jo a pastičky rozmístit podél zdi a pak v tichosti čekat, jinak se bude bát. :lol: Pokud víš, kde přesně je, dejte z každé strany jednu pastičku.

To určitě zabere, můžu potvrdit z vlastní zkušenosti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
16.8.12 22:16

A víte co je nejhorší? Že manželovi je to fuk:(Akorát se mi směje, že vyšiluju:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
16.8.12 22:16
@missmiri píše:
Ahojte, nemáte někdo zkušenost s myškou v bytě v paneláku? Máme v kuchyni jednu (dvakrát spatřena) a nejde se ji zbavit. Já jsem z toho docela špatná…Nevím ani jak se do pátého patra dostala:(

Klasickou pastičku, kus vysočiny nebo oříšek. Ale cokoli tam dáš za nástrahu, tak nití přivaž. Ona s tím už nezdrhne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
16.8.12 22:19
@missmiri píše:
Kurňa, nestrašte mě!!!

a já teď šla čůrat a byla jsem po. raná až za ušima :mrgreen: ta naše potvora asi totiž vylezla ze stoupaček z WC :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
16.8.12 22:19
@janinkaz píše:
Klasickou pastičku, kus vysočiny nebo oříšek. Ale cokoli tam dáš za nástrahu, tak nití přivaž. Ona s tím už nezdrhne :palec:

Ona mi s tím nezdrhá, vůbec se k pasti ani nepřiblíží:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
16.8.12 22:21

My měli myšku v bytě loni na podzim, trvalo to týden než jsme se jí zbavili. Chodila mi hodovat do špajzu, málem mě omyli, když jsem to zjistila.. :roll: Bydlela ve stoupačkách a odtamtud pořádala výpravy. Byla vyčůraná jak mraky, pastě vždycky ožrala (milovala tvrdý sýr, slanina jí nejela). Už jsem byla zoufalá, přestávala jsem věřit že se jí kdy zbavíme. Nakonec sežrala jed co jsme jí nasypali do těch stoupaček, blbka. Nakonec mi jí bylo líto :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
16.8.12 22:26
@missmiri píše:

To chce čas. Nastraž to na noc a uvidíš ráno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
16.8.12 22:26
@missmiri píše:

Tak to musí být z něčeho nabaštěná, jinak by si pro dobrůtku přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
16.8.12 22:27
@janinkaz píše:
To chce čas. Nastraž to na noc a uvidíš ráno ;)

Jo, u nás vždycky myš začala štrachat kolem 22h a jakmile jsme zalehli, tak se chytla do pastičky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný