Myška v bytě

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50124
30.8.12 23:20

Tak my jsme dneska dorazili z dovči a v dětském pokoji jsem našla myší hovínka :poblion: :poblion: Nevím, jak se tam ta myš dostala, leda otevřeným oknem :cert: Takže pěkně na ní políčíme, at se chytne mrcha :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
1.9.12 10:21

Vlašský ořech do pastičky. Já chytla minulý týden jednu do vysavače mi vlezla a rožužlala celej ten pytlík a druhou do pastičky na šunku. Manžel mi říkal, abych tam dala opečenej chleba, že šunku chtít nebudou a na jeho pastičku se nic nechytlo.Tak lovu zdar a ať se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
7.9.12 10:42
@Paťka08 píše:
Vlašský ořech do pastičky. Já chytla minulý týden jednu do vysavače mi vlezla a rožužlala celej ten pytlík a druhou do pastičky na šunku. Manžel mi říkal, abych tam dala opečenej chleba, že šunku chtít nebudou a na jeho pastičku se nic nechytlo.Tak lovu zdar a ať se zadaří.

Ahojky všichni tak já se taky hlásím, mám ji v baráku, nejprv ložnice, tam se ale nic nechytlo a ted pokoj dětský, kam jsem zdrhla.....bud utekla jinam nebo tu jsou dvě…mě odvezou…fůj..Kocour nezabírá, pastičky taky ne…je to už týden, co stím? Mám tam topinku, sýr a nic vrrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.9.12 15:35
@rošťanda píše:
Ahojky všichni tak já se taky hlásím, mám ji v baráku, nejprv ložnice, tam se ale nic nechytlo a ted pokoj dětský, kam jsem zdrhla.....bud utekla jinam nebo tu jsou dvě…mě odvezou…fůj..Kocour nezabírá, pastičky taky ne…je to už týden, co stím? Mám tam topinku, sýr a nic vrrrrr

Nám pomohlo to, že jsme zjistili, kde se myš skrývá a do cesty, kudy běhala (vždycky podél zdi), jsme dali pastičky tak, aby na ně musela narazit, tzn. zleva i zprava, dokonce jsme zahradili u té jedné myši, co se nechtěla chytit, všechny ostatní únikové cesty, takže by musela pastičky přeskočit. Pak jsme ji konečně dostali. Ale taky to byly nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
10.9.12 08:29
@Nelisa píše:
Nám pomohlo to, že jsme zjistili, kde se myš skrývá a do cesty, kudy běhala (vždycky podél zdi), jsme dali pastičky tak, aby na ně musela narazit, tzn. zleva i zprava, dokonce jsme zahradili u té jedné myši, co se nechtěla chytit, všechny ostatní únikové cesty, takže by musela pastičky přeskočit. Pak jsme ji konečně dostali. Ale taky to byly nervy.

nojo, jenže já ji jen slyšela, ale neviděl jsme ji nikdo, hovínka nikde nejsou a dokonce nástraha v jedné pasti co jsem nechtěně ji prdla, tak je na ni volně jídlo a ani to nezmizelo ani ten kousíček vedle té pastičky co leží už 3den, tak nevím zda tady fakt je nebo ne.Je nám to záhada, miláček ji slyšel taky, ale kde nic tu nic…ticho :think: Nastražíme je znova a s jinýma pochoutkama a uvidíme no…Jsem z toho magor :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
10.9.12 23:24

@rošťanda A nebylo to něco jiného než myš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
11.9.12 08:44
@MUFICE píše:
@rošťanda A nebylo to něco jiného než myš?

Tak to tedy nevím co holka… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
11.9.12 10:11
@rošťanda píše:
Tak to tedy nevím co holka… 8o

No, pokud jste myš neviděli, tak tam mohlo šustit cokoliv. Nám tu jednou dělal bordel nějaký létající hmyz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
11.9.12 10:14

My už jednu myš chytáme od pátku, tak jsem dala jiné návnady. Mrcha se vždycky ukáže tak 1× za 2 dny a drze se nám tu prochází :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
12.9.12 08:06
@MUFICE píše:
My už jednu myš chytáme od pátku, tak jsem dala jiné návnady. Mrcha se vždycky ukáže tak 1× za 2 dny a drze se nám tu prochází :pocitac:

nám se neukáže vůbec a to co jsem slyšela bylo hryzání, ale kde nic tu nic, ani hovínka…již je to 9dní :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
12.9.12 13:45
@rošťanda píše:
nám se neukáže vůbec a to co jsem slyšela bylo hryzání, ale kde nic tu nic, ani hovínka…již je to 9dní :nevim: :nevim:

Tak je možný, že už někam utekla a budete mít klid :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
12.9.12 13:54

Holky, to by byl můj konec. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Myš doma, brrrrrrr. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
12.9.12 16:32
@MUFICE píše:
Tak je možný, že už někam utekla a budete mít klid :pankac:

Už se nám to stalo jednou, nic se nechytlo a záhadně zmizela… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
12.9.12 16:33
@Mišička63 píše:
Holky, to by byl můj konec. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Myš doma, brrrrrrr. :mrgreen:

No v baráku se kor člověk moc neubrání a to máme u baráku i kocoura co chytá jak divej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
13.9.12 10:18

Tak hlásím, že večer se myš úspěšně chytla :dance: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie