Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ty vado holky pomooooooooc, tak tady je..ty vado už 3 měsíc ji nemůžem dohonit…vidět není jen slyšet co žere vůbec nechápeme…mám ji v ložnici, dnes jsem ji zřetelně slyšela tak blázen nejsem, zkusím ořech a pak jsem už v koncích…mě odvezou…
![]()
Tak to tě lituju my jsme ji chytaly zhruba týden a nakonec jsme chytly tři myši
málem mě taky odvezly a to bydlíme v paneláku v sedmém patře, měla jsem je v kuchyni. Já je chytla na špek všechny tři tak vyskoušej..ale prej na ten ořech taky choděj…no uvidíš..u nás je zatím tak týden klid ale pasti líčím pořád..
mám strach aby sem zase nějaký nenalezly..tak lovu zdar!!! ![]()
@p.l21 píše:
Tak to tě lituju my jsme ji chytaly zhruba týden a nakonec jsme chytly tři myšimálem mě taky odvezly a to bydlíme v paneláku v sedmém patře, měla jsem je v kuchyni. Já je chytla na špek všechny tři tak vyskoušej..ale prej na ten ořech taky choděj…no uvidíš..u nás je zatím tak týden klid ale pasti líčím pořád..
mám strach aby sem zase nějaký nenalezly..tak lovu zdar!!!
Děkuji, u nás špek nezabral, ani sýr ani chléb tak uvidíme… ![]()
@rošťanda píše:
Ty vado holky pomooooooooc, tak tady je..ty vado už 3 měsíc ji nemůžem dohonit…vidět není jen slyšet co žere vůbec nechápeme…mám ji v ložnici, dnes jsem ji zřetelně slyšela tak blázen nejsem, zkusím ořech a pak jsem už v koncích…mě odvezou…![]()
Ty vado, to bych se po… vidět jí v ložnici ![]()
My včera chytli jednu u chlapa v pracovně, nevím, kde se tam vzala ![]()
@rošťanda píše:
Děkuji, u nás špek nezabral, ani sýr ani chléb tak uvidíme…
Zkus lehce opecenyknedlik (nad plamenem), letita zkusenost. ![]()
Myšky jdou na vlašáky - zmeťouři mlsný ![]()
Na nic jiného jsem je nikdy nechytla.
![]()
Vlašák mám a nic, mrcha..knedlík zkusím..jsem bezzradná…spím s prckem v obýváku. Dneska ji slyšel i můj chlap, už věří že nejsem blázen
Pomoooc, další rady???
@rošťanda
A nemáte blbou pastičku? ![]()
Já měla tu dřevěnou a pak plastovou.Ta plastová stála za prdlačku
.
Pak už jedině, pořídit myšce kočku
![]()
@jana0979 píše:
@rošťanda
A nemáte blbou pastičku?
Já měla tu dřevěnou a pak plastovou.Ta plastová stála za prdlačku.
Pak už jedině, pořídit myšce kočku![]()
tak mám dřevěnou pastičku jsou tam tři kusy…kočku máme, ale dokud byl doma tak chytal, ted je venku a tam taky chytá, ale jakmile ho dám do ložnice tak na to se…e…a jen leží na posteli grázl… ![]()
Holkýý, hlásím úspěch ta mrcha se dnes v 8h ráno chytla na oříšek…děkuji mooc za typ
Snad tam byla jen jedna no uvidíme…
@rošťanda píše:
Holkýý, hlásím úspěch ta mrcha se dnes v 8h ráno chytla na oříšek…děkuji mooc za typSnad tam byla jen jedna no uvidíme…
Tak super
A jak byla velká?
No to já se taky bojím spát a bojím se i na záchod tam už jsme ji viděli taky..taky by mě zajímalo kolik jich tu jěště je já doufám že už se žádná neobjeví..