Myška v bytě

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
16.8.12 21:59

Sýr ne, ten okorá a stejně to nesní, musíš tam dát kousek špeku, ještě lepší je ho trošku nahřát, at víc voní, ona to neokouše, začne to tahat a chytne se, neboj ted jsem řešila stejný problém, měla jsem tu bestii za sporákem a to my ta svinucha neváhala vlíst na kuchynskou linku a užírat mi linecký koleka, co jsem měla v krabičce a když jsem odešla z kuchyně do o obýváku za synek, tak mi jich pár odnesla za linku a já si vesela pak brala dál! krve by se ve mě nedořezal, když jsem pak stála v kuchyni a koukal na tv a vykouklo na mě z poza sporáku jedno to linecký kolečko :evil: ta bestie ho vytlačila nahoru, aby mi asi jako ukázala, že je machr!!! :pocitac: takže jsem jela koupit pastičky, jednu se sýrem jsem dala pod myčák(tam jsem našla další linecký kolečko!),druhou nahoru na odkapávač, kam ta svinka vytlačila to první kolečko(tam jsem dala špek) a další dvě pastičky na únikový místa za linku, každou z jedné strany(tam jsem dala sušenky),takže sýr okoral, sišenky sežraný a pastičky nesecvaknutý a myška skalpovaná v pastičce se špekem :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
16.8.12 22:00
@missmiri píše:
Děkuji, ale nechytla se ani na sýr, ani na špekáček ani na kůrku chleba…nic co jiného tam žrát nemá, vše je zajištěné.

kůrka je lepší opečená, na tu nám vždycky přišla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
16.8.12 22:00
@Karnatt píše:
Tak tam nasypejte jed

jako ze se otravi, zaleze, chcipne a bude se tam rozkladat - nehlede na to ze v byte jsou deti - to mi chytry neprijde tedy :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.8.12 22:01

Topinka opečená na sádle v pastičce. Jed bych nedávala, chcípne někde za nábytkem a přidělá vám to práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
16.8.12 22:01

@brouček123 No, to bych se asi posrala :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
16.8.12 22:03
@Nelisa píše:
Topinka opečená na sádle v pastičce. Jed bych nedávala, chcípne někde za nábytkem a přidělá vám to práci.

To jsem zažila v bývalé práci, ten smrad byl neskutečnej než jsme ji našli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
16.8.12 22:03

@MUFICE To asi ne :mrgreen: já chodila na záchod jen v největší nouzi a když byl chlap doma jinak mě tam nedostal nikdo malej měl nočník :mrgreen: :mrgreen: jo a ty ku… si nanosili do stupačky i lego svině z obejváku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
16.8.12 22:04
@girlie sage píše:
Tak já se jednu potvoru snažím chytit dva tydny, taky se potvora nechce nechat. :cert: :cert: :cert: Je tak drzá, že leze přímo přede mnou po radiátorový trubce 8o 8o

no ta naše si to tu mašírovala, když jsem byla předevčírem večer na netu :zed: já ticho jako myška a ona si tu prostě prošla po obýváku- uáááááá :zed: taky nevím jak na ní, ani naše kočka jí zatím nechytla :roll: máme jí tu asi týden :,( :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
16.8.12 22:04
@brouček123 píše:
@MUFICE To asi ne :mrgreen: já chodila na záchod jen v největší nouzi a když byl chlap doma jinak mě tam nedostal nikdo malej měl nočník :mrgreen: :mrgreen: jo a ty ku… si nanosili do stupačky i lego svině z obejváku. :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
16.8.12 22:05

My jsme chytli myši i na okoralý sýr, hlavně ty prťavý se chytnou hned :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214

Tak jedině hooodně moc pastiček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483

Http://www. emimino. cz/diskuse/myska-v-byte-119366/strankovani/2/#
Díky za rady. Zítra přikoupím ještě další pastičky. A vyzkouším asi vše. Podle toho, co jsem viděla, by to měla být myš. S jedem taky nesouhlasím. Moc toho v kuchyni nemáme, ale je tam stará kuchyňská linka, za kterou se nedostanu, kdyby tam chcípla, fuj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
16.8.12 22:06
@brouček123 píše:
Jo máme ale ne s myškou ale s potkanama myslela jsem že mě odvezou taky jsme si původně mysleli že je to myš tak jsme nastražili pastičky vždy byly vyžrané a nic se nechytlo pak soused tvrdit že v jádru viděl potkana tak to můj chlap taky skoumal a opravdu nám běhal potkan pak se zístilo že není jeden bylo jich asi 6 no řešilo se to deratizačkou. když jsem šla na záchod tak jsem strachy málem brečela když mi malej na jednoho málem stoupl když sem ho odstrkovala tak jsem ho bouchla do hlavy o futra ale pořád lepší než aby ho kousl tak jako přítele který skončil v nemocnici. ještě tet mi stoho běhá mráz po zádech a mám pocit jako by to byl horor. :cert:

uáááááá 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
@brouček123 píše:
@MUFICE To asi ne :mrgreen: já chodila na záchod jen v největší nouzi a když byl chlap doma jinak mě tam nedostal nikdo malej měl nočník :mrgreen: :mrgreen: jo a ty ku… si nanosili do stupačky i lego svině z obejváku. :mrgreen:

8o 8o A to jste je měli v celém bytě nebo jenom na WC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959

To asi nebude diskuze pro majitelku potkanů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie