Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@mikitaa píše:
na syr a salam ludry nejdoudej tam orech a uvidis tu rychlost
A u nás se chytly všechny na kousek sýra a co jsme jich tu předloni měli ![]()
Určitě není pryč slýším v noci z kuchyně škrábání takže tam někde je jenomže já má z ní strašný psycho ![]()
Ten ořech zkusím no snad to nějak zvládnu ale ta představa že spím a ona tu šmajdá je hrozná.. ![]()
@p.l21 píše:
Určitě není pryč slýším v noci z kuchyně škrábání takže tam někde je jenomže já má z ní strašný psycho
Hlavně všude zavírejte dveře, at se nepřesune někam jinam a pak se bude blbě chytat. Nakupte aspon 5 pastiček a rozmístěte je podél zdi za nábytek, lednici, kuch. linku apod.
To já vše zkusím zavírám dveře pořád a pořád i hlídám jestli někde netape, máme sice psa ale to je takovej střevlík že by ji možná tak dostala ta myš ale pro jistotu ji dáváme aspon na noc k naším dveřím do ložnice tak snad by přes ni nešla ale nevím..no zkusím ty pastě a uvidím..
My jsme měli myš v garáži. Týden jsme dávali sýr i salám a nic. Pak jsme zkusili ten ořech a za dvě hodinky jsme šli zkontrolovat a byla chycená.
@p.l21 píše:
A ten ořech jakej???
velkej vlaskej…ale treba by sly i po jinych..ale toto je lety praxe vyzkouseny ![]()
@mikitaa píše:
My meli v chlivu na orechy aji tri v jedny pasticce
Tak tomu se říká úlovek
![]()
@mikitaa píše:
na syr a salam ludry nejdoudej tam orech a uvidis tu rychlost
u nás nejlépe na tvrdej suchej chleba ![]()
jednou mi kluci hodili kus chleba za topení a byť topení topilo (
), tak myš na topení vlezla a v noci si tam v klidu chroupala ![]()
od té doby dávám do pastiček suchou kůrku a chytěj se vždy
jakejpak sýr ![]()
Ahojda holky, tak jsem nalíčila pastičky a ono nic. Dneska ráno jsem vstala a šla jsem na záchod, vedle záchodu byla myš a koukala na mě…málem jsem se skácela a vypadala nějaká menší než ta co jsem ji viděla v kuchyni takže si myslím že tady mám dvě..Vubec to nechápu vždyt bydlíme v sedmém patře v paneláku..já už si nevím rady jestli mám koupit jed nebo co udělat..nechávám v kuchyni i psa ale nevím zda to pomuže…poradte někdo prosííím…
No holky u nás vypadá, že už je pryč-nedokážu si to vysvětlit, jsem z toho blázen, ale je ticho, nikde nic, pastičky plné…
máme ložnici kousek od vhcodových dveří, že by zdrhla zas ven???
Tak to bych ti přála aby byla pryč, já jsem si to myslela taky..ale chytili jsme nakonec tři a od dvouch jsme věděli..no dávám pastě pořád a to bydlíme v paneláku v sedmém patře takže jsem z toho uplně špatná..Jestli budem chytat další a další tak me asi omejou
a to mám roční holčičku takže z toho mám strašnou hruzu…
Taky mám roční holčičku…já doufám, že tam není, každopádně nástarhy tam nechávám a sem tam pustím domů kocoura…uvidíme…spím každej den s rozsvícenou vestavkou…síla…