Myška v bytě

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50124
19.10.12 12:36
@mikitaa píše:
na syr a salam ludry nejdou :mrgreen: dej tam orech a uvidis tu rychlost ;)

A u nás se chytly všechny na kousek sýra a co jsme jich tu předloni měli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
p.l21
19.10.12 12:42

Určitě není pryč slýším v noci z kuchyně škrábání takže tam někde je jenomže já má z ní strašný psycho :twisted:

• Citovat
  • Upravit
p.l21
19.10.12 12:44

Ten ořech zkusím no snad to nějak zvládnu ale ta představa že spím a ona tu šmajdá je hrozná.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
50124
19.10.12 12:45
@p.l21 píše:
Určitě není pryč slýším v noci z kuchyně škrábání takže tam někde je jenomže já má z ní strašný psycho :twisted:

Hlavně všude zavírejte dveře, at se nepřesune někam jinam a pak se bude blbě chytat. Nakupte aspon 5 pastiček a rozmístěte je podél zdi za nábytek, lednici, kuch. linku apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
p.l21
19.10.12 12:49

To já vše zkusím zavírám dveře pořád a pořád i hlídám jestli někde netape, máme sice psa ale to je takovej střevlík že by ji možná tak dostala ta myš ale pro jistotu ji dáváme aspon na noc k naším dveřím do ložnice tak snad by přes ni nešla ale nevím..no zkusím ty pastě a uvidím..

• Citovat
  • Upravit
5185
19.10.12 12:50

My jsme měli myš v garáži. Týden jsme dávali sýr i salám a nic. Pak jsme zkusili ten ořech a za dvě hodinky jsme šli zkontrolovat a byla chycená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
p.l21
19.10.12 12:55

A ten ořech jakej???

• Citovat
  • Upravit
9454
19.10.12 13:17
@p.l21 píše:
A ten ořech jakej???

velkej vlaskej…ale treba by sly i po jinych..ale toto je lety praxe vyzkouseny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.10.12 13:17

My meli v chlivu na orechy aji tri v jedny pasticce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
19.10.12 14:09
@mikitaa píše:
My meli v chlivu na orechy aji tri v jedny pasticce :mrgreen:

Tak tomu se říká úlovek :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
19.10.12 21:59
@mikitaa píše:
na syr a salam ludry nejdou :mrgreen: dej tam orech a uvidis tu rychlost ;)

u nás nejlépe na tvrdej suchej chleba :lol:
jednou mi kluci hodili kus chleba za topení a byť topení topilo ( :nevim: ), tak myš na topení vlezla a v noci si tam v klidu chroupala :roll:
od té doby dávám do pastiček suchou kůrku a chytěj se vždy :lol: jakejpak sýr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
p.l21
22.10.12 15:07

myška v bytě

Ahojda holky, tak jsem nalíčila pastičky a ono nic. Dneska ráno jsem vstala a šla jsem na záchod, vedle záchodu byla myš a koukala na mě…málem jsem se skácela a vypadala nějaká menší než ta co jsem ji viděla v kuchyni takže si myslím že tady mám dvě..Vubec to nechápu vždyt bydlíme v sedmém patře v paneláku..já už si nevím rady jestli mám koupit jed nebo co udělat..nechávám v kuchyni i psa ale nevím zda to pomuže…poradte někdo prosííím…

• Citovat
  • Upravit
4093
24.10.12 13:36

No holky u nás vypadá, že už je pryč-nedokážu si to vysvětlit, jsem z toho blázen, ale je ticho, nikde nic, pastičky plné… :nevim: :nevim: máme ložnici kousek od vhcodových dveří, že by zdrhla zas ven???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
p.l21
24.10.12 14:54

myška v bytě

Tak to bych ti přála aby byla pryč, já jsem si to myslela taky..ale chytili jsme nakonec tři a od dvouch jsme věděli..no dávám pastě pořád a to bydlíme v paneláku v sedmém patře takže jsem z toho uplně špatná..Jestli budem chytat další a další tak me asi omejou :cert: a to mám roční holčičku takže z toho mám strašnou hruzu…

• Citovat
  • Upravit
4093
24.10.12 15:01

Taky mám roční holčičku…já doufám, že tam není, každopádně nástarhy tam nechávám a sem tam pustím domů kocoura…uvidíme…spím každej den s rozsvícenou vestavkou…síla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný