Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No tak já taky ještě jednou zkouším tu topinku. Doufam, že ji tam ráno najdu ![]()
@MUFICE píše:
Jo, u nás vždycky myš začala štrachat kolem 22h a jakmile jsme zalehli, tak se chytla do pastičky
Už čekám tři dny a nic.
Schovejte pečlivě veškeré jídlo, zameťte drobečky, vysajte, vytřete, ať nemá co žrát.
![]()
@Nelisa píše:
Schovejte pečlivě veškeré jídlo, zameťte drobečky, vysajte, vytřete, ať nemá co žrát.![]()
Jj, možná bych odtáhla i gauč, jestli tam nejsou nějaké zbytky. Náš syn mi taky jednou hodil rohlík pod sedačku a myš si tam chodila hlodat a my jí nemohli pár dní chytit ![]()
@MUFICE píše:
Jj, možná bych odtáhla i gauč, jestli tam nejsou nějaké zbytky. Náš syn mi taky jednou hodil rohlík pod sedačku a myš si tam chodila hlodat a my jí nemohli pár dní chytit
Bude muset manžel, já se tam do kuchyně úplně štítím chodit, tak tam taky týden uklizeno není:( asi žere ty drobky teda.
Skladujte jídlo v jiné místnosti a pečlivě zavírejte dveře. Sledujte, kde zanechává bobky - kudy chodí.
@Bibi82 píše:
My měli myšku v bytě loni na podzim, trvalo to týden než jsme se jí zbavili. Chodila mi hodovat do špajzu, málem mě omyli, když jsem to zjistila..Bydlela ve stoupačkách a odtamtud pořádala výpravy. Byla vyčůraná jak mraky, pastě vždycky ožrala (milovala tvrdý sýr, slanina jí nejela). Už jsem byla zoufalá, přestávala jsem věřit že se jí kdy zbavíme. Nakonec sežrala jed co jsme jí nasypali do těch stoupaček, blbka. Nakonec mi jí bylo líto
my jí už taky pojmenovali
pak mi jí ještě bude líto ![]()
celkem mi to na jednu stranu vyhovuje, protože mám výmluvu na kluky při koupání, aby moc neřvali a aby Dorinku nerušili
![]()
bydlí totiž taky asi ve stoupačkách a odtud pořádá výpravy ![]()
@eshta ona už byla tak drzá že já jí k záchodový míse nastražila past (jakože u výlezu z domečku), odejdu, přijdu za 5 minut a sejra pryč a past nezaklaplá. Nechápu jak to z ní dokázala sundat
No přeju hodně štěstí. Kluci pak Dorinku ještě obrečí, uvidíš ![]()
Holky tak já mám tuhle, nezabije je to. My je nosíme k rybníku (když je teda chytíme
), hlavne co nejdal od baráku ![]()
@Bibi82 píše:
@eshta ona už byla tak drzá že já jí k záchodový míse nastražila past (jakože u výlezu z domečku), odejdu, přijdu za 5 minut a sejra pryč a past nezaklaplá. Nechápu jak to z ní dokázala sundatNo přeju hodně štěstí. Kluci pak Dorinku ještě obrečí, uvidíš
Nezkoušeli jste tu díru u odpadu od záchodu zadělat? Nebo vám lezla přímo záchodem? ![]()
@missmiri nene lezla tou dírou, jenže ta mrcha měla cestiček víc, ještě si prokousala díru z druhý strany, ve stěně mezi kuchyní a koupelnou (máme ještě starý umarkart. jádro) - tudy chodila rovnou do kuchyně ![]()