Myška v bytě

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1483
17.8.12 19:11
@Nelisa píše:
Tak číhej, až zas půjde kolem, já jednu dostala papučí. :mrgreen:

To bych asi nezvládla. Když jsem ji viděla poprvé, tak se předemnou procházela dost dlouho, ale já totálně ztuhla!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.8.12 20:42
@missmiri píše:
To bych asi nezvládla. Když jsem ji viděla poprvé, tak se předemnou procházela dost dlouho, ale já totálně ztuhla!!! :-D

No já už byla tak vytočená a vzteklá, že se nechce chytit do pastičky (nebo prostě jít k sobě domů :mrgreen: ), že když běžela podél zdi, tak jsem v běhu zula pantofli a skočila. A pak jsem se otřásla hnusem, ale byla jsem přitom tááák šťastná, že už nám tu nebude běhat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
17.8.12 21:02

Taky jsme doma párkrát chytali Jerryho a zjistili jsme, že není pastička jako pastička. Na některé je pomalu nemožné je chytit. Nejvíce se nám osvědčila tato. Vždycky nastražíme kolem linky a během noci se chytí. No a já pak vyšiluju a drhnu a desinfikuju… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
19.8.12 10:52

Dneska po 5 dnech pokořena!! Chytla se na okoralý sýr…Doufám teď jen, že jich tu není víc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
19.8.12 11:16
@missmiri píše:
Dneska po 5 dnech pokořena!! Chytla se na okoralý sýr…Doufám teď jen, že jich tu není víc :-D
:potlesk: :potlesk: :pankac: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
19.8.12 11:35
@missmiri píše:
Dneska po 5 dnech pokořena!! Chytla se na okoralý sýr…Doufám teď jen, že jich tu není víc :-D
:palec: :pankac: :lol: :mavam: a gratuluju ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
19.8.12 11:49

Dámy, děkuji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
19.8.12 15:44

@missmiri no super gratuluju, dobrá práce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
19.8.12 21:48

A naše kočka včera v noci zabojovala a myšku chytla :dance: a sežrala jí úplně celou, ani ocásek nenechala :jazyk: prostě nic :jazyk:
slyšela jsem jak jí chytla a pak jak jí žere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
19.8.12 21:49
@missmiri píše:
:dance: :dance: :lol: konečně co? :mrgreen: taky doufám, že jich tu není víc :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
19.8.12 22:36
@eshta píše:
A naše kočka včera v noci zabojovala a myšku chytla :dance: a sežrala jí úplně celou, ani ocásek nenechala :jazyk: prostě nic :jazyk:
slyšela jsem jak jí chytla a pak jak jí žere

Fuj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
19.8.12 22:37
@eshta píše: :dance: :dance: :lol: konečně co? :mrgreen: taky doufám, že jich tu není víc :)

No, konečně, už se v kuchyni nebojím :-D ikdyž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
20.8.12 12:16
@missmiri píše:

Skvělé!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Já mám z myší v kuchynu takovou hrůzu, že od jisté doby mám jednu pastičku s okoralým chlebem za linkou pořád a občas ji kontroluju. Nejhorší je to na podzim, když se ty potvory stahují za teplem. (Bydlíme u pole :cert: ) Ve sklepě máme jed nasypaný pořád :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
20.8.12 14:53
@Kirbisek píše:
Skvělé!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:Já mám z myší v kuchynu takovou hrůzu, že od jisté doby mám jednu pastičku s okoralým chlebem za linkou pořád a občas ji kontroluju. Nejhorší je to na podzim, když se ty potvory stahují za teplem. (Bydlíme u pole :cert: ) Ve sklepě máme jed nasypaný pořád :?

Já jsem se s tím dříve nesetkala, takže to byl pro mě dost velký šok. Našim umřel pes a začaly se jim myšky cpát do baráku, ale to je na vesnici a ne v paneláku v pátem patře jako u nás!!! No já tam dvě pastičky pro jistotu nechám také :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
30.8.12 22:20

Tak holky u nás byl lov taky uspěšný. Zahnali jsme ji právě to kouta a chytla to od přítele koštětem. Jsem to málem ořvala ona neměla tři nohy 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný