Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nelisa píše:
Tak číhej, až zas půjde kolem, já jednu dostala papučí.
To bych asi nezvládla. Když jsem ji viděla poprvé, tak se předemnou procházela dost dlouho, ale já totálně ztuhla!!! ![]()
@missmiri píše:
To bych asi nezvládla. Když jsem ji viděla poprvé, tak se předemnou procházela dost dlouho, ale já totálně ztuhla!!!
No já už byla tak vytočená a vzteklá, že se nechce chytit do pastičky (nebo prostě jít k sobě domů
), že když běžela podél zdi, tak jsem v běhu zula pantofli a skočila. A pak jsem se otřásla hnusem, ale byla jsem přitom tááák šťastná, že už nám tu nebude běhat. ![]()
Taky jsme doma párkrát chytali Jerryho a zjistili jsme, že není pastička jako pastička. Na některé je pomalu nemožné je chytit. Nejvíce se nám osvědčila tato. Vždycky nastražíme kolem linky a během noci se chytí. No a já pak vyšiluju a drhnu a desinfikuju… ![]()
Dneska po 5 dnech pokořena!! Chytla se na okoralý sýr…Doufám teď jen, že jich tu není víc ![]()
@missmiri píše:
Dneska po 5 dnech pokořena!! Chytla se na okoralý sýr…Doufám teď jen, že jich tu není víc
@missmiri píše:
Dneska po 5 dnech pokořena!! Chytla se na okoralý sýr…Doufám teď jen, že jich tu není víc
A naše kočka včera v noci zabojovala a myšku chytla
a sežrala jí úplně celou, ani ocásek nenechala
prostě nic ![]()
slyšela jsem jak jí chytla a pak jak jí žere
@missmiri píše:
@eshta píše:
A naše kočka včera v noci zabojovala a myšku chytlaa sežrala jí úplně celou, ani ocásek nenechala
prostě nic
slyšela jsem jak jí chytla a pak jak jí žere
Fuj ![]()
@eshta píše:![]()
![]()
konečně co?
taky doufám, že jich tu není víc
No, konečně, už se v kuchyni nebojím
ikdyž ![]()
@missmiri píše:
Skvělé!!!
![]()
Já mám z myší v kuchynu takovou hrůzu, že od jisté doby mám jednu pastičku s okoralým chlebem za linkou pořád a občas ji kontroluju. Nejhorší je to na podzim, když se ty potvory stahují za teplem. (Bydlíme u pole
) Ve sklepě máme jed nasypaný pořád ![]()
@Kirbisek píše:
Skvělé!!!![]()
![]()
![]()
Já mám z myší v kuchynu takovou hrůzu, že od jisté doby mám jednu pastičku s okoralým chlebem za linkou pořád a občas ji kontroluju. Nejhorší je to na podzim, když se ty potvory stahují za teplem. (Bydlíme u pole
) Ve sklepě máme jed nasypaný pořád
Já jsem se s tím dříve nesetkala, takže to byl pro mě dost velký šok. Našim umřel pes a začaly se jim myšky cpát do baráku, ale to je na vesnici a ne v paneláku v pátem patře jako u nás!!! No já tam dvě pastičky pro jistotu nechám také ![]()
Tak holky u nás byl lov taky uspěšný. Zahnali jsme ji právě to kouta a chytla to od přítele koštětem. Jsem to málem ořvala ona neměla tři nohy
![]()