Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můžete mi prosím poradit jaký máte nábytek v dětském pokojíku? Zařizujeme ted malýmu pokojík a potřebovali bychom nějakou komodu, postel, něco hezkého, něco jako je na www.domestav.cz mají zde sestavu Domino, ale zdá se mi to dost drahé, tak ještě zkouším hledat všude možně, tak jaké mají pokojíčky vaši drobečci?
, také bych chtěla nějaký malý kobereček ale kde nic tu nic,
předem díky za inspiraci
K.
Ahoj, my jsme koupili sestavu pokojíčku v Asku a jsme spokojení:-), hlavně syn ![]()
Ahoj, my jsme koupili sestavu z masivu v Baumaxu i s palandou, není to teda žádnej extra luxus nábytek, ale u nás rozhodovala cena a i s malováním a celoplošným kobercem nás vyšel na 25.000,– Kč
Já bych docela ráda zvýšenou postel, aby se tam mohl udělat dole látkový domeček, ale právě v Baumaxu mají myslím jen palandy, jinak by mi to cenově také vyhovovalo, nevím jak u vás ale tady v Baumaxu mají ten nábytek z masivu od firmy Idea a myslím žádný jiný, a oni zvýšenou nedělají. ![]()
Kosmi, ta zvýšená postel mě taky láká. Zrovna včera jsme s manželem nad stránkami domestavu seděli, jestli to dobře chápu, cena za tu postel je bez toho spodního domečku-to se dokupuje zvlášť.. zdá se mi to dost peněz, spíš asi zkusím s tím obrázkem obejít nějaké truhláře, za ty peníze to taky udělají.
Domestav je opravdu zbytečně drahý
Mají sice krásné věci, ale pokud máš v okolí nějakého truhláře, tak ti to vyrobí za mnohem míň. Tak jsme to aspoň udělali my. Doplňky a drobnosti jsme koupili v Ikea, protože jsou cenově dostupné a dají se fajn dokupovat nebo obměňovat.
Docela jste mě překvapily
, já myslela že u truhláře na zakázku by to bylo mnohem dražší, ta zvýšená postel z domestavu stojí asi 7tis, ktomu ještě ten domeček-ale ten se dá ušít, a pokud bysme chtěli ještě tu skluzku-ta je super, tak ta stojí myslím další 4tis ale to už přesně nevím, chtěla bych vše v jedné sestavě aby to nebyl každej pes jiná ves ![]()
Tahle diskuze mi jde akorát do rány
, zrovna dneska jsem začala s „rekonstrukcí“ pokojíčku kluků, ale budu dělat něco menšího, jen vymalovat (měli jsme tapety, kluci je roztrhali
) a jen nějaké menší skříňky, plastové boxy na hračky a potřebujeme poličku na knížky. Mou velikou (a zatím jedinou přijatelnou) inspirací je pokojíček na této stránce http://forum.living.cz/read.php?… , to uspořádání se mi moc líbí, i to barevné vymalování, asi to obšlehnu
.
Tak to jen pro inspiraci!
Katka
holky, taky uvažuju, že nějak upgraduju pokoj pro roční dceru. Co všechno máte v pokojíčku pro malou holčičku? Určitě bude postýlka, přebalovací pult a komoda (vše v barvě dřeva), nechám am rozkládací pohovku z Ikea na občasné přespání… a co dál? Nějaké hrací zákoutí, malá tělocvična? Poradte a pochlubte se fotkama!
Ještě mě napadlo, nevíte někdo, jakou barvou se dá malovat na tapety? chci namalovat strom na tapetu a mám strach aby se to moc nerozpíjelo,
díky k.
Ahoj,
v posledním letáku Aska, kde jsou převážně slevy je i zvýšená postel i s hradem a moc se mi líbila,cenu si nepamatuji,ale nebylo to nic předraženého.
Ivule
ještě mě napadlo: prý existují omyvatelné barvy na zed. Máte některá zkušenost? Docela by se mi hodily do kuchyně a pod.
Ahoj,
taky teď řešíme, co s dětským pokojíčkem. Bydlíme v rodinném domku, kde ložnice, obývák a kuchyň jsou v přízemí a v patře jen děcák. Zatím spíme všichni dole, ale vzhledem k tomu, že syna v noci vzbudí i obrácení stránky v knížce, s příchodem mimi bude muset do svého (samozřejmě s přestihem, aby to nebral za trest). Syn spí v noci dost špatně, pořád se budí, ale to se snad do jara zlepší, ale stejně mi to pořád připadá „nespravedlivé“, takhle ho vystrčit jinam. Máte všichni pokojíček vedle ložnice? Řeším hlavně rána - nahoře na schodech bude zábrana a tak se k nám nedostane. Samozřejmě máme chůvu. Časem plánujeme rekonstrukci podkroví a pak budou dětské pokojíčky i ložnice vedle sebe.
Lasička
Nápadů je spousta - ty stránky jsou pěkný. Chce to jen si vybrat z každého, co se líbí a hodí do místnosti a dát to dohromady
Spojení truhláře a Ikea se vůbec nemusíš bát - když dodržíš stejný materiál a odstín (z Ikea jde většina namořit), tak to k sobě půjde.
My nakoupili celý pokojíček na www.detskypokojicek.eu vše vyrobený ze smrkovýho masivu se super ručně malovanými dětskými motivy. Je to super kvalita a za solidní ceny.