Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
alla píše:
foto
Nádhera!! Škoda, že nejsem kreativní jedinec
Pro mne je asi jediná šance a to svěřit vše do rukou nějakého designéra. Chci, aby byl pokojíček hezký a útulný ![]()
hasanka píše:
Ahojky prosí kde jste sehnali tu krásnou lampičku ve tvaru kytky ta je fakt krásná
Týja píše:
Tady je náš spací koutek
Myslím, že je to Ikea ![]()
http://www.ikea.com/…ts/00097097/
hasanka píše:
Ahojky prosí kde jste sehnali tu krásnou lampičku ve tvaru kytky ta je fakt krásná
Týja píše:
Tady je náš spací koutek
Tu mají asi z Ikey, já ji tam tedy viděla
Mají i další jiné motivy - sluníčko, měsíc apod… Stejně tak ta postel, baldachýn a koš vedle postele… Aspoň nejsem sama, kdo má pokojíček víceméně z Ikey ![]()
1happy píše:alla píše:Nádhera!! Škoda, že nejsem kreativní jedinec
fotoPro mne je asi jediná šance a to svěřit vše do rukou nějakého designéra. Chci, aby byl pokojíček hezký a útulný
i já mám pokoj víceméně z Ikea. ![]()
Ahoj holky, chystáme se dvouletému synovi objednat tenhle dětský pokojíček. Nemáte ho prosím někdo doma? Je praktický a v rámci možností a ceny něco vydrží? Líbí se mi na něm ta postel s přistýlkou - tudíž by nemusel mít zábranu, co myslíte?
Přinejhorším, by spadl na otevřenou přistýlku. Nebo mi doporučíte jiný pokojíček pro kluka? Pokud možno i s postelí. Děkuji! ![]()
To je on, cena je 10.990 Kč, s matrací na hlavní lůžko je cena o 1.678 Kč vyšší.