Dětský pokojíček pro 2leťáka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
5.1.12 11:53
alla píše:
foto

Nádhera!! Škoda, že nejsem kreativní jedinec :roll: Pro mne je asi jediná šance a to svěřit vše do rukou nějakého designéra. Chci, aby byl pokojíček hezký a útulný :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
5.1.12 11:55
hasanka píše:
Ahojky prosí kde jste sehnali tu krásnou lampičku ve tvaru kytky ta je fakt krásná :potlesk:
Týja píše:
Tady je náš spací koutek :lol:

Myslím, že je to Ikea :)
http://www.ikea.com/…ts/00097097/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
5.1.12 11:59
hasanka píše:
Ahojky prosí kde jste sehnali tu krásnou lampičku ve tvaru kytky ta je fakt krásná :potlesk:
Týja píše:
Tady je náš spací koutek :lol:

Tu mají asi z Ikey, já ji tam tedy viděla :-) Mají i další jiné motivy - sluníčko, měsíc apod… Stejně tak ta postel, baldachýn a koš vedle postele… Aspoň nejsem sama, kdo má pokojíček víceméně z Ikey :-)

• Citovat
  • Upravit
902
5.1.12 13:59

JJ, je to IKeA :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
5.1.12 14:22
1happy píše:
alla píše:
foto
Nádhera!! Škoda, že nejsem kreativní jedinec :roll: Pro mne je asi jediná šance a to svěřit vše do rukou nějakého designéra. Chci, aby byl pokojíček hezký a útulný :dance:

i já mám pokoj víceméně z Ikea. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.11.13 09:23

Ahoj holky, chystáme se dvouletému synovi objednat tenhle dětský pokojíček. Nemáte ho prosím někdo doma? Je praktický a v rámci možností a ceny něco vydrží? Líbí se mi na něm ta postel s přistýlkou - tudíž by nemusel mít zábranu, co myslíte? :think: Přinejhorším, by spadl na otevřenou přistýlku. Nebo mi doporučíte jiný pokojíček pro kluka? Pokud možno i s postelí. Děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.11.13 09:24

Nejde mi vložit odkaz… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.11.13 09:27

To je on, cena je 10.990 Kč, s matrací na hlavní lůžko je cena o 1.678 Kč vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí