Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky
,
prosím, poraďte dobrého dětského doktora/doktorku z Mostu a písněte, jak jste s jeho/její péčí spokojené, nebo co si myslíte, že dělá od ostatních doktorů navíc (pokud tedy něco je)…:-)
Děkuji! ![]()
@Nenulka88 Ahoj bydlela jsem v Mostě, s prvním synem jsem chodila k mudr. Balatkové, je výborná, pečlivá
.Moje ségra tam chodí taky s dětma a je taky moc spokojená.
@kamikaa píše:
@Nenulka88 Ahoj bydlela jsem v Mostě, s prvním synem jsem chodila k mudr. Balatkové, je výborná, pečlivá.Moje ségra tam chodí taky s dětma a je taky moc spokojená.
Děkuju za reakci! ![]()
Hledám na netu recenze a moc toho nenacházím, hlavně spíš píšou třeba o MUDr. Aldě Knížkové, ale ta už mi je bohužel k ničemu.
Ahoj, s malým chodím k mudr. Pavlovske a mohu doporučit, strašně příjemná, ochotna, vše řádně vyšetří a sestřička je také moc příjemná;-) doporučení na netu má dobrá, jedna z těch nejlepších, co jsem našla.;-)
Ahoj, my chodíme k MUDr Macků. Pan doktor je trochu svéráz, ale je ůžasný. Jsme u něj, bohužel, dost často a několikrát byl u nás o víkendu nebo pozdě večer - 22. hodina. Volám kdykoliv, třeba v noci. Je sice v ordinaci jen 2-4 hodiny denně (pak jezdí do Braňan a Bečova), ale jelikož je na telefonu a případně přijede po ordinační hodině k nám, tak to problém není a to ho opravdu využijeme často ![]()
Líbí se mi na něm, že z ničeho nedělá vědu, atb. až v nejhorším případě, ale určitě když jsou potřeba tak samozřejmě ano.
Taky jsem slyšela chválu na MUDr. Kyndlovou - je v budově VZP.
@Ajdula píše:
Ahoj, my chodíme k MUDr Macků. Pan doktor je trochu svéráz, ale je ůžasný. Jsme u něj, bohužel, dost často a několikrát byl u nás o víkendu nebo pozdě večer - 22. hodina. Volám kdykoliv, třeba v noci. Je sice v ordinaci jen 2-4 hodiny denně (pak jezdí do Braňan a Bečova), ale jelikož je na telefonu a případně přijede po ordinační hodině k nám, tak to problém není a to ho opravdu využijeme často
Líbí se mi na něm, že z ničeho nedělá vědu, atb. až v nejhorším případě, ale určitě když jsou potřeba tak samozřejmě ano.
Taky jsem slyšela chválu na MUDr. Kyndlovou - je v budově VZP.
Ahojky, děkuji za radu, tak nakonec jsme přihlášení k MUDr. Kindlové, máme to kousek od baráku a zatím se jeví moc fajn, tak uvidíme! ![]()