Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já chodím, přešla jsem k ní od jiné dr s kterou se dřív zastupovala (ta je teď už v důchodu) a jsem spokojená. Nikdy nenasazovala atb bezdůvodně, když byly pochyby tak udělala crp. Kdykoliv jsem jí zavolala o radu tak ochotně poradila jeslti vydržet nebo přijít nebo co zkusit koupit v lékárně. Zastupuje se s dr. Ptáčkovou a tu si lidi taky hodně chválí, párkrát jsme u ní taky byly a je taky dobrá.
@Panuška Prosím tě a jak pak se staví k očkování? Nejsem neočkovač, ale hledám doktora, který je přístupný k odchylkám od „zajetého“ očkovacího kalendáře nebo dokáže svoje stanovisko srozumitelně obhájit. Nebo celkově, jak se staví k tomu, když má maminka na něco svůj názor?
No já očkování nikdy moc neřešila, nedávala jsem nic navíc až teď u verunky klíšťovku a měla naočkované neštovice, ale třeba u Kubíka jsem nechtěla pneumokoky, protože mi to prostě přijde zbytečné a jen kampaň a Verunka je taky neměla a to vůbec neřešila. Jen se mě zeptala jestli to chci, já řekla že ne a bylo. Ale víc jsem fakt neřešila. To je asi nejlepší si za ní zajít a pobavit se s ní. ![]()
Ptáčková je mladší takže v těhle věcech asi přístupnější ale mě zase nevyhovovala je na mě někdy až moc citlivá a opatrná. Verunce třeba po 3 týdne kašle nasadila atb do nosu, která nezabrala a po dalším týdnu se z toho všeho vyklubal zápal plic. Ale je fakt že naše dr. jí nasadila celková atb, která taky nezabrala, tak to nemusí být nic špatnýho.
S malým jsem u ní přes vánoce řešila zhoršující se zánět průdušek, který přešel v zápal plic, jako byla super že mě uklidnila, byla jsem u ní dva dny po sobě a byla pořád milá, ale na druhou stranu sama říkala jak jsem jí přidělala šedivý vlasy na hlavě apod. což jsem úplně nepotřebovala slyšet. Malému byly teprv dva měsíce a nemohli jsme se z toho dlouho vylízat. Ale zase nás neposlala do nemocnice a řekla, že to zmáknem doma, což jsme zmákli.
Mě prostě Zavřelová sedí víc, ale Ptáčková taky není špatná. Asi tak.
Díky holky. Určitě si dojdu na osobní pohovor, už jsem i ohlášená
, ale chtěla jsem si udělat trochu průzkum předem. O Ptáčkové uvažuji taky, k té chodí známá a je spokojená…jen jsem se s ní setkala na pohotovosti, když měl malý horečky a láska na první pohled to nebyla
Ale z jednoho setkání nechci dělat závěry. Díky
Pardubické maminky, nechodíte některá s dítkem k dr. Zavřelové? Potřebuji nějaké reference - jak jste spokojené?