Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat zda nemáte někdo zkušenost s Phdr Nechutnou z Plzně? Nikde jsem nenašla žádné zkušenosti a máme k ní za měsíc domluvený temín.
Děkuji
Soňa
Ahoj, doporučí mi někdo dobrého dětského psychologa z Plzně?
Omlouvám se za anonym, jistě chápete…
Dobrý den.
Mohla bych se zeptat zda jste začali chodit k Phdr Nechutné a na vaši zkušenost? Byli jste spokojeni? Nebo jste našli ještě jiného psychologa?
Moc děkuji
Také mě zajímá, jaká je ta dr. Nechutná? jak jste byli spokojeni?
Dobry den mam problem mala co chodi do skolky tak se za 1 pani ucitelyk nepocurava a jak je tam druha pokazde se poo pri spanku pocura posledni dva dny nechce do skolky place ze se boji pani ucitelkya ta ji rekla ze ji da na spani plenu mala ma strach od dvou let sme ciste celou noc se nepocura a vydrt¨zi sucha jak ji mam male pomoc byli jsme u doktora je vporadku a moc take ale proste rek ze do 5let je to normalni ze se dite pocurava ve spanku kord kdyz spï tvrde ale od zari byla cista dela to az poslednich 14dni poradite mi nekdo coa jka to mam resit kdyz pani ucitelce reknu ze doma to nedela tak mi rne ze mi neveri ![]()
Ahoj, máte tip na dobrého dětského psychologa v Plzni? Potřebujeme potvrdit/vyvrátit autismus u dcery. Doporučili nám to ve školce. Pokud by se to prokázalo, tak jde spíš o lehčí formu.
Jaké jsou objednávací doby? Někde jsem četla, že do fakultky je to i 9 měsíců. ![]()
Prosím o zachování anonymity. Jistě chápete.
@Anonymní píše:čekačky jsou dlouhé, psychiatr 9-10m a psycholog rok
Ahoj, máte tip na dobrého dětského psychologa v Plzni? Potřebujeme potvrdit/vyvrátit autismus u dcery. Doporučili nám to ve školce. Pokud by se to prokázalo, tak jde spíš o lehčí formu.
Jaké jsou objednávací doby? Někde jsem četla, že do fakultky je to i 9 měsíců.Prosím o zachování anonymity. Jistě chápete.
@Ukulina záleží z jakého důvodu, já byla s malym u jedné ale nevim jak bere děti, my se tam dostali že byl nedonošenej a čekačka 14dnů ale klidně bych to zkusila, jen tam neni každý den ![]()
@Markéta80 Já potřebuju zkonzultovat tříletou, poradit se jak na ni, máme problémy se vzdorováním.
@Ukulina a co zkusit PPP? Bud poradí tam nebo dají kontakt dál
ale většinou je to fakt na dlouho, bohužel ![]()
Ahoj, prosím, doporucte psychologa z Plzně. Klidně i soukromého.