Dětský puding
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mám rada yogolino od Nestle, takové hotové pudinky, a nebo klasicky Dr oetker, co se vaří, nebe creme o’le, co se jen sleha. Ten je teda chuťově top podle mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
Mám rada yogolino od Nestle, takové hotové pudinky, a nebo klasicky Dr oetker, co se vaří, nebe creme o’le, co se jen sleha. Ten je teda chuťově top podle mě
Ten musím zkusit, znám, ale neochutnal jsem. Popiš mi, jak to ólé chutná? Tím, že se to nevaří, nechutná to divně? Jdu se na to zeptat i do tématu pro drogové distributory s názvem CO DNES VAŘÍTE?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupovala dětem když byly malé vanilkový nebo jogurtový, jinak mají více příchutí. Kupovala jsem ve zdravé výživě, ale bude i jinde možná v Tescu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PT PCE píše:
A éčka v něm nejsou?
@Semtex @pocker
Puding je posledni jidlo, kde bych resila ecka…
Kdyz uz chces neco lepsiho, kup bio, treba v DMku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojencům jsem dávala yogolino. Pak standard, co mají v obchodech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám z kukuřičného škrobu a něco do něj (vanilku, hořkou čokoládu, rozmačkaný banán/jahody/borůvky…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ploskutáček píše:
Ten musím zkusit, znám, ale neochutnal jsem. Popiš mi, jak to ólé chutná? Tím, že se to nevaří, nechutná to divně? Jdu se na to zeptat i do tématu pro drogové distributory s názvem CO DNES VAŘÍTE?
Nene, mi prave chutná více, má vlastně dost jinou chuť, než ten vařený… ale za mě lepší
vyzkousej ![]()
Jak to popsat, to nevím, lámu si hlavu
něco mi to připomíná z dětství, ale co, to fakt netuším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
Nene, mi prave chutná více, má vlastně dost jinou chuť, než ten vařený… ale za mě lepšívyzkousej
Jak to popsat, to nevím, lámu si hlavu
něco mi to připomíná z dětství, ale co, to fakt netuším
Creme ole není puding, ale mléčný dezert. Něco podobného si pamatuji z dětství, prášek s příchutí jahody, vanilky nebo čokolády, který se vyšlehal s mlékem do krému a dělali jsme si z toho u babičky do vysokých sklenic poháry s ovocem a piškoty.
Ačkoliv nesnáším hodně mléčných výrobků včetně pudinku, toto mi chutnalo. Ale je ta chuť je někde mezi jogurtem a smetanovým krémem.
Klasický pudink jsem dětem jako malým nedělala. Poprvé ho ochutnaly kolem 3 nebo 4 let jinde. Pudink chutná jen nejstaršímu dítěti. Nesnáším ho natolik, že nedělám žádné krémy ani náplně z něj. Všude ho poznám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit