Dětský puding

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1612
30.5.23 16:10

Dětský puding

Zdravím, jaký používáte dětský puding? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
94
30.5.23 16:15

Normální klasiku Oetker. Ale asi bude plná éček… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
30.5.23 16:40

Dětem jsem dávala od Amylon Bio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14569
30.5.23 16:40

Mám rada yogolino od Nestle, takové hotové pudinky, a nebo klasicky Dr oetker, co se vaří, nebe creme o’le, co se jen sleha. Ten je teda chuťově top podle mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
30.5.23 16:45

Oetker, mňam :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
30.5.23 16:47

A éčka v něm nejsou?
@Semtex @pocker

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
30.5.23 17:16
@Semtex píše:
Mám rada yogolino od Nestle, takové hotové pudinky, a nebo klasicky Dr oetker, co se vaří, nebe creme o’le, co se jen sleha. Ten je teda chuťově top podle mě :D

Ten musím zkusit, znám, ale neochutnal jsem. Popiš mi, jak to ólé chutná? Tím, že se to nevaří, nechutná to divně? Jdu se na to zeptat i do tématu pro drogové distributory s názvem CO DNES VAŘÍTE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
30.5.23 17:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
30.5.23 17:20

Já kupovala dětem když byly malé vanilkový nebo jogurtový, jinak mají více příchutí. Kupovala jsem ve zdravé výživě, ale bude i jinde možná v Tescu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.5.23 17:21
@PT PCE píše:
A éčka v něm nejsou?
@Semtex @pocker

Puding je posledni jidlo, kde bych resila ecka…

Kdyz uz chces neco lepsiho, kup bio, treba v DMku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
30.5.23 17:26

Kojencům jsem dávala yogolino. Pak standard, co mají v obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
30.5.23 17:43

Dělám z kukuřičného škrobu a něco do něj (vanilku, hořkou čokoládu, rozmačkaný banán/jahody/borůvky…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14569
30.5.23 18:59
@Ploskutáček píše:
Ten musím zkusit, znám, ale neochutnal jsem. Popiš mi, jak to ólé chutná? Tím, že se to nevaří, nechutná to divně? Jdu se na to zeptat i do tématu pro drogové distributory s názvem CO DNES VAŘÍTE?

Nene, mi prave chutná více, má vlastně dost jinou chuť, než ten vařený… ale za mě lepší :mrgreen: vyzkousej ;)

Jak to popsat, to nevím, lámu si hlavu :lol: něco mi to připomíná z dětství, ale co, to fakt netuším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44179
30.5.23 21:36
@Semtex píše:
Nene, mi prave chutná více, má vlastně dost jinou chuť, než ten vařený… ale za mě lepší :mrgreen: vyzkousej ;)Jak to popsat, to nevím, lámu si hlavu :lol: něco mi to připomíná z dětství, ale co, to fakt netuším :lol:

Creme ole není puding, ale mléčný dezert. Něco podobného si pamatuji z dětství, prášek s příchutí jahody, vanilky nebo čokolády, který se vyšlehal s mlékem do krému a dělali jsme si z toho u babičky do vysokých sklenic poháry s ovocem a piškoty.
Ačkoliv nesnáším hodně mléčných výrobků včetně pudinku, toto mi chutnalo. Ale je ta chuť je někde mezi jogurtem a smetanovým krémem.

Klasický pudink jsem dětem jako malým nedělala. Poprvé ho ochutnaly kolem 3 nebo 4 let jinde. Pudink chutná jen nejstaršímu dítěti. Nesnáším ho natolik, že nedělám žádné krémy ani náplně z něj. Všude ho poznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21167
30.5.23 22:09

Puding je jenom skrob a arome, ne? Jaka ecka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie