Dětský sonický kartáček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3748
3.1.23 17:51

Holky, takže třeba tento je ten, který byste doporucily, včetně toho kartáčku? Mockrat dekuju všem :kytka:

https://www.pinkorblue.cz/…a209691.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
3.1.23 17:55

@suzka1 ano, s tou malou cistici hlavici, ktera je vyfocena vedle. U kartacku byva v baleni 1 a 1 vetsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
3.1.23 18:02

Já jsem staršímu synovi pořídila sonicare, ale nevyhovoval mu, vzal mi můj z Lidlu. Ten má víc funkcí. Nově nám zubařka doporučila ionizační kartáček, že s ním mají super zkušenosti. Syn ho začal nově používat od Vánoc, takže uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.1.23 20:31

Pořídila jsem od True life, kartáček junior. A spokojenost. Ze začátku se teda u čištění smál, protože ho to lechtalo :D ale teď už dobrý. Musela jsem si pořídit i pro sebe, ne teda junior :lol:, doteď jsem používala manuál a je to teda hodně velký rozdíl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
3.1.23 21:49

Mame od Vánoc Philips bez te aplikace a prijde mi fajn.
kartacky by mely pasovat i primo od DM neoriginalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
25.1.23 07:31
@suzka1 píše:
Obnovuji diskuzi. Prosím, poraďte nějaký elektrický kartacek pro deti (vek děti - skoro 4 roky). Našla jsem Philips sonicare a v předchozí diskuzi někdo psal o ceně 4 tis., ale ja googluju třeba do 2 tis., je to to samé? Chtěli bychom to nejlepší, na ceně teď nezáleží.
A dále, pomůže to k lepšímu čištění než manuální čištění? Čistíme pravidelně snad i dobře, jedeme i mezizubni kartacky a stejně po 3 mesicich nový kaz, který hned přeskočí na druhý zub :? Už moc nevím, co dělat více. Děkuji.

Máme phillips a stojí cca 1000-1500. I dospělé máme za 2tis… a za mě je top. Dle porovnání vyšel za mě nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.