Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky, takže třeba tento je ten, který byste doporucily, včetně toho kartáčku? Mockrat dekuju všem ![]()
@suzka1 ano, s tou malou cistici hlavici, ktera je vyfocena vedle. U kartacku byva v baleni 1 a 1 vetsi
Já jsem staršímu synovi pořídila sonicare, ale nevyhovoval mu, vzal mi můj z Lidlu. Ten má víc funkcí. Nově nám zubařka doporučila ionizační kartáček, že s ním mají super zkušenosti. Syn ho začal nově používat od Vánoc, takže uvidíme…
Pořídila jsem od True life, kartáček junior. A spokojenost. Ze začátku se teda u čištění smál, protože ho to lechtalo
ale teď už dobrý. Musela jsem si pořídit i pro sebe, ne teda junior
, doteď jsem používala manuál a je to teda hodně velký rozdíl ![]()
Mame od Vánoc Philips bez te aplikace a prijde mi fajn.
kartacky by mely pasovat i primo od DM neoriginalni
@suzka1 píše:
Obnovuji diskuzi. Prosím, poraďte nějaký elektrický kartacek pro deti (vek děti - skoro 4 roky). Našla jsem Philips sonicare a v předchozí diskuzi někdo psal o ceně 4 tis., ale ja googluju třeba do 2 tis., je to to samé? Chtěli bychom to nejlepší, na ceně teď nezáleží.
A dále, pomůže to k lepšímu čištění než manuální čištění? Čistíme pravidelně snad i dobře, jedeme i mezizubni kartacky a stejně po 3 mesicich nový kaz, který hned přeskočí na druhý zubUž moc nevím, co dělat více. Děkuji.
Máme phillips a stojí cca 1000-1500. I dospělé máme za 2tis… a za mě je top. Dle porovnání vyšel za mě nejlíp.