Dětský sonický kartáček

7674
4.11.20 09:03

Dětský sonický kartáček

Pro a proti? Byla jsem rozhodnuta pro phillips sonicare, ale ted koukám a zvažuji. Je to pro 4,5letou. Zatím ji poctivě čistíme zuby večer my. A našla jsem ještě toto:

https://www.prozdravi.cz/…-ruzovy.html?…

https://www.alza.cz/…d5136621.htm?…

Teď nevím zda připlácet, nebo stačí levnější…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2271
4.11.20 09:09

Za mě je nejlepší ten phillips sonicare, ten od Ety nečistí vůbec, s tím druhým nemám zkušenosti. Ještě jsme měli od Sencor a také nebyl moc dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
4.11.20 09:44

Děti mají od Ety a přijde mi, že spíš jen brní v ruce :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
4.11.20 09:51

My máme od Phillipsu a jsme spokojení - jak my rodiče, tak dítě (5), mladší dítě dostane ke třetím narozeninám. Za mně určitě připlatit si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
4.11.20 10:28

Máme ten Sonicare a jsme s ním moc spokojení. Opravdu čistí dobře. Z té aplikace na čištění jsem trochu zklamaná, ale to je vedlejší, důležitý je čištění a to je na jedničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
4.11.20 10:35

Tak tímpádem to ještě odložím a koupí se pozdějí. Teď už má na vánoce dárku až moc abych ještě kupovala kartáček a pak se pořídí sonicare phillips.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
22.9.21 21:21

Ahoj, holky, mám 3 děti, jak byste to řešily? chtěla bych koupit kartáček k Vánocům, ale 3× je to dost peněz… je reálné, že si budou měnit hlavice a používat jeden? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
23.9.21 09:14
@Káťa19 píše:
Ahoj, holky, mám 3 děti, jak byste to řešily? chtěla bych koupit kartáček k Vánocům, ale 3× je to dost peněz… je reálné, že si budou měnit hlavice a používat jeden? :think:

Tak to si nedovedu moc představit, u nás když ho měly nový, tak si čistily zuby několikrát za sebou obě současně, máme dvojumyvadlo, takže se vejdou. I teď většinou čistí spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3712
3.1.23 12:58

Obnovuji diskuzi. Prosím, poraďte nějaký elektrický kartacek pro deti (vek děti - skoro 4 roky). Našla jsem Philips sonicare a v předchozí diskuzi někdo psal o ceně 4 tis., ale ja googluju třeba do 2 tis., je to to samé? Chtěli bychom to nejlepší, na ceně teď nezáleží.
A dále, pomůže to k lepšímu čištění než manuální čištění? Čistíme pravidelně snad i dobře, jedeme i mezizubni kartacky a stejně po 3 mesicich nový kaz, který hned přeskočí na druhý zub :? Už moc nevím, co dělat více. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
3.1.23 13:15

Starší dcera (5let) má sonický Philips Sonicare a 4tis. určitě nestál. Myslím, že jsme za něj dávali necelých 1500,–. Jsme s ním spokojení. Za mě zuby vyčistí lépe :palec: Maličká (roční) má sonický Bob a Bobek. Také jsme s ním spokojení, je ale hodně maličký, stál myslím 600,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.1.23 13:16

Máme taky sonický Bob a Bobek od Ety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
3.1.23 13:45
@Russet píše:
Máme taky sonický Bob a Bobek od Ety.

my taky ;) kupovala jsem v Rossmannu. Má ho ale jen mladší dcera, jsou nějak do 5let..
Dříve jsme měli od OralB s Elzou, ale ty nebyly sonické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
3.1.23 14:34

@suzka1 já to hrozně dlouho zkoumala, než jsme pořídili první elektrický kartáček a Philips Sonicare for kids mi vyšel jako úplně nejlepší. Stejný názor má i naše dětská zubařka a dentální hygienistka. Určitě to chce sonický kartáček, je šetrný k zubům, rotační kartáčky můžou poškodit zubní krčky.

Ten první kartáček má syn už asi 4 roky a pořád ho rád používá. Postupně jsme pořídili tyhle kartáčky skoro pro všechny doma, jen starší syn ho zatím nechce. Já ho mám nově teď od Vánoc a jsem nadšená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
3.1.23 15:11

@suzka1 moje děti mají také Philips Sonicare Kids. Ke konci roku nám jeden přestal fungovat po 4 letech a nový se podařilo koupit za 1100.

4 tisíce můžou stát kartáčky pro dospělé, tam je to od 1 do 6 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
3.1.23 17:14

Detem, obzvlast mensim, trva nez si na kartacek zvyknou, pouzivala jsem u syna 3,5 narazove, ted uz je ochotny si s nim nechat vycistit kazdy vecer. Kdyz porovnam sve cisteni, tak proste po vycisteni sonickym jsou zuby ultrahladke, takze predpokladam, ze i detske zuby vycisti lip. A stal do 2tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.