Dětský stoleček, židlička pro batole

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
233
18.11.05 09:50

Dětský stoleček, židlička pro batole

Milé maminky,. nevíte náhodou, kde by se dal sehnat stoleček se židličkou pro 21 měs. holčičku? Ráda na tom sedí v dětské koutku, maluje si ale bohužel v Ikei je to hodně drahé. Nevíte kde bych to mohla sehnat?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
144
20.2.06 09:10

připojuju se taky k dotazu. Jídelní židličky se stolkem se nedají dost dobře použít samostatně, hlavně ne ty polské nejlevnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
2.3.06 22:41

Holky a co tahle od CHicca za 799,–???

http://klup.babyexpert.cz/…zka+dp20278/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
2.3.06 22:43

I když vy jste asi měly na mysli něco jiného :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
2.3.06 22:51

Neznalku, ta zidlicka se stoleckem je trochu pitoma v tom, ze se ti ditko poradne neprisune ke stolecku - a spatne se na to bobkum seda, protoze tam prekazi ty podrucky na kresilku.
Taky se mi zdala IKEAcka sestava stolecku a zidlicek draha - ale domluvili jsme se s tchany a holky je dostaly k vanocum. Stolecek a dve zidlicky za 899. A je to fakt super, ja to namorila, nalakovala a v obyvaku nam to dela docela paradu. A denne se to pouziva.
Puvodne jsem uvazovala o plastove, ale jsem presvecena, ze by to nasi holcicku neprezilo.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
2.3.06 22:58

Hm. To máš asi pravdu. To mě zaskočilo. Myslela jsem, že by mu v tom mohlo být líp než v jídelní židličce (vysoká, plastová), že by si tam mohl víc hrát a že by to mu to vydrželo na delší dobu. Tak teď teda nevím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
2.3.06 23:05

Ahojk,
dneska jsme byli v Ikee a měli tam dřevěný stoleček se 2 židličkama za 499,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.3.06 00:41

Vichy, jo, ten jsme meli vyhlidnuty, ale vrchni deska je ze slololitu a konstrukce z borovice… Dovedes si predstavit, ze na to dite skoci? Ja jo :D:D:D:D No a tak mame ten druhy ;)

Tady je ten mekky:
http://www.ikea.com/…oductDisplay?…1565915668

A tady ten bohuzel drazsi, ale pevnejsi:
http://www.ikea.com/…oductDisplay?…1565915668

Zidlicky jsou vsude po byte, mala si je nosi a leze na ne - a tak vidi i tam, kam nedosahne… Ma je moc rada. Navic to s tmavym moridlem vypada fajne.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
4.3.06 08:53

Ahoj,
my jsme se rozhodli pro levnější variantu-výhodou je právě ten sololit, protože z něj jde leccos utřít-fixy, pastelky, atd. Nedělám si iluze, že by dřevěná souprava zůstala takhle krásná dlouho…Doufám, že prcci na stolek skákat nebudou a pokud na něj vylezou, měl by to snad vydržet, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
19.10.06 14:49

Ahoj maminky,
přesně tuto diskuzi potřebuji:)
Sháním pro malou (19 měs) židličku a stoleček, u kterého by mohla malovat, lepit atd…, později třeba i jíst (zatím využíváme plastovou jídelní židličku).
Moc se mi líbí právě ty z Ikey, ale nevím který pořídit. Taky se mi to zdá dost drahé.
Píšete tu o dřevěných. Co to plastové? Nevíte, jestli to dělá taky někdo jiný?
Prosím o rady.
Moooc děkuji. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
19.10.06 18:59

Ahoj.

Radimek také dostane k Vánocům stoleček a židličky z Ikey - pravděpodobně :,-(u za 899,–. Vzhledem k tomu, že má 4 dny před nimi narozeniny, bude to kombinovaný dárek od praprarodičů. :D Dívala jsem se na nabídky v obchodech i na netu a tahle cena se mi zdá přijatelná. Hold dřevěný nábytek je fakt dražší. Plastová :,-(a z Ikey - Mammut- vůbec nevycházela levněji a my stejně máme celý pokojík skládaný z masivu. :D Snad pár let vydrží a s úspěchem přežije sourozence i návštěvy. :D

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.10.06 19:15

Ahoj,
my máme tu levnější verzi z ikei (kombinace dřeva a bílých desek - nepanmatuju si materiál) a jsem s nimi naprosto spokojená. Zatím drží bez známek rozklížení nebo tak něčeho. Máme si tak 3/4 roku a intenzivně používáme.

nepřihlášená Jana+Kačka

• Citovat
  • Upravit
MaK
5063
19.10.06 19:16

Ahoj holky,
my jsme v IKEI koupili odkládací stolek LACK(300,–) a k němu máme jednu plastovou židličku a když přijde nějaká kámoška(nebo jsem zapojena já :) ) tak MAMMUT stoličku.
Až nám prckové vyrostou,tak ho snad využijou i jako ten odkládací stolek :wink:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
19.10.06 21:37

Díky za reakce a tipy.
A není ten plastový odkládací stolek moc malej k tý židli? Já jsem to tam právě zkoušela k tomu přisunout a přišlo mi, že by malá neměla kam dát nožičky :(
Ten s překližkou za 499,– taky nevypadá zle, jen jsem měla strach,aby se nějak nezničil, nepromáčkl apod. Ale jak píšeš, asi ne.
Jinak dřevo je asi fakt nejhezčí, ten plast zas vypadá hodně stabilně a pevně, a taky hodně vesele pro malý prťata. Plastový set židle a stůl vychází na 1200,–
Takže stejně pořád nevím, jak se rozhodnout. Nejradši bych objevila ještě jinou variantu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
20.10.06 08:35

Sussie,
fakt doporucuju tu drazsi :,-(u za 899 - mame ji uz rok a diky tomu, ze je namorena a nalakovana vypada porad skvele a dela docela v obyvaku paradu. A daji se z ni snadno utrit i voskovky :)
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect