Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
dcera si vybrala tábor, na který by chtěla jet. Bohužel o něm vůbec nic nevím, četla jsem nějaké recenze, ale ráda bych poznala někoho, kdo má osobní zkušenost. Najde se někdo takový?
Tady jsou dva odkazy:
http://pp.drakovo.cz/letosni-rocnik/
http://www.tabory-stan.cz/…/pan-prstenu
Díky,
Halka
Ty ceny…dcera jela před 4 lety na tábor na 14 dní, cena 4100,–
Tady týden až 10 dní za 5000,–, já bych to nedala…
@pannda naše jede letos opět na tábor a 4500 tis na 14 dní vč 350 kč za tričko
ale tak tohle je outdoor, tam budou instruktoři, proto asi ta cena
![]()
@martina.se píše:
@pannda naše jede letos opět na tábor a 4500 tis na 14 dní vč 350 kč za tričko![]()
ale tak tohle je outdoor, tam budou instruktoři, proto asi ta cena
![]()
Všude jsou instruktoři…pro mě je určitě rozhodující program a zabezpečení(ubytování) táboru, ale i poměr cena / délka pobytu. Každého věc, samozřejmě, jen mě zarazila cena 4800 za 10dní..
@pannda jako jasný, ale některý zaměření jsou fakt drahý, dle ceny bych neusuzovala ![]()
@martina.se To jo, ale podle popisu tam nic náročného není… taky mi to přijde hodně, když umíme jet za 4600,– 21 dní.
@j.a.n.i1 píše:
@martina.se To jo, ale podle popisu tam nic náročného není… taky mi to přijde hodně, když umíme jet za 4600,– 21 dní.
u nás je příměstskej na 9 dní za 6 tis
jako určitě se dají objevit levnější, to neříkám, že ne ![]()
@martina.se Tak u příměstskýho už mi to přijde totálně přehnaný, když neplatíš ubytování a ani plně jídlo. Jasně jsou tam častěji vstupy někam, ale i tak…
@j.a.n.i1 píše:
@martina.se Tak u příměstskýho už mi to přijde totálně přehnaný, když neplatíš ubytování a ani plně jídlo. Jasně jsou tam častěji vstupy někam, ale i tak…
Musím se přiznat, že jsem cenu moc neřešila. Dcera je složitá osobnost, hodně jiná než „normální“ děti a socializaci potřebuje jako sůl. Překvapila mě, že sama přišla s tím, že chce jet na tábor. I její třídní říkala, že si myslí, že by ji tento typ zábavy mohl oslovit, tak uvidíme. Ona by chtěla žít jako elf někde v lese a do dnešního světa se moc nehodí. Má to holka těžké.