Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěla bych znát Váš názor…v lednu jsem dostala od manžela k narozeninám předplacenou dovolenou pro celou rodinu do Turecka, ale nyní v době teror. útoků se tam s dítětem prostě bojím…jaký je Váš názor na dovolenou v Turecku? díky za názory
Nejela bych. Nešlo by to stornovat? Nebo vyměnit za jinou destinaci?
Zkusila bych to vyměnit za jinou destinaci. Turecko mám ráda, byli jsme tam několik posledních let na dovolené, ale letos se vydáváme jinam…
Turecko ani náhodou, ale není možná výměna nebo tedy storno?
Skoro vsechny velke česke cestovky nabizeji zmenu destinace, tak se na to zkus zeptat primo v cestovce.
Já bych se bála. Ale jsou lidi co se nebojí. Zkus to prodat a užijte si v ČR někde
Zkus to vyměnit za nějakou bezpečnější destinaci. Francii, Belgii, Německo nebo něco podobného…
@vilda1 píše:
Zkus to vyměnit za nějakou bezpečnější destinaci. Francii, Belgii, Německo nebo něco podobného…
Nikam bych nejela
letos zůstaneme v ČR… už 4 rok jezdíme do disneylandu a i ten letos vypustíme prostě se bojím
Nikam bych nejela
letos zůstaneme v ČR… už 4 rok jezdíme do disneylandu a i ten letos vypustíme prostě se bojím
@vilda1 píše: