Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Potřebuju poradit, koupila sem tento http://kocarky-kuchynky.cz/sici-stroj dětský šicí stroj ale bazarový a paní mi tam nepřibalila žádnej návod, nemáte ho někdo prosím doma nebo neporadíte jak navlíct správně spodní nit???
děkuji
Blbe
moje mama je svadlena a s timto bojovala asi hodinu nez to dala dohromady ![]()
@Jolynka A jinak jste spokojení? Funguje to, když už je tam nit?
@Ainy jo jinak to sije v pohode, ale zprovoznit to je teda sileny, jeste ze to je u nasich a nemusim to resit ![]()
@Jolynka Tak to asi pořizovat raději nebudu, jsem musela dát z domu i normální šicí stroj. Jsem technický typ ale šicí stroj mě hlava nebere. Jsem nikdy nepochopila proč se to v 21. stoleti provlíká tolika otvorama a hejblátkama
To nemůžou vymyslet něco pro blbý konečně? ![]()
Ty hejblátka tam jsou pro správný napětí nití a protože jsou různý tlouštky nití, tak aby se to dalo regulovat, jinak to zatím nejde… ![]()
Zato já už to rsknu někam do kouta, ne a ne přijít na to jak to tam navlíct
furt se mi to zadrhává a trhá
a to mám doma dvě mašiny alek ke každý sem měla návod, ale toto teda ![]()
@pralalinka nevim, jestli nasi ten navod jeste maji, vim, ze z toho mama nebyla moc moudra, kdyz si vzpomenu tak ti to o vikendu naskenuju
@Jolynka jeee to budes moc honá, kdybych na to nahodou přišla tak dam vedet abys neskenovala zbytečně
@Ainy píše:
@Jolynka Tak to asi pořizovat raději nebudu, jsem musela dát z domu i normální šicí stroj. Jsem technický typ ale šicí stroj mě hlava nebere. Jsem nikdy nepochopila proč se to v 21. stoleti provlíká tolika otvorama a hejblátkamaTo nemůžou vymyslet něco pro blbý konečně?
Aby to šilo.
![]()
A věz, že i ty nejmodernější stroje a vyšívací automaty a poloautomaty to maj podobný. Jen tech hejblátek a otvorů je tam mnohem víc. ![]()
A seřídit pak takový stoj je fakt umění.
Příspěvek upraven 24.07.20 v 22:29
Devcatka prosim jse 8m ve stejne situaci nrmuzu navleknout spodni nit
![]()
Do jakého stroje?
Zkus najít video na youtube, tam je spousta veci… ![]()