Dětský šicí stroj-návod, jak navlíct správně spodní nit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4138
22.5.14 17:19

Dětsý šicí stroj

Potřebuju poradit, koupila sem tento http://kocarky-kuchynky.cz/sici-stroj dětský šicí stroj ale bazarový a paní mi tam nepřibalila žádnej návod, nemáte ho někdo prosím doma nebo neporadíte jak navlíct správně spodní nit???
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14208
22.5.14 17:34

Blbe :-) moje mama je svadlena a s timto bojovala asi hodinu nez to dala dohromady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
22.5.14 18:54

@Jolynka A jinak jste spokojení? Funguje to, když už je tam nit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
22.5.14 19:05

@Ainy jo jinak to sije v pohode, ale zprovoznit to je teda sileny, jeste ze to je u nasich a nemusim to resit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
22.5.14 19:15

@Jolynka Tak to asi pořizovat raději nebudu, jsem musela dát z domu i normální šicí stroj. Jsem technický typ ale šicí stroj mě hlava nebere. Jsem nikdy nepochopila proč se to v 21. stoleti provlíká tolika otvorama a hejblátkama :oops: To nemůžou vymyslet něco pro blbý konečně? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
22.5.14 19:18

Ty hejblátka tam jsou pro správný napětí nití a protože jsou různý tlouštky nití, tak aby se to dalo regulovat, jinak to zatím nejde… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
22.5.14 20:01

Zato já už to rsknu někam do kouta, ne a ne přijít na to jak to tam navlíct :nevim: furt se mi to zadrhává a trhá :( a to mám doma dvě mašiny alek ke každý sem měla návod, ale toto teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
22.5.14 20:03

@pralalinka nevim, jestli nasi ten navod jeste maji, vim, ze z toho mama nebyla moc moudra, kdyz si vzpomenu tak ti to o vikendu naskenuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
22.5.14 20:20

@Jolynka jeee to budes moc honá, kdybych na to nahodou přišla tak dam vedet abys neskenovala zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
22.5.14 20:34
@Ainy píše:
@Jolynka Tak to asi pořizovat raději nebudu, jsem musela dát z domu i normální šicí stroj. Jsem technický typ ale šicí stroj mě hlava nebere. Jsem nikdy nepochopila proč se to v 21. stoleti provlíká tolika otvorama a hejblátkama :oops: To nemůžou vymyslet něco pro blbý konečně? :mrgreen:

Aby to šilo. :lol: :lol: :lol:
A věz, že i ty nejmodernější stroje a vyšívací automaty a poloautomaty to maj podobný. Jen tech hejblátek a otvorů je tam mnohem víc. ;)
A seřídit pak takový stoj je fakt umění.

Příspěvek upraven 24.07.20 v 22:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.20 19:05

Prosba navod

Devcatka prosim jse 8m ve stejne situaci nrmuzu navleknout spodni nit 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
24.7.20 22:28

Do jakého stroje?
Zkus najít video na youtube, tam je spousta veci… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí