Devalvující otázky ve společnosti

Anonymní
28.2.25 12:45

Devalvující otázky ve společnosti

Ahoj,

co byste si mysleli o vašem partnerovi, který vám záměrně ve společnosti dalších lidí položí nahlas otázku, kolik jste měly přítelkyň? Byli jsme na večeři s jeho přáteli (bratr a sestra, ta sestra je lesba, její bratr kdysi dělal nějakému klukovi společníka, ale nikdy jsem se jich na nic neptala, dle mě, jejich věc, jen v duchu jsem si myslela, že to je dobrá dvojka), zašla jsem na wc a když jsem se vrátila, přítel mi položil tuto trapnou otázku…řekla jsem mu, že ví, že na holky nejsem, tak co řeší…za mě mi to přišlo jako podpásovka jak mě ztrapnit a vůbec se mi to nelíbilo. Nevím přesně, o co mu šlo? Pár měsíců zpět mě v práci povýšili, takže i plat šel nahoru, tak jsem se přiblížila k již k jeho, tak nevím no, jestli to může být tím? On občas mívá takové trapné dotazy ke mně ve společnosti dalších lidí nebo i jakoby se “snaží udělat scénu” před cizími lidmi - kdysi jsme byli na obědě a o čemsi diskutovali, každopádně názor na tu danou věc jsme měli rozdílný, tak nahlas, aby to lidé u okolních stolů slyšeli, říkal, že se se mnou rozejde, zase jsem se cítila trapně, ty pohledy cizích lidí :roll: jestli chápete, co mám na mysli.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3855
28.2.25 12:48
@Anonymní píše: Více

Myslím, že je to manipulátor. On dobře ví, jak se cítíš, ale schválně tě do té pozice manipuluje, protože mu to dělá dobře. Bude se to jen zhoršovat. Šla bych od něho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25091
28.2.25 12:52

Že je to deb.il a já ho k životu nepotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
28.2.25 12:59

Dělá ze sebe pana Důležitého a z tebe dělá trubku, aby vyniknul.
Ty se asi podle všeho nedáš, což je super, ale stejně…je to prostě např. d takový člověk.

Šla bych o dům dál, tohle bych za partnera nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27879
28.2.25 13:03

Třeba jsi se líbila tý lesbě tak se takhle přes přítele zeptala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.2.25 13:08

Tomu říkám partner snů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6162
28.2.25 13:33

Na mě působíš jako sucharka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11373
28.2.25 13:44

Takova kravina. Ja myslela, ze se te zeptal, co ty tvoje chlamydie a kvasinky.
Tohle bych normalne vzala jako srandu, asi se na tohle tema predtim bavili. Na holky nejsi, tak co ti na tom vadilo?
Horsi by bylo, kdyby se zeptal kolik jsi mela chlapu a pak rozebiral, zda je to malo nebo moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.2.25 13:52

Nejlépe svého partnera znáš sama. Jestli se to odvíjí od zvýšení Tvého platu nebo byl takový i předtím? Já bych na to řekla jen: „Víc než ty, cha cha :)“ a nazdar.:) Tož ale já su huba otevřená a legranda mi nevadí.
Jestli vyloženě vyvolává tyto situace, tak prostě hoďte řeč a vylož mu své pocity. Mluvili jste o tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
28.2.25 13:57

Moc nechapu, co je na te otazce DEVALVUJICIHO. Mohla jsi to uplne v klidu se smichem odpalkovat, ty z toho udelas pomalu urazku na cti a dokonce si to spojis se svym povysenim pred par mesici, to by me teda ve snu nenapadlo. To se porad beres takhle vazne? Jako jestli na verejnosti resi, ze se s tebou rozejde, protoze mate na nejakou vec odlisny nazor, tak to v pohode neni, ale na me to dela trochu dojem, ze slysis travu rust, viz to, ze ti trapny vtipek ve spolecnosti lesby pripada jako podpasovka ve snaze te ztrapnit…

• Citovat
  • Upravit
599
28.2.25 14:27

Nejspíš když jsi byla na záchodě probírali nějaké téma do kterého se tě po tvém příchodu snažil zapojit? Nejspíš před tím řešili kolik měla sestra přítelkyň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37279
28.2.25 15:05

No a proč jsi se ho nezeptala kolik on vykouřil za život ptáků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37298
28.2.25 15:18

Těžko říct, když nevíme v jakém to bylo kontextu, jaká byla nálada, jakým to říkal tonem apod. Buď je to manipulátor, co se tě snaží shazovat, nebo ty nechápeš jeho smysl pro humor a humor ostatních kolem a bereš se moc vážně :nevim:
My se takhle s přítelem bavíme běžně, oba víme ze je to sranda, většinou se nějak vtipně setřeme a jede se dál, ale nějaký nechápavý by se mohl urazit a brat to vážně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80505
28.2.25 15:32
@JancaS84 píše: Více
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...