Deváťáci a přijímačky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
15.4.15 06:40

Jojo. Teda vlastně už dneska :lol: Přeju ať se zadaří a jdu chystat snídani, vymyslela si palačinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.15 09:34

:)))) prwju úspěšný den, já mela včera takovýden vblbec, neměla jsem cas na poště vyzvednour dopis a včera večer me trklo, ze to je z te střední školy, takže já na postu ráno, syn na školu, pak jsem mu to vezla ty papíry, no rodinkajak vysita, boite tak snad to uudělá, neviděla jsem ho se ucit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
15.4.15 09:38

@Radkaaaaaaaaaa Ahoj,dcera dnes dělá přijímačky, tak jsem nervozní :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.15 11:46

Tak mi volal ten můj borec a říká" Neboj mami, někteří tam taky cumeli do blba" no lidi me picne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.15 11:50

@Dovesilke Tak mi volal ten můj borec a říká" Neboj mami, někteří tam taky cumeli do blba" no lidi me picne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
15.4.15 12:00

@Radkaaaaaaaaaa @suricata @Dovesilke

ahoj holky,

tak můj kluk dneska taky dělá přijímačky - teda doufám, že v tuto hodinu UŽ to má ZA SEBOU - konečně… ;).

Nervozní ani nebyl, školu jsme měli už před rokem dávno vybranou a byli i na dni otevřených dveří - je to SOŠ Čichnova Brno ;)…tak snad se dostane, podával 2 přihlášky jenom sem na tuto školu, tak snad na jeden z těch oborů se dostane :palec:. Přijímačky dělali z češtiny a matiky - ten CERMAT či jak se to říká..prý nějaký pilotní projekt nebo co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
15.4.15 12:28

Holka taky dělala CERMAT to zas néco vymysleli.Tak snad to dopadne :palec:
Výsledky budou až 22.4. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.4.15 12:46

U nás také cermat. Holka říkala, že to bylo jednoduchý, že se nudila :roll: No tak snad se dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.15 16:33

No uvidíme, tak na jednu ho snad vezmou:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.15 16:36

@Gerberka my měly taky vybráno už dlouho, syn chtěl k vojsku, no blby není, ale lempl líný a tam by ty prijmacky asi nedal a já bych nedala to školné, mazec, tak jsme nakonec volily jinak,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
15.4.15 16:45

@Radkaaaaaaaaaa

a kam se teda tvůj syn hlásil?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.15 17:32

Na strojní průmyslovku a telekomunikacni,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
15.4.15 19:13

@Gerberka my jsme tam byli dneska taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.15 08:25

Na te telekomunikační? Asi jo, protože strojní prijmacky nedelala, tak to jsem zvedava fakt:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.15 08:27

Je to asi nepatřilo mi, já to tu moc neovladam:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin