Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jojo. Teda vlastně už dneska
Přeju ať se zadaří a jdu chystat snídani, vymyslela si palačinky ![]()
prwju úspěšný den, já mela včera takovýden vblbec, neměla jsem cas na poště vyzvednour dopis a včera večer me trklo, ze to je z te střední školy, takže já na postu ráno, syn na školu, pak jsem mu to vezla ty papíry, no rodinkajak vysita, boite tak snad to uudělá, neviděla jsem ho se ucit
@Radkaaaaaaaaaa Ahoj,dcera dnes dělá přijímačky, tak jsem nervozní
![]()
Tak mi volal ten můj borec a říká" Neboj mami, někteří tam taky cumeli do blba" no lidi me picne
@Dovesilke Tak mi volal ten můj borec a říká" Neboj mami, někteří tam taky cumeli do blba" no lidi me picne
@Radkaaaaaaaaaa @suricata @Dovesilke
ahoj holky,
tak můj kluk dneska taky dělá přijímačky - teda doufám, že v tuto hodinu UŽ to má ZA SEBOU - konečně…
.
Nervozní ani nebyl, školu jsme měli už před rokem dávno vybranou a byli i na dni otevřených dveří - je to SOŠ Čichnova Brno
…tak snad se dostane, podával 2 přihlášky jenom sem na tuto školu, tak snad na jeden z těch oborů se dostane
. Přijímačky dělali z češtiny a matiky - ten CERMAT či jak se to říká..prý nějaký pilotní projekt nebo co ![]()
Holka taky dělala CERMAT to zas néco vymysleli.Tak snad to dopadne ![]()
Výsledky budou až 22.4. ![]()
U nás také cermat. Holka říkala, že to bylo jednoduchý, že se nudila
No tak snad se dostane.
@Gerberka my měly taky vybráno už dlouho, syn chtěl k vojsku, no blby není, ale lempl líný a tam by ty prijmacky asi nedal a já bych nedala to školné, mazec, tak jsme nakonec volily jinak,
Na te telekomunikační? Asi jo, protože strojní prijmacky nedelala, tak to jsem zvedava fakt:))))
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.