Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, ten můj přijat na škole bez prijmacek, ta druha to ještě nezverejnila, ale moc s ni nepocitam, tak jsem šťastná i tak:)))
Děkuji, Celkem jsem na tu školu vsazela, protože vim ze na tech druhých i pres ty prijmacky je menší sance
Holky, kdo jste dělali přijímačky na SOŠ Čichnova v Brně - už to tam někde visí?? prý to dneska vyvěsí, ale nikde to nemůžu najít - poraďte ![]()
@Radkaaaaaaaaaa píše:
Holky, ten můj přijat na škole bez prijmacek, ta druha to ještě nezverejnila, ale moc s ni nepocitam, tak jsem šťastná i tak:)))
Gratuluju!
@Gerberka co vím tak nevisí. Dneska se vydávalo rozhodnutí přímo ve škole. Já jsem tam byla hned ráno. Kluk je přijatý. Jsem šťastná jak blecha. Ještě uvidíme na té druhé škole.
@Gerberka Mrkám na jejich stránky a taky to tam nikde nemůžu najít.
@Anabellka Naprosto sdílím Vaše nadšení. Dcera se dostala na obě školy, tak mám radost a ona taky. Čekala jsem neúspěch na druhé škole, že jednotné přijímací zkoušky z matematiky nezvládne, no a ejhle, ono to klaplo.Tak už jenom úspěšně dokončit Zš a s grácií se rozloučit a tradááá, hurááá,
nová éra.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.