Děvčata, jaké bylo ráno?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9044
16.2.12 07:17

Vstavali jsme v sedm,vzbudil me priteluv budik a tak jsem mu sla udelat kávu :) mezitim se probudil i prcek.
Malej jede za chvili ke tchyni a tchan me veze k doktorovi,autem sama si v tomhle hnusnem pocasi netroufnu,napadlo tady silene moc snehu.....Tak snad to bude aspon trochu fajn den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
16.2.12 07:21
fiali píše:
Tak jste mě holky docela pobavily. Mě se včera povedlo opřít auto o svodidla, takže doufám, že den blbec už mám vybraný. Nespím od 5, protože se mi to pořád honí v hlavě a neskutečně mě štve, jaký starosti jsem nám přidělala (i když jsem jela jako šnek a byl to jenom ťukanec, tak je orvaný pěkně). Ale zase jsem zjistila, že mám opravdu doma poklad, první otázka - není vám nic? (jako mě a holčičce v břiše) a druhá věta (tak moc jsem doufala, že jí řekne) - sice mě to štve, ale jsou to jenom plechy, to se spraví :* Když jsem jednou rochla auto bejvalýmu, tak mě málem zabil :oops:
Takže i přes nevydařený ráno vám všem přeju krásný sluníčkový den bez újmy na zdraví a na majetku :mavam:

Nic si z toho nedělej, vždyt je to jen věc, hlavně, že jste v pořádku. Ted je fakt špatný počasí, tě obdivuji, že si vůbec někam jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
16.2.12 07:42
Sariel píše:
Vy máte tedy rána. :roll: Všem přeji pohodový. :kytka: Já jsem od čtyř vzhůru, protože mě přepadl obrovský hlad. Už jsem se pořádně nasnídala, ale už neusnu, protože přesně za 23 hodin se dozvím pohlaví miminka. :srdce:

Jůů, tak ať je to to, co chceš!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
16.2.12 07:47
kacakaca píše:
rejžička píše:
Ale chtěla jsem dodat - my měli zase „zajímavý“ večer, protože manžel usnul při koukání na film (na mobilu), ono mu to začalo děsně hlasitě hrát a když jsem mu říkala, ať to vypne, že vzbudí malou, jen na mě koukal a měl blbé řeči (byl rozespalý..). Tak to malou samozřejmě vzbudilo, ta začala šíleně brečet, musela jsem ji vzít do náruče a utěšovat. A ten blb byl na mě ještě sprostý! Asi pět minut mi trvalo, než se mi ho povedlo dostat do ložnice, v tu ranu usnul.
Ale mě to vážně naštvalo, protože mu to pořád říkám a stejně si ten zvuk nikdy nestlumí. :pocitac:
:cert: :pocitac:
Mně teda když manžel přes varování vlastní blbostí vzbudí dítě, tak si ho jde taky utěšovat. Zatím to totiž nedokáže, tak hned zkrotne a kňourá, ať mu pomůžu. Nechám ho v tom chvilku plácat, pak si to udělám sama (jako ostatně všecko, co má být uděláno pořádně).

Tak tohle já nepraktikuju - on si myslí, že všechno umí nejlíp, takže to klidně udělá blbě a bude spokojený. A já bych pak byla nervní.. že má moc utáhlou plínečku, málo teplé mlíčko.. Jako on je šikovný, ale když něco dělá blbě, nenechá si poradit. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.12 08:04

U nás ráno krásný,probudila jsem se po týdnu vedle svýho chlapa,dítko nás nechalo spát až do půl 7 mé,venku krásně,plno sněhu, žádný mrazy,mám navařeno,uklizeno,chlapa doma,je mi krásně,je mi fajn,jsem pěkně osexovaná,co víc si přát?
VŠEM KRÁSNÝ DEN :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3544
16.2.12 08:04

hezké téma :potlesk:
my jsme vstávali kolem sedmé, chlap než šel do práce, tak chvilku vrkal na malou do postýlky, která si tam brebtala
potom jsem si prcka vzala k sobě do postele, dala pocucat prso, chvilku jsme si hrály s mýma prstama......já teď snídám a malá si furt žvatle v mé posteli a ještě jsem stihla vyřídit pracovní mejlík, který mi udělal nesmírnou radost, protože mi jedna záležitost ohledně financí ležela asi 14dní v hlavě a dneska se to krásně vyřešilo,takže o starost míň

krásné ráno všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
16.2.12 08:09

My nespime od 5hod, mala ted mam zlozvyk - piskani :roll: , takze uz piskame 3hodiny v kuse, hruuuuuuuuuuuuuuuuuuuza :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
7240
16.2.12 08:12
oxit píše:
My nespime od 5hod, mala ted mam zlozvyk - piskani :roll: , takze uz piskame 3hodiny v kuse, hruuuuuuuuuuuuuuuuuuuza :zed: :zed: :zed: :zed:
:mrgreen: :mrgreen:

Promiň, ale vážně se nešlo nezasmát.. :P Naše malá zase s oblibou uprostřed noci začne mlátit nožičkama do postýlky, čímž mě dokonale probere - a pak ve dvě ráno snídám.. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
16.2.12 08:14
Lastkecka píše:
fiali píše:
Tak jste mě holky docela pobavily. Mě se včera povedlo opřít auto o svodidla, takže doufám, že den blbec už mám vybraný. Nespím od 5, protože se mi to pořád honí v hlavě a neskutečně mě štve, jaký starosti jsem nám přidělala (i když jsem jela jako šnek a byl to jenom ťukanec, tak je orvaný pěkně). Ale zase jsem zjistila, že mám opravdu doma poklad, první otázka - není vám nic? (jako mě a holčičce v břiše) a druhá věta (tak moc jsem doufala, že jí řekne) - sice mě to štve, ale jsou to jenom plechy, to se spraví :* Když jsem jednou rochla auto bejvalýmu, tak mě málem zabil :oops:
Takže i přes nevydařený ráno vám všem přeju krásný sluníčkový den bez újmy na zdraví a na majetku :mavam:
Nic si z toho nedělej, vždyt je to jen věc, hlavně, že jste v pořádku. Ted je fakt špatný počasí, tě obdivuji, že si vůbec někam jela.

Musela jsem k doktoru na kontrolu. Příště radši pojedu busem a řízení přenecham profíkům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
16.2.12 08:24

Taky jsem vstávala v sedm, ale tedy nabroušená jsem hodně. Můj šestiměsíční chlapeček totiž v noci nechce spát a budil se každou půlhodinu. Usne v šest večer, pak se v deset probudí a až do rána bojujeme, aby zabral. Dřív takové problémy neměl :nevim: . Nejsem zvyklá takhle v kuse alespoň dvě hodinky nespat, tak trpím :( . Snad se to časem zlepší, jinak doma opravdu zavedu praxi, že pokud malý přes den spí, tak půjdu do hajan taky a všichni ať mi skočí třeba na hlavu :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
16.2.12 08:26

„Dobré ráno“ tak my jsme taky vzhůru od pěti a v noci jsme byly vzhůru na mlíko. Bo mám doma malého otesánka co ještě v téměř 16 měsicích pije tak třičtvrtě litru sunaru za noc. Takže ona je protivná, protože nic moc nespala a maminka tu sedí a tupě hledí do compu, páč nejsem vůbec schopná se probrat, tak si asi půjdu uvařit litr kafe a snad do večera přejde :mrgreen: Přeji krásný den i přes ten krušný začátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.2.12 08:35
fiali píše:

Taky jsem párkrát auto spíš škrábla, no řečí okolo :roll: . V těhu jsem slušně orašplovala ze spodu nárazník o beton, nahodila psí oči a manžel NIC!! Jen byl rád, že jsme celé :mrgreen: :mrgreen: .
Takže vzhledem k tomu, že sice naštěstí vše dobře dopadlo, ale auto je orašplované, nehledej poklad ve svém muži, ale ve svém těhotenství. :lol:
Jinak to naše zvíře :mrgreen: vstalo v půl šesté, vzhledem k mojí rýmě vražedná doba. Teď usnulo na hrací dece a co chvíli se mrskne a zavadí o štěrchátko - slona. Jsem nevěděla, že Fisher price myslí na všechno -že to funguje i jako monitor dechu, když potomek usne :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
16.2.12 08:37
rejžička píše:
oxit píše:
My nespime od 5hod, mala ted mam zlozvyk - piskani :roll: , takze uz piskame 3hodiny v kuse, hruuuuuuuuuuuuuuuuuuuza :zed: :zed: :zed: :zed:
:mrgreen: :mrgreen:Promiň, ale vážně se nešlo nezasmát.. :P Naše malá zase s oblibou uprostřed noci začne mlátit nožičkama do postýlky, čímž mě dokonale probere - a pak ve dvě ráno snídám.. :roll: :mrgreen:

No normalne uz to ze mlady rano opet mel ponozky a pres ne puncochace, tilko obracene, triko predem do zadu, uz mne nerozhodi, a ani jeho pulhodinova snidane kdy kouka do prazdna a do pusy si porad dava prazdnou lzicku :zed: …

• Citovat
  • Upravit
11620
16.2.12 08:37
MyškaB. píše:
„Dobré ráno“ tak my jsme taky vzhůru od pěti a v noci jsme byly vzhůru na mlíko. Bo mám doma malého otesánka co ještě v téměř 16 měsicích pije tak třičtvrtě litru sunaru za noc. Takže ona je protivná, protože nic moc nespala a maminka tu sedí a tupě hledí do compu, páč nejsem vůbec schopná se probrat, tak si asi půjdu uvařit litr kafe a snad do večera přejde :mrgreen: Přeji krásný den i přes ten krušný začátek.

Litr kafe - jak já bych si dala o tom se mi zdá denně, jenže kojím :,( . Smůla, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
16.2.12 08:42

Krásné ráno, Barčo, to jsou zážitky, takhle v noci :mrgreen: . Každopádně v době, kdy se u Vás vstávalo, tak já bojovala s tím, že bych mohla už konečně usnout. Jsem nemocná a v noci jsem měla takové záchvaty kašle, že spát u toho prostě nešlo. Do toho mi sekundovala malá, která už to ode mě chytla taky, takže jsem střídavě běhala k ní, nosila plyšáky, odnášela plyšáky, vařila čaj, přebalovala, četla, dusila se, pila čaj, sirup, cucala pastylky a modlila se, jestli náhodou se ten můj nevzbudí a trošku mi nepomůže alespoň s malou. No nevzbudil se, co Vám budu povídat. Takže spánek žádnej, tudíž dnešní ráno máme výživné. Teď ležím v posteli, noťáka na klíně a žduchám loktem, do toho „chudáčka“, který tady spokojeně spí, ať vstává, že potřebujeme s malou odvézt k lékař. Jenže on prý takhle rychle nemůže, protože celou noc nespal :roll: :zed: !!! No a počítám do deseti furt dokola, abych nemusela být hnusná a protivná, protože vím, že ranní scény nesnáší…v příštím životě chci být rozhodně chlap!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný