Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vstavali jsme v sedm,vzbudil me priteluv budik a tak jsem mu sla udelat kávu
mezitim se probudil i prcek.
Malej jede za chvili ke tchyni a tchan me veze k doktorovi,autem sama si v tomhle hnusnem pocasi netroufnu,napadlo tady silene moc snehu.....Tak snad to bude aspon trochu fajn den ![]()
fiali píše:
Tak jste mě holky docela pobavily. Mě se včera povedlo opřít auto o svodidla, takže doufám, že den blbec už mám vybraný. Nespím od 5, protože se mi to pořád honí v hlavě a neskutečně mě štve, jaký starosti jsem nám přidělala (i když jsem jela jako šnek a byl to jenom ťukanec, tak je orvaný pěkně). Ale zase jsem zjistila, že mám opravdu doma poklad, první otázka - není vám nic? (jako mě a holčičce v břiše) a druhá věta (tak moc jsem doufala, že jí řekne) - sice mě to štve, ale jsou to jenom plechy, to se spravíKdyž jsem jednou rochla auto bejvalýmu, tak mě málem zabil
Takže i přes nevydařený ráno vám všem přeju krásný sluníčkový den bez újmy na zdraví a na majetku
Nic si z toho nedělej, vždyt je to jen věc, hlavně, že jste v pořádku. Ted je fakt špatný počasí, tě obdivuji, že si vůbec někam jela.
Sariel píše:
Vy máte tedy rána.Všem přeji pohodový.
Já jsem od čtyř vzhůru, protože mě přepadl obrovský hlad. Už jsem se pořádně nasnídala, ale už neusnu, protože přesně za 23 hodin se dozvím pohlaví miminka.
Jůů, tak ať je to to, co chceš!! ![]()
kacakaca píše:rejžička píše:
Ale chtěla jsem dodat - my měli zase „zajímavý“ večer, protože manžel usnul při koukání na film (na mobilu), ono mu to začalo děsně hlasitě hrát a když jsem mu říkala, ať to vypne, že vzbudí malou, jen na mě koukal a měl blbé řeči (byl rozespalý..). Tak to malou samozřejmě vzbudilo, ta začala šíleně brečet, musela jsem ji vzít do náruče a utěšovat. A ten blb byl na mě ještě sprostý! Asi pět minut mi trvalo, než se mi ho povedlo dostat do ložnice, v tu ranu usnul.
Ale mě to vážně naštvalo, protože mu to pořád říkám a stejně si ten zvuk nikdy nestlumí.![]()
Mně teda když manžel přes varování vlastní blbostí vzbudí dítě, tak si ho jde taky utěšovat. Zatím to totiž nedokáže, tak hned zkrotne a kňourá, ať mu pomůžu. Nechám ho v tom chvilku plácat, pak si to udělám sama (jako ostatně všecko, co má být uděláno pořádně).
Tak tohle já nepraktikuju - on si myslí, že všechno umí nejlíp, takže to klidně udělá blbě a bude spokojený. A já bych pak byla nervní.. že má moc utáhlou plínečku, málo teplé mlíčko.. Jako on je šikovný, ale když něco dělá blbě, nenechá si poradit. ![]()
U nás ráno krásný,probudila jsem se po týdnu vedle svýho chlapa,dítko nás nechalo spát až do půl 7 mé,venku krásně,plno sněhu, žádný mrazy,mám navařeno,uklizeno,chlapa doma,je mi krásně,je mi fajn,jsem pěkně osexovaná,co víc si přát?
VŠEM KRÁSNÝ DEN ![]()
hezké téma ![]()
my jsme vstávali kolem sedmé, chlap než šel do práce, tak chvilku vrkal na malou do postýlky, která si tam brebtala
potom jsem si prcka vzala k sobě do postele, dala pocucat prso, chvilku jsme si hrály s mýma prstama......já teď snídám a malá si furt žvatle v mé posteli a ještě jsem stihla vyřídit pracovní mejlík, který mi udělal nesmírnou radost, protože mi jedna záležitost ohledně financí ležela asi 14dní v hlavě a dneska se to krásně vyřešilo,takže o starost míň
krásné ráno všem ![]()
My nespime od 5hod, mala ted mam zlozvyk - piskani
, takze uz piskame 3hodiny v kuse, hruuuuuuuuuuuuuuuuuuuza
![]()
oxit píše:
My nespime od 5hod, mala ted mam zlozvyk - piskani, takze uz piskame 3hodiny v kuse, hruuuuuuuuuuuuuuuuuuuza
![]()
![]()
![]()
Promiň, ale vážně se nešlo nezasmát..
Naše malá zase s oblibou uprostřed noci začne mlátit nožičkama do postýlky, čímž mě dokonale probere - a pak ve dvě ráno snídám..
![]()
Lastkecka píše:fiali píše:Nic si z toho nedělej, vždyt je to jen věc, hlavně, že jste v pořádku. Ted je fakt špatný počasí, tě obdivuji, že si vůbec někam jela.
Tak jste mě holky docela pobavily. Mě se včera povedlo opřít auto o svodidla, takže doufám, že den blbec už mám vybraný. Nespím od 5, protože se mi to pořád honí v hlavě a neskutečně mě štve, jaký starosti jsem nám přidělala (i když jsem jela jako šnek a byl to jenom ťukanec, tak je orvaný pěkně). Ale zase jsem zjistila, že mám opravdu doma poklad, první otázka - není vám nic? (jako mě a holčičce v břiše) a druhá věta (tak moc jsem doufala, že jí řekne) - sice mě to štve, ale jsou to jenom plechy, to se spravíKdyž jsem jednou rochla auto bejvalýmu, tak mě málem zabil
Takže i přes nevydařený ráno vám všem přeju krásný sluníčkový den bez újmy na zdraví a na majetku
Musela jsem k doktoru na kontrolu. Příště radši pojedu busem a řízení přenecham profíkům ![]()
Taky jsem vstávala v sedm, ale tedy nabroušená jsem hodně. Můj šestiměsíční chlapeček totiž v noci nechce spát a budil se každou půlhodinu. Usne v šest večer, pak se v deset probudí a až do rána bojujeme, aby zabral. Dřív takové problémy neměl
. Nejsem zvyklá takhle v kuse alespoň dvě hodinky nespat, tak trpím
. Snad se to časem zlepší, jinak doma opravdu zavedu praxi, že pokud malý přes den spí, tak půjdu do hajan taky a všichni ať mi skočí třeba na hlavu
.
„Dobré ráno“ tak my jsme taky vzhůru od pěti a v noci jsme byly vzhůru na mlíko. Bo mám doma malého otesánka co ještě v téměř 16 měsicích pije tak třičtvrtě litru sunaru za noc. Takže ona je protivná, protože nic moc nespala a maminka tu sedí a tupě hledí do compu, páč nejsem vůbec schopná se probrat, tak si asi půjdu uvařit litr kafe a snad do večera přejde
Přeji krásný den i přes ten krušný začátek.
fiali píše:
Taky jsem párkrát auto spíš škrábla, no řečí okolo
. V těhu jsem slušně orašplovala ze spodu nárazník o beton, nahodila psí oči a manžel NIC!! Jen byl rád, že jsme celé
.
Takže vzhledem k tomu, že sice naštěstí vše dobře dopadlo, ale auto je orašplované, nehledej poklad ve svém muži, ale ve svém těhotenství. ![]()
Jinak to naše zvíře
vstalo v půl šesté, vzhledem k mojí rýmě vražedná doba. Teď usnulo na hrací dece a co chvíli se mrskne a zavadí o štěrchátko - slona. Jsem nevěděla, že Fisher price myslí na všechno -že to funguje i jako monitor dechu, když potomek usne
.
rejžička píše:oxit píše:
My nespime od 5hod, mala ted mam zlozvyk - piskani, takze uz piskame 3hodiny v kuse, hruuuuuuuuuuuuuuuuuuuza
![]()
![]()
![]()
![]()
Promiň, ale vážně se nešlo nezasmát..
Naše malá zase s oblibou uprostřed noci začne mlátit nožičkama do postýlky, čímž mě dokonale probere - a pak ve dvě ráno snídám..
![]()
No normalne uz to ze mlady rano opet mel ponozky a pres ne puncochace, tilko obracene, triko predem do zadu, uz mne nerozhodi, a ani jeho pulhodinova snidane kdy kouka do prazdna a do pusy si porad dava prazdnou lzicku
…
MyškaB. píše:
„Dobré ráno“ tak my jsme taky vzhůru od pěti a v noci jsme byly vzhůru na mlíko. Bo mám doma malého otesánka co ještě v téměř 16 měsicích pije tak třičtvrtě litru sunaru za noc. Takže ona je protivná, protože nic moc nespala a maminka tu sedí a tupě hledí do compu, páč nejsem vůbec schopná se probrat, tak si asi půjdu uvařit litr kafe a snad do večera přejdePřeji krásný den i přes ten krušný začátek.
Litr kafe - jak já bych si dala o tom se mi zdá denně, jenže kojím
. Smůla, no..
Krásné ráno, Barčo, to jsou zážitky, takhle v noci
. Každopádně v době, kdy se u Vás vstávalo, tak já bojovala s tím, že bych mohla už konečně usnout. Jsem nemocná a v noci jsem měla takové záchvaty kašle, že spát u toho prostě nešlo. Do toho mi sekundovala malá, která už to ode mě chytla taky, takže jsem střídavě běhala k ní, nosila plyšáky, odnášela plyšáky, vařila čaj, přebalovala, četla, dusila se, pila čaj, sirup, cucala pastylky a modlila se, jestli náhodou se ten můj nevzbudí a trošku mi nepomůže alespoň s malou. No nevzbudil se, co Vám budu povídat. Takže spánek žádnej, tudíž dnešní ráno máme výživné. Teď ležím v posteli, noťáka na klíně a žduchám loktem, do toho „chudáčka“, který tady spokojeně spí, ať vstává, že potřebujeme s malou odvézt k lékař. Jenže on prý takhle rychle nemůže, protože celou noc nespal
!!! No a počítám do deseti furt dokola, abych nemusela být hnusná a protivná, protože vím, že ranní scény nesnáší…v příštím životě chci být rozhodně chlap!!!!