Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
tak chlap deska nevstal s klukem do skoly, takze vzbudil vsechny v pul sedmy, jaky delal ramus, jsem myslela, ze ho sezeru
No nastesti se mi povedlo s prckem jeste usnout, pritahla jsem si postylku k posteli, chytila ho za rucicku a za chvili jsme chrupkali oba, ale ta silena bolest hlavy, kdyz me prcek v devet vzbudil ![]()
Holkyyyy!!! 100 m k cesdte odhrabano, auto vyvezeno, jsem „borec“
Jeste kdybych nedrzela dietu a mohla si dat za odmenu aspon cokoladu! ![]()
Barca12345 píše:
Holkyyyy!!! 100 m k cesdte odhrabano, auto vyvezeno, jsem „borec“Jeste kdybych nedrzela dietu a mohla si dat za odmenu aspon cokoladu!
Si kousek dej, už jsi ji dneska vypotila! ![]()
Já jsem se za kroskočárkování 10 cm sněhu odměnila u našich fidorkou
.
jajul píše:Barca12345 píše:Si kousek dej, už jsi ji dneska vypotila!
Holkyyyy!!! 100 m k cesdte odhrabano, auto vyvezeno, jsem „borec“Jeste kdybych nedrzela dietu a mohla si dat za odmenu aspon cokoladu!
Já jsem se za kroskočárkování 10 cm sněhu odměnila u našich fidorkou.
Ja zatim odolavam, zhltla jsem na obed celrovo-kureci karbanatky se salatem a chodim jak mlsna selma! ![]()
Barca12345 píše:jajul píše:Ja zatim odolavam, zhltla jsem na obed celrovo-kureci karbanatky se salatem a chodim jak mlsna selma!Barca12345 píše:Si kousek dej, už jsi ji dneska vypotila!
Máš můj obdiv
. Se máš! Já jsem děsná, bez sladkýho pomalu nedám ani ránu a to mám asi 10 kg pořád nahoře
![]()
jajul píše:Barca12345 píše:Máš můj obdivjajul píše:Ja zatim odolavam, zhltla jsem na obed celrovo-kureci karbanatky se salatem a chodim jak mlsna selma!Barca12345 píše:Si kousek dej, už jsi ji dneska vypotila!
. Se máš! Já jsem děsná, bez sladkýho pomalu nedám ani ránu a to mám asi 10 kg pořád nahoře
![]()
No jo, ale ja mam nahore alespon 40 kg…
a to je setsakra rozdil!!!
Tak to jo, to je jak manžel, ten teď taky shazuje, nemáte to lehký. I když já jsem nebyla zrovna hubená ani před porodem, takže podle BMI mám beztak 20
.