Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak to nezávidím.
Já sice taky zeregistrovala nějaký „pohyb“, dosud jsem nezjistila, jak manžel odjel, páč u nás je taky všude asi metr sněhu na silnicích, ale jinak jsem se vyspinkala do růžova. Dokonce - a to je vůbec divný - jsem šla vzbudit děti já, ne naopak!
jajul píše:MyškaB. píše:Litr kafe - jak já bych si dala o tom se mi zdá denně, jenže kojím
„Dobré ráno“ tak my jsme taky vzhůru od pěti a v noci jsme byly vzhůru na mlíko. Bo mám doma malého otesánka co ještě v téměř 16 měsicích pije tak třičtvrtě litru sunaru za noc. Takže ona je protivná, protože nic moc nespala a maminka tu sedí a tupě hledí do compu, páč nejsem vůbec schopná se probrat, tak si asi půjdu uvařit litr kafe a snad do večera přejdePřeji krásný den i přes ten krušný začátek.
. Smůla, no..
Klidne dej rano treba jedno ![]()
oxit píše:jajul píše:Klidne dej rano treba jednoMyškaB. píše:Litr kafe - jak já bych si dala o tom se mi zdá denně, jenže kojím
„Dobré ráno“ tak my jsme taky vzhůru od pěti a v noci jsme byly vzhůru na mlíko. Bo mám doma malého otesánka co ještě v téměř 16 měsicích pije tak třičtvrtě litru sunaru za noc. Takže ona je protivná, protože nic moc nespala a maminka tu sedí a tupě hledí do compu, páč nejsem vůbec schopná se probrat, tak si asi půjdu uvařit litr kafe a snad do večera přejdePřeji krásný den i přes ten krušný začátek.
. Smůla, no..
Už vařím vodu, když ji miluješ, není co řešit..
Zvíře se už probralo a plynně začlo používat slona opět na hraní, za chvíli začne řvát a škubat mi triko
.
beckie píše:
Krásné ráno, Barčo, to jsou zážitky, takhle v noci. Každopádně v době, kdy se u Vás vstávalo, tak já bojovala s tím, že bych mohla už konečně usnout. Jsem nemocná a v noci jsem měla takové záchvaty kašle, že spát u toho prostě nešlo. Do toho mi sekundovala malá, která už to ode mě chytla taky, takže jsem střídavě běhala k ní, nosila plyšáky, odnášela plyšáky, vařila čaj, přebalovala, četla, dusila se, pila čaj, sirup, cucala pastylky a modlila se, jestli náhodou se ten můj nevzbudí a trošku mi nepomůže alespoň s malou. No nevzbudil se, co Vám budu povídat. Takže spánek žádnej, tudíž dnešní ráno máme výživné. Teď ležím v posteli, noťáka na klíně a žduchám loktem, do toho „chudáčka“, který tady spokojeně spí, ať vstává, že potřebujeme s malou odvézt k lékař. Jenže on prý takhle rychle nemůže, protože celou noc nespal
![]()
!!! No a počítám do deseti furt dokola, abych nemusela být hnusná a protivná, protože vím, že ranní scény nesnáší…v příštím životě chci být rozhodně chlap!!!!
Všude stejný
Ať se brzo uzdravíte, chudiny!
Zvíře už řve.
![]()
Holkyyyy, vase fajn rano vam zavidim!!! ![]()
Pokracovani?
Tak sibtak vyůlezu z chalupy a ze jdu odhrabavat snih, telefon, manzel od jedne zname mi mel dovezt boticky a obleceni, co jsme spolu koupily na anglickem webu. Nasi vesnici moc nezna…
Nahanela jsem ho cca 20 minut, nakonec jsme se domluvili, ze si pro veci zabehnu k hospode. (cca 1 km). Tak jak krava bezim v leginach a mikine aby dlouho necekal a on mi ujede pred nosem a pisne sms, ze spechal a nemohl dele cekat!!!! ![]()
A asi nam nekam blbe nafoukal snih, protoze tece do baraku… ![]()
Tyyyy jo, at uz je vecer, prosiiiim!!!!!
Dnešní ráno,chaos jak vždy.manžel vstává v pět hodin ,samo ,že budík na největší hlasitost ,tak já vzbuzená s ním .A v noci ,měla malá zase svoji chvilku ,vzbudila se a začala se vztekat .Tak pobudila i kluky.Tak pul hodiny ječela jak siréna.Neřeknu ,kdyby byla v polospánku ,ale byla vzhuru.No a ráno jsem ji musela budit.Cesta do školy a školky ,řev v autě jak se tam kluci škubou ,a řev ve školce jak malá nechtěla jít do třídy.Ted se tam dost střídají učitelky tak si těžko zvyká.Takže jsem došla ,vynervovaná ,položila jsem tašku s nákupem o garáže ,a šla odmetat sníh .Dojdu chci si dát sýr ,koupila jsem si kousek ementálu v akci,na chleba a sýr nikde.Podívám se z okna a náše fenka žváchá sýr i s papírem .Ach jo ,hlavně ,že si pochutnala .Když mě jídlo nesní děti tak pes.
sthan píše:
Dnešní ráno,chaos jak vždy.manžel vstává v pět hodin ,samo ,že budík na největší hlasitost ,tak já vzbuzená s ním .A v noci ,měla malá zase svoji chvilku ,vzbudila se a začala se vztekat .Tak pobudila i kluky.Tak pul hodiny ječela jak siréna.Neřeknu ,kdyby byla v polospánku ,ale byla vzhuru.No a ráno jsem ji musela budit.Cesta do školy a školky ,řev v autě jak se tam kluci škubou ,a řev ve školce jak malá nechtěla jít do třídy.Ted se tam dost střídají učitelky tak si těžko zvyká.Takže jsem došla ,vynervovaná ,položila jsem tašku s nákupem o garáže ,a šla odmetat sníh .Dojdu chci si dát sýr ,koupila jsem si kousek ementálu v akci,na chleba a sýr nikde.Podívám se z okna a náše fenka žváchá sýr i s papírem .Ach jo ,hlavně ,že si pochutnala .Když mě jídlo nesní děti tak pes.
Kasli na syr, hod nohy na stul a relaxuj, to ja nemuzu
mam ditko doma… i kdyz ted kupodivu SAMA ZALEZLA do postylky a usnula, to se mi jeste v zivote nestalo, ale mela bych jit hybnout telem - je treba zatopit a odhrabavat snih - i kdyz neni to zbytecne??? nez skocim, stejne znovu nasnezi ![]()
Barca12345 píše:
Holkyyyy, vase fajn rano vam zavidim!!!
Pokracovani?
Tak sibtak vyůlezu z chalupy a ze jdu odhrabavat snih, telefon, manzel od jedne zname mi mel dovezt boticky a obleceni, co jsme spolu koupily na anglickem webu. Nasi vesnici moc nezna…
Nahanela jsem ho cca 20 minut, nakonec jsme se domluvili, ze si pro veci zabehnu k hospode. (cca 1 km). Tak jak krava bezim v leginach a mikine aby dlouho necekal a on mi ujede pred nosem a pisne sms, ze spechal a nemohl dele cekat!!!!
https://www.emimino.cz/…rankovani/3/#
A asi nam nekam blbe nafoukal snih, protoze tece do baraku…Tyyyy jo, at uz je vecer, prosiiiim!!!!!
Den blbec? Že by?
Doporučuji vylézat z domu jen v případech ohrožujících život Tebe, dětí nebo zvířectva, pokud nějaké máte.
![]()
Jako taky bych měla zatopit,ale to musím vylézt na půdu pro třísky na podpal ,na dvur pro dřevo ,při dnešní smule mám strach co mě potká.
Ja mela v noci hroznej sen,stoupla jsem na vahu a tam bylo 141kg
takze sen jak svina.
Rano otevru dvere a z triceti centimetru snehu,je prez metr,takze jsem prvni musela vzit lopatu a mezitim presvedcovat dite at pocka vevnitr nebo umrzne,a zajit na drevo abych zjistila,ze nemam ani jeden stipek,takze jsem si malem usekla prst sekyrkou,nakonec chtela roztopit a zjistila ze drevo je jaksi mokre
prisaham boh,ze dokud nebude venku jaro a kyticky tak nevylezu ![]()
No jak vás tak čtu, tak jestli se nám splní náš sen a pořídíme farmičku, tak se z toho asi poseru. S prominutím.
![]()
Tak u nas uz horiiiiiiiiiiii… v krbu… mala spinka, aspon ze tak, pes dobrovelne nevystrci ani nos, a to je jinak venku cele dny a je umeni ho vtahnout domu! Ja cekam na prostreno, jdu si udelat lattecko, mnamky! ![]()
A ještě mě asi blbne počítač .Už jsem psala dotaz ale nikdo neodpověděl.Holky když se přihlašujete,tak v tom rámečku máte tam fotku ?mě se tam objevila fotka ,ještě než se přihlásím ,a na ní dvě slečny v šatech .No a jednu znám a tutéž fotku má na fb.nechápu to .co tam dělá ta fotka ,jestli se mě to nějak propojilo???jsem z toho jelen???
beckie píše:
No jak vás tak čtu, tak jestli se nám splní náš sen a pořídíme farmičku, tak se z toho asi poseru. S prominutím.![]()
To se asi poseres, ale ono je to krasny!!! Chalupa na samote na horach byl taky muj sen - jen nesmi prijit zima, to nadavam jako spacek!
Ale miluju to tady ![]()
jajul píše:beckie píše:Všude stejný
Krásné ráno, Barčo, to jsou zážitky, takhle v noci. Každopádně v době, kdy se u Vás vstávalo, tak já bojovala s tím, že bych mohla už konečně usnout. Jsem nemocná a v noci jsem měla takové záchvaty kašle, že spát u toho prostě nešlo. Do toho mi sekundovala malá, která už to ode mě chytla taky, takže jsem střídavě běhala k ní, nosila plyšáky, odnášela plyšáky, vařila čaj, přebalovala, četla, dusila se, pila čaj, sirup, cucala pastylky a modlila se, jestli náhodou se ten můj nevzbudí a trošku mi nepomůže alespoň s malou. No nevzbudil se, co Vám budu povídat. Takže spánek žádnej, tudíž dnešní ráno máme výživné. Teď ležím v posteli, noťáka na klíně a žduchám loktem, do toho „chudáčka“, který tady spokojeně spí, ať vstává, že potřebujeme s malou odvézt k lékař. Jenže on prý takhle rychle nemůže, protože celou noc nespal
![]()
!!! No a počítám do deseti furt dokola, abych nemusela být hnusná a protivná, protože vím, že ranní scény nesnáší…v příštím životě chci být rozhodně chlap!!!!
![]()
Ať se brzo uzdravíte, chudiny!
Zvíře už řve.![]()
Joo všude stejný. Jsou jak přes kopírák. Já ho budím, hladím a on mě seřve, že mám úplně ledový ruce, neopomněl si zkontrolovat i nohy, ty mám taky ledový, tak se prý nedivý, že jsem nemocná. Divný co, když nám v noci úplně vypl topení.
![]()