Děvčata, jaké bylo ráno?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
16.2.12 09:24
sthan píše:
A ještě mě asi blbne počítač .Už jsem psala dotaz ale nikdo neodpověděl.Holky když se přihlašujete,tak v tom rámečku máte tam fotku ?mě se tam objevila fotka ,ještě než se přihlásím ,a na ní dvě slečny v šatech .No a jednu znám a tutéž fotku má na fb.nechápu to .co tam dělá ta fotka ,jestli se mě to nějak propojilo???jsem z toho jelen???

Ja se neprihlasuju, mam to na mem pocitaci automaticky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
16.2.12 09:26
Barca12345 píše:
beckie píše:
No jak vás tak čtu, tak jestli se nám splní náš sen a pořídíme farmičku, tak se z toho asi poseru. S prominutím. :mrgreen: :mrgreen:
To se asi poseres, ale ono je to krasny!!! Chalupa na samote na horach byl taky muj sen - jen nesmi prijit zima, to nadavam jako spacek! :mrgreen: Ale miluju to tady :mrgreen:

No já úplně na hory nechci. Samota jo, ale spíš jižnějc. :) Ale ten můj narostl už s lyžeme na nohách, takže to asi ani jinak nedopadne, jestli to teda dopadne. Zimy si raději zatím nepřipouštím.....ale tak co, my ženský zvládnem cokoliv, když na to přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.2.12 09:29
beckie píše:
Barca12345 píše:
beckie píše:
No jak vás tak čtu, tak jestli se nám splní náš sen a pořídíme farmičku, tak se z toho asi poseru. S prominutím. :mrgreen: :mrgreen:
To se asi poseres, ale ono je to krasny!!! Chalupa na samote na horach byl taky muj sen - jen nesmi prijit zima, to nadavam jako spacek! :mrgreen: Ale miluju to tady :mrgreen:
No já úplně na hory nechci. Samota jo, ale spíš jižnějc. :) Ale ten můj narostl už s lyžeme na nohách, takže to asi ani jinak nedopadne, jestli to teda dopadne. Zimy si raději zatím nepřipouštím.....ale tak co, my ženský zvládnem cokoliv, když na to přijde.

No, kdyz opomenes to, ze je tu zima jak v Rusku, bez poradneho auta se nikam nedostanes, musis sekat drivi, odhazovat snih a topit v krbu (kotli) tak je tady fajn - ale abych porad jen nenadavala - kdyz koukas na ctyri mestecka pod sebou, sviti hvezdy a nebo je leto a grilujeme, je to vse k nezaplaceni a za tu namahu to stoji! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
16.2.12 09:30

Holky ot ,když sjedete na tuhle stránku uplně dole ,máte tam obrázek kočky v okně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.2.12 09:31
sthan píše:
Holky ot ,když sjedete na tuhle stránku uplně dole ,máte tam obrázek kočky v okně.

Nemam… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
16.2.12 09:34

Jako to je divné ,prřipadá mě ,že to mám jaksi propojené s fb ,normálně se mě tam objevují fotky přátel .No zkusím to vypnout ,a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
16.2.12 09:37

tak jsem to vypla,smazala historii a už tam nic není.Divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
16.2.12 09:42

To se mi taky Stahn nikdy nestalo s tím propojením na fb..holky my sníme o domku, ale je fakt, že ty zimní rána (topení, sníh), to nezávidím nikomu, ještě že nežijeme někde v Norsku..jinak jsem se pobavila Sthan s tím sýrem, chuděrko, to znám, už se těšíš na tu chuť a pak prdlačka… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
16.2.12 09:47

Ona je velice šikovná .Jako ten pes .Nenápadně ,už jsem tak přišla o koblihy,slaninu atd.A pak chuděra kaká i sáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.2.12 09:51
sthan píše:
Ona je velice šikovná .Jako ten pes .Nenápadně ,už jsem tak přišla o koblihy,slaninu atd.A pak chuděra kaká i sáčky.

My mame „voriska“… je velky tak do pulky lytka. Jednou mi babicka dala celou sisku sekane (minimalne dve kila) a muj chlap (jak ja ho miluju) ji zapomel na botniku a odesel do prace! Nas petikilovy pes sezral skoro dve kila sekane i s igelitovym pytliokem § blil a sra.l jeste tyden!!! :cert: a my meli po dobrote…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
16.2.12 09:53
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
16.2.12 09:54

Jo, to jsou ty zákony schválnosti… Dneska jsem měla celkem fajn ráno, až na pár detailů (třeba Eli se po zapnutí do kombinézy a nacpání do kočárku komplet pos.rala, když jsem ji převlíkla, nacpala do kočáru a vylezly jsme ven, zjistila jsem, že před barákem není odhrabáno… No co budu povídat, cestou na tramvaj jsem si připadala jako rolba) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.2.12 10:03

My bydlíme v nížině, sníh máme výjimečně. Teď teda padá, manžel chce jet pro boby, nechali jsme dětem navozit umělej kopec na zahradu. Že nemá Ema ani 5m prej nevadí :nevim: :lol: . Dům máme krásný, leč nedodělaný,který zblajzl fůru peněz a kde je ještě plno práce, ale je náš a máme velikej pozemek, 4300m2, takže zahrada fakt slušná, jsme tak trochu na samotě, ale zároven tak 10 km od města, takže fajn.
K tomu zvířectvu - sestra měli kočku, co jim zblajzla 30 dkg šunky ze stolu, kam prej způsobně nikdy neleze, páč je vychovaná :mrgreen: :mrgreen: . Igelito papír neblila, neb ho záhadně dokonale odkusovala a odkládala vedle. Od té doby už ji ségra tak bezmezně nemilovala, páč doma tenkrát neměla nic jinýho.
A taky jim při oslavě ožrala chlebíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
16.2.12 10:16

Ahoj holky
Já mám dnešek zatím taky na prd.Ráno jsem jela do obchodu,dělala jsem velký nákup už na víkend,protože mi přijedeme mamka s přítelem.Když jsem dávala věci na pás,tak paní přede mnou(důchodkyně) zapomněla dát mezi naše nákupy přepážku.Já nemohla,protože jsem měla co dělat,abych udržela dítě v košíku a zároveň vytahala nákup.Samozřejmě prodavač velký rychlík namarkoval moje věci té paní.Ženská začala nadávat,prodavač taky a čuměli na mě :evil: Potom přijedu domů a zjistím,že nákup je opravdu velký a musím ho po kabelách tahat i s prckem v náruči :?Šla jsem na 4×.A doma zjistím,že jsem nekoupila vejce,které potřebuji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
16.2.12 10:17

Ahoj, dnešní ráno - čtyřleťák byl vzhůru od šesti a posmrkoval - asi bude rýmička, vzbudil manžela, ten nabroušený, že mohl spát do osmi a musí být vzhůůůru. :pocitac: Venku sněhu tak akorát na boby. Zapomněli doma oteplováky do sněhu, takže opět nabroušený manžel, že nestíhá a já na nic nemyslím…Mimouš si hraje v ohrádce a čučí na pohádku. Já mám trošinku výčitky svědomí, že tu ťukám do PC a ho nechávám osudu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný