Děvčata, jaké bylo ráno?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
16.2.12 10:40

Ahoj holky,
tak chlap deska nevstal s klukem do skoly, takze vzbudil vsechny v pul sedmy, jaky delal ramus, jsem myslela, ze ho sezeru :-( No nastesti se mi povedlo s prckem jeste usnout, pritahla jsem si postylku k posteli, chytila ho za rucicku a za chvili jsme chrupkali oba, ale ta silena bolest hlavy, kdyz me prcek v devet vzbudil :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.2.12 11:54

Holkyyyy!!! 100 m k cesdte odhrabano, auto vyvezeno, jsem „borec“ :mrgreen: Jeste kdybych nedrzela dietu a mohla si dat za odmenu aspon cokoladu! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.2.12 13:56
Barca12345 píše:
Holkyyyy!!! 100 m k cesdte odhrabano, auto vyvezeno, jsem „borec“ :mrgreen: Jeste kdybych nedrzela dietu a mohla si dat za odmenu aspon cokoladu! :mrgreen:

Si kousek dej, už jsi ji dneska vypotila! :lol:
Já jsem se za kroskočárkování 10 cm sněhu odměnila u našich fidorkou :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.2.12 14:10
jajul píše:
Barca12345 píše:
Holkyyyy!!! 100 m k cesdte odhrabano, auto vyvezeno, jsem „borec“ :mrgreen: Jeste kdybych nedrzela dietu a mohla si dat za odmenu aspon cokoladu! :mrgreen:
Já jsem se za kroskočárkování 10 cm sněhu odměnila u našich fidorkou :roll: .

Ja zatim odolavam, zhltla jsem na obed celrovo-kureci karbanatky se salatem a chodim jak mlsna selma! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.2.12 14:40
Barca12345 píše:
jajul píše:
Barca12345 píše:
Ja zatim odolavam, zhltla jsem na obed celrovo-kureci karbanatky se salatem a chodim jak mlsna selma! :mrgreen:

Máš můj obdiv :potlesk: . Se máš! Já jsem děsná, bez sladkýho pomalu nedám ani ránu a to mám asi 10 kg pořád nahoře :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.2.12 15:00
jajul píše:
Barca12345 píše:
jajul píše:
Barca12345 píše:
Ja zatim odolavam, zhltla jsem na obed celrovo-kureci karbanatky se salatem a chodim jak mlsna selma! :mrgreen:
Máš můj obdiv :potlesk: . Se máš! Já jsem děsná, bez sladkýho pomalu nedám ani ránu a to mám asi 10 kg pořád nahoře :zed: :pocitac:

No jo, ale ja mam nahore alespon 40 kg… :kytka: a to je setsakra rozdil!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.2.12 15:14

Tak to jo, to je jak manžel, ten teď taky shazuje, nemáte to lehký. I když já jsem nebyla zrovna hubená ani před porodem, takže podle BMI mám beztak 20 :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.2.12 15:15

BMI??? To nepocitam, nejspise by me to polozilo! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie