Dezinfekce do robotického vysavače, máte nějaké tipy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dezinfekce do robotického vysavače
Ahoj ![]()
Včera jsme pořídili nový vysavač - Roborock Q8 Max+. Testovací jízdu už máme za sebou včetně vytírání a jsem relativně spokojená. Jen jsem si říkala, že by do té nádobky s vodou mohl přijít nějaký přípravek. Máte nějaké tipy? Díky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Náš vysavač Roborock S5 a ten má v návodu, že se do nádobky má dávat jen čistá voda, takže nedávám nic. Maximálně na hadřík, když si vzpomenu, většinou ani to ne. Zato máchám ho několikrát, máme psa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle jsem našla u tvého typu vysavače v návodu: Aby se zabránilo korozi nebo poškození, používejte v nádrži na vodu pouze čisticí prostředek značky Roborock. Takže tam něco dát můžeš
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oxymoronka píše: Více
Do Roborocka dáváme ten jejich originální čisticí prostředek. Dezinfekci bych se asi bála tam dát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řiďte se podle toho, co je uvedeno v návodu. Jinak hrozí, že se může něco s vysavačem stát a těžko byste to pak reklamovali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky všem.
Já právě neměla v plánu lít tam kdeco, nechci ho poškodit. O tom jejich čistícím prostředku vím, jen jsem si říkala jestli to není jen něco jako předražený běžný čistič z hlediska složení. @Titty máš pocit, že je tam nějaký zásadní rozdíl v umytí těch podlah ve srovnání s tím, že by se to mylo jen vodou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oxymoronka píše: Více
Já to jen vodou nezkoušela. V kuchyni si myslím, že by ten rozdíl byl, přeci jen tam je podlaha občas mastná.
Pokud vím, tak je důležité, aby ten čisticí prostředek příliš nepěnil, s tím by robot mohl mít problém. Mně by manžel stejně nedovolil tam dát něco jiného, tak jsem to moc nezkoumala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit