Dezinfekce do robotického vysavače, máte nějaké tipy?

1316
11.9.25 12:45

Dezinfekce do robotického vysavače

Ahoj :mavam:
Včera jsme pořídili nový vysavač - Roborock Q8 Max+. Testovací jízdu už máme za sebou včetně vytírání a jsem relativně spokojená. Jen jsem si říkala, že by do té nádobky s vodou mohl přijít nějaký přípravek. Máte nějaké tipy? Díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15439
11.9.25 13:17

Náš vysavač Roborock S5 a ten má v návodu, že se do nádobky má dávat jen čistá voda, takže nedávám nic. Maximálně na hadřík, když si vzpomenu, většinou ani to ne. Zato máchám ho několikrát, máme psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15439
11.9.25 13:30

Tohle jsem našla u tvého typu vysavače v návodu: Aby se zabránilo korozi nebo poškození, používejte v nádrži na vodu pouze čisticí prostředek značky Roborock. Takže tam něco dát můžeš :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11938
11.9.25 13:49
@Oxymoronka píše: Více

Do Roborocka dáváme ten jejich originální čisticí prostředek. Dezinfekci bych se asi bála tam dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.9.25 13:55

Řiďte se podle toho, co je uvedeno v návodu. Jinak hrozí, že se může něco s vysavačem stát a těžko byste to pak reklamovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
11.9.25 14:01

Díky všem. :kytka: Já právě neměla v plánu lít tam kdeco, nechci ho poškodit. O tom jejich čistícím prostředku vím, jen jsem si říkala jestli to není jen něco jako předražený běžný čistič z hlediska složení. @Titty máš pocit, že je tam nějaký zásadní rozdíl v umytí těch podlah ve srovnání s tím, že by se to mylo jen vodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11938
11.9.25 15:42
@Oxymoronka píše: Více

Já to jen vodou nezkoušela. V kuchyni si myslím, že by ten rozdíl byl, přeci jen tam je podlaha občas mastná.
Pokud vím, tak je důležité, aby ten čisticí prostředek příliš nepěnil, s tím by robot mohl mít problém. Mně by manžel stejně nedovolil tam dát něco jiného, tak jsem to moc nezkoumala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí