Šálky na espresso 80 ml, využití
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
A není úplně jedno, zda někdo tady je používá nebo ne? Důležité je, zda si ten konkrétní obdarovaný dělá espresso.
Jinak já si ho sem tam udělám, ale tak dvakrát do měsíce. Jinak piju dvě kávy denně, občas i víc. Ale dělám si větší objemy… Ale k čemu ti tato informace bude, to teda fakt netuším…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu píše: Více
Asi tak. Když někdo pije hodne kavu, tak ma většinou oblíbené množství. Někdo prave mini hrnek, někdo klasicky, někdo zase pomalu půllitr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si dělám kafe do čtvrtlitrového hrnku, pomohlo?
takže já bych je také nevyužila, ale s motivem Muchy, to můžou být moc hezké hrníčky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já piju též hodně kávu, ale s mlékem. Takže bych takto malé hrnky taky nevyužila. A za sadu jakýchkoliv sebe hezčích hrnků bych moc ráda nebyla. Protože bych je jednoduše neměla kam dát. Kuchyňské skříňky jsou plné a žádnou prosklenou kam bych si je mohla vystavit nedisponuji. A ani disponovat nechci! Bohatě mi stačilo ty vystavené klenoty oprašovat v dětství.
Ale věřím, že pro někoho jiného by to mohl být dokonalý dárek. To budeš muset nějak vysondovat ty. S tím ti tu nikdo nedokáže poradit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Většina lidí okolo mě pije místo kafe něco jako asfalt (strašně silný kafe v pidihrnku), takže já bych tuhle velikost pro návštěvu dost využila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych využila maximálně pro návštěvu, ale mám komplet nádobí v jiném tradičním designu, takže by mi to akorát rozbilo. Takže by se z toho asi stal „puťák“. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A víš jakou pije kávu?
S motivem od Muchy koupíš hrnek jakékoliv velikosti, tak co vzít nějaký univerzáln?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já piju espresso 90 ml, takže já bych takové hrníčky nevyužil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží jestli ten člověk pije takovou kávu. To že pije kávu neznamená že tu nejmenší. Já naopak potřebuji 350ml a když je 400 je to lepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Stejně jestli to bude potištěné, což u obrazů Muchy předpokládám, tak to není moc na denní používaní, pokud se tedy nesmíříš s tím, že dárek od tebe bude za nějaký čas prohánění myčkou znehodnocený. To by to muselo být vypískované do skleněných a to si moc u obrazů s Muchou nedovedu představit. I když týpek, co nám dělá motorkářské půllitry, dovede na skle docela zázraky, tak obrazy Muchy na malé šálky by bylo asi moc. Nebo keramika, ale hodně dobře ošetřená, což tedy poslední léta moc nevídám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak šálky na espresso jsou k tomu účelu. 🤣
Pije dotyčný jednoshotové esp.?
- Citovat
- Upravit
@rmot Ale jo, kvalitnější hrnky resp. nádobí jsou neolítatelný z myčky. Používám své oblíbence dokola, màm k nim citový vztah😆 a pořád jako nový.
- Citovat
- Upravit
Chci jako dárek koupit šálky na espresso 80 ml s motivem od malíře A. Muchy. Osoba, které ji chci koupit pije hodně kávu,. Já tedy bych takové malé šálky nevyužila.
Je tady někdo, kdo je hodně používá?