Dezinfekce matrace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
459
6.10.13 09:19

Dezinfekce matrace

Zdravím,
malá, ač má pod sebou podložku, občas se stane, že přece jen ucvrkne mimo nebo hodí šavli a je to až na matraci.
Potah svléknu a vyperu, ale co s matrací?
Je kokosovo-molitanová (kokos nahoře). Nesmrdí, ale ráda bych ji vydezinfikovala. Čím?
Stačí ocet nebo mi doporučíte něco jiného?
Na některé dezinfekce používám Sanytol, ale má docela pronikavou vůni a nevím, jestli by bylo nejlepší, aby v tom malá ležela.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13742
6.10.13 09:40

Dala bych jí v zimě na mráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
6.10.13 09:46

@Fircon octovou vodou, urcite bych na to zadnou chemii neplacala

• Citovat
  • Upravit
malinada
6.10.13 09:49

Avdoporučuju pořídit podložku od emitexu na celou matraci ;) Ale taky bych ji hodila na mráz, nic bych na to nelila, čím víc mokra, vtím většívriziko plísní :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5277
6.10.13 09:55

Mám parní čistič Kärcher, ten desinfikuje horkou parou, tak to tím přejedu a pak strčím ven buď na sluníčko nebo na mráz. Nemá ho někdo ve tvém okolí? To je hodně dobrá věc, na úklid nepotřebuješ žádnou chemii :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
6.10.13 09:56

Koupit novou, protože blitky v tom budou pořád, ty by jsi na tom spala?

• Citovat
  • Upravit
LL
1057
6.10.13 23:18

Mám podobný dotaz, jestli jdou nějak „vyprat“ dospělácké matrace z PUR pěny. Když jsme trénovali spaní bez plínek (přes den), malej ležel u nás v posteli a stalo se, že se někdy počůral. Měla jsem tam podložku, ale ne přes celou postel a někdy to bylo i vedle. Ráda bych věděla, jestli se to dá nějak vyčistit. Myslíte, že by taky pomohl ten parní čistič, jak píše @Libza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
6.10.13 23:27

@LL Tak nic tím nezkazíš…ten parní čistič ti zničí jen mikroby, ale nečistí ti špínu a fleky, to je lepší tepovač. Jen na tu pur pěnu s tepovačem nevím nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí