Dezinfekce švábů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.2.24 20:55

Dezinsekce švábů

Dobrý večer
u tchýni v paneláku se objevili švábi -rusi a ač u tchýně v bytě nejsou tak stejnak se všechny byty musely nechat vyderatizovat (ve výtahu psali o dezinsekci). Dělali kuchyň - kuchyňskou linku a veškeré skříňky v kuchyni (nádobí tchýně dala pryč), záchod, stupacky a pod vanou/sprchovým koutem. Já jsem se nikdy s ničím takovým nesetkala tak nevím jestli je to nějak nebezpečný pro mimi? Má tam taky svoji misku, lžičku, čaj.. ale to vše tchýně dala do vedlejší místnosti.. zítra máme ke tchýni jen tak nevím jestli to není pro mimi nějak nebezpečný? Synovi je osm měsíců a pár dní. Myslím si že i v jiných bytech jsou děti, ale přehled nemám tak jen usuzuju. Panelák má 12 pater

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56
2.2.24 22:43

Takhle malé dítě nesmí minimálně dva dny na místo kde bylo stříkání. Mám stim skusenost u nás v baráku také stříkali a já byla těhotná musela jsem nejméně 24hod být mimo říkali že b bylo lepší dva dny tak jsem spala u mamky já byt vámi nejezdím tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.2.24 21:49

Kamarádce stříkali štěnice a to celý panelák. Ona je tedy doma neměla. A měla.male.deti a byla těhotná.
Ten den co to stříkali, tak ten den se tam vrátila po několika hodinách. Tak nevím. Asi záleží čím to dělají.
Na tom papíře by měla. byt firma, co to dělala a měl by tam být i přípravek co se použil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.24 22:19

@Ťarbík01 nic takového tam právě není

• Citovat
  • Upravit
2200
3.2.24 23:22
@Anonymní píše:
@Ťarbík01 nic takového tam právě není

Tak kontaktovat správce domu. Ten to bude vědět. A myslím že pochopí, proč se o to zajímáte.
Ale i když se u nás deratizovalo ve firmě proto broukovi, tak se to dělalo normálně za chodu a to jsme byli potravinářská firma.
Jen jednou nám dělal kuchyň a tam říkal že nejist 2 hodiny, pak ok.
Zase jako kolikrát se musí deratozovat celý panelák kvůli štěnicím, svabum atd. A ne jednou. Tak určitě se ty rodiny nesbali na několik dní a nejedou pryc. Ale těžko říct.
Teď mě došlo, že mám znameho co dělá deratizace. Můžu se ho zeptat. Do kdy potřebujete odpověď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.24 21:05

@Ťarbík01 no byli jsme tam dnes a deratizovalo se ve čtvrtek, pan prý ani nenosil respirátor nebo tak

• Citovat
  • Upravit
1389
4.2.24 21:11

Poznamka na okraj:
Deratizace = hubeni hlodavcu
Desinsekce = hubeni hmyzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.5.26 23:33

Taki jsme měli doma šváby a po rôznych pokusoch ja koupil v drogerii sprej na šváby a bylo to vyřešené. Nastříká se to na nábytek nebo na stěnu, kde se vyskytují a zabere to celkem rychle a má to dlouhodobý účinek. Postupňe ubývají a odhaduju, že tak do dvou týdnů byli všichni pryč. Stačí malá plocha třeba 10×10 cm. Když se to udělá na více místech, tak možná zmizí více rychle. Pokud to leze od sousedů, tak je možné jim půjčit sprej nebo jim to tam nastříknout. Dezinsekční firma vám to neřekne a radši si účtuje větší peníze za míň účinný a víc nepříjemný způsob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.26 07:26
@Keato4 píše: Více

Ani omylem. Spray jsou uplne na nic kdyz jich vice. Resi se to pres svj, ktere zavola firmu, co davaji takovy gel vsude, ten az pomohl a papirove pasti s tabletami. Az ten gel pomohl. Ty spray neznici vajicka a larvy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure